• njurci10
    36
    Hajduk nudi Mikicu 180 000 godišnje.
    To je suludo za igrača koji nema prakticki niti jedan nastup sa seniorima.
    Nadam se da mu mi nudimo puno manje.
  • Ivdzo11
    5.1k
    Nije to sve, Dinamo će Herthi na ime odštete morati isplatiti 1,7 milijuna eura, a provizija, bez koje ne ide ništa, na ovaj transfer trebala bi iznositi 250.000 eura.

Napadač iz Obale Bjelokosti trebao bi za svaku godinu u Dinamu dobiti 700.000 eura, što znači da će u tri godine zaraditi 2.1 milijun eura.

To je samo dio ugovora, a kako saznajemo, Kanga bi u ugovoru trebao imati nekoliko stavki. Tako će, navodno, za svaki gol u Dinamovom dresu dobiti, pazite sad, 3.000 eura, a za svaku asistenciju 500 eura!

Nadalje, za plasman u Ligu prvaka Kanga će navodno dobiti 150.000 eura, za plasman u Europsku ligu 100.000, a za izboren nastupu u skupinama Konferencijske lige 50.000 eura.
  • Krizy
    50.3k
    Na kraju odšteta 1.7 milijuna, to je okej. Preko 3 milijuna bi bilo previše, ali to su naši novinari i njihove gluposti.

Malo sam pregledao, od navedenih opisanih golova, 15 je zabio desnom, 10 lijevom i 7 glavom. To je dobro, zabija iz svih "oružja".
  • Krizy
    50.3k
    Prije sedam godina s Kangom je u francuskom Angersu igrao i hrvatski nogometaš Mateo Pavlović, koji se osvrnuo na njegove karakteristike.

“Imao je tada 18-19 godina, bio je odličan. Vidjelo se da ima strašan potencijal, no nije mogao igrati odmah, bio je u statusu trećeg napadača. Na treninzima je bio besprijekoran, imao je vrhunsku završnicu, pred golom je bio killer, robustan i visok, a za svoje gabarite iznimno je pokretljiv. Jako voli kontakt, jak je u duelu, sličan kao Romelu Lukaku“, rekao je Pavlović za Večernji list i nastavio:

“Apsolutno bi trebao biti pojačanje za Dinamo. Nisam ga, doduše, pratio zadnjih nekoliko sezona, no u to doba u Angersu na mene je ostavio odličan dojam. Riječ je o modernom napadaču, visok i brz, ali i dobar karakter, veliki radnik, što će također biti važan faktor. Za ovo što Dinamu treba u domaćem prvenstvu, sigurno će biti pojačanje. Teško mi je govoriti što može donijeti na razini Lige prvaka, odnosno u nekim jačim utakmicama protiv boljih momčadi. Naravno, treba vidjeti u kakvom je stanju, odnosno formi. Sigurno ima potencijala, znanja i kvalitete za Dinamo.”
  • Mali dioničar
    16.6k
    Tako će, navodno, za svaki gol u Dinamovom dresu dobiti, pazite sad, 3.000 eura, a za svaku asistenciju 500 eura!Ivdzo11

Ovo mi izgleda dosta neozbiljno.

Onda bi vratar trebao imati premiju za svaku obranu, vezni za postotak točno dodanih lopti, stoper za dobivene duele…
  • Pacho
    107
    A nes ti iznosa...
  • serbus
    4.5k

Nije to problem nego ima ako je točno 2500 razloga da puca iz svih mogućih kuteva makar i Špika čekao povratnu.

Prevelika razlika za gol i asist.
  • GOAT
    1.7k
    Onda bi vratar trebao imati premiju za svaku obranuMali dioničar

Ne za obranu ali clean sheet. Napadaci obicno imaju bonuse za G/A i premije su razlicite ovisno o igracu. Recimo milijunski iznosi za osvajanje zlatne lopte koje imaju Vini, Mbappe i mislim Endrick do bonusa za odredeni broj nastupa u sezoni, do toga da Neymar dobije 500k svaki put kad zapljesce navijacima PSG-a itd
  • Droljo
    11.1k
    Mamić je to pametnije odradio sa mituom. Bilo je kontra ak se dobro sjećam. 1000 za asist i 500 za gol. Ali nije ugovor imao. Samo to.
  • BBBaranja
    2.9k
    Ništa neobično u nogometnom svijetu..
    Uvjeren sam da još koji igrač u našoj svlačionici ima takvih stavki u ugovoru,samo što je sad sve pod povećalom..
  • NitkoBitan
    21.9k
    Kad budemo vodili 2,3 gola razlike navijat cemo da masi sve :sweat:
  • Mali dioničar
    16.6k
    .
    Ne za obranu ali clean sheetGOAT

Zašto za clean sheet. Pa ovaj dobije bonus i da zabije Bayernu za 9:3.

Zašto onda vratar ne bi imao bonus za svaku obranu. Nikad ne znaš koja će obrana donijeti bod, pobjedu, naslov, prolaz u Ligu prvaka, prolaz u Ligi prvaka u zadnja 24…
  • Pacho
    107

Ozbiljno mislis da ce ignorirati otvorenog suigraca radi 2500 eura iliti 0.35% bazne godisnje place?
  • GOAT
    1.7k
    Zašto onda vratar ne bi imao bonus za svaku obranuMali dioničar

Jer vratar u prosjeku obrani tipa 10 15 udaraca ovisno koliko mu je obrana ispred losa i gotovo mozes garantirati da ce obraniti nesto i koliko bi mu onda novca dao za tako nesto? Ni napadac ne dobije premiju zbog udarca nego zbog gola dakle ili sacuvaj clean sheet ili zabij gol.

Da ne ulazim u to da sto vise golova ekipa/igrac zabije to smo zanimljiviji sponzorima, navijacima i ostatku ekipe koji donose novac u klub tako da..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions