• Laugreano
    4.5k
    Realno cekalo se da ga Cardiff vrati Herthi sa posudbe
  • GOAT
    3.6k
    Izlazni transfer su blokirani do kraja priprema, ako se nije nesto promijenilo?
  • Sajla
    11k
    na isti način smo doveli Juniora Fernandesa, dokazao se na posudbi pa smo ga kupili. isto stigao iz Njemačke. ne vidim nužno kao lošu stvar da smo tako pokušali. i Angelo Henriquez je tako došao. nije to loš pristup (vidi nedavne Japance koje nismo zadržali), ali je indikator da možda nismo sigurni u prosudbu igrača. meni se čini da Kanga ima više nego što mu treba za HNL, može se nazabijati ovdje više nego ikad u karijeri. jedva čekam Istru, valjda ćemo ga vidjeti.
  • Droljo
    18.7k
    Mislim da bi i Kulenović u 2000 minuta druge njemačke i druge engleske uspio zabiti dva gola, koliko i Kanga.Krizy

Ali je kule u zadnjih 900 minuta igranja špice u dinamu uspio zabiti 0 golova. Statistika...
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Rekao bih da je Kanga, prema dosadašnjem iskustvu, pojačanje ranga između RPG-a i Mmaee-a. Tako djeluje u mojim očima. Da samo ponovi sezone iz Young Boysa i Standard Liega, to bi već bilo odlično. Apsolutno plus za ovaj transfer, napadač je bio najavljen do prošlog petka, pa do kraja prošlog tjedna, pa ajde ok, neka kasni 5 dana. Daleko bolji od nekih opcija koje su se spominjale. Još samo lijevi bek. Ako se to ne dovede, onda sve do sada napravljeno velikim dijelom pada u vodu.
  • K3p
    318

I ok, ne vidim di je problem. Još bolje znači da je bilo prilike došo bi i na pripreme.

Dobar dio ljudi ovdje moli boga da pojačanja flopaju samo da bi mogli srat. Dajte si platite psihoterapeuta da vas izravna u glavi ako je ikako moguće :roll:
  • emreli21
    443
    apsolutno točno. nazalost.
  • Krizy
    59.2k
    Ali je kule u zadnjih 900 minuta igranja špice u dinamu uspio zabiti 0 golova. Statistika...Droljo

Kanga je 960 minuta bez gola.
    Sad imamo dvojicu takvih :groan:

Takvi igraci idu po 4mil +Tranzicijski Napad

Kallman ima ugovor još 6 mjeseci. Prvi strijelac i asistent poljske lige. Sigurno bi bio manje od 4 milijuna.

Ali gledajući zakon velikih brojeva, vrijeme je da s nekim i pogodimo pa će valjda pomoći u pohodu na naslov.
  • Laugreano
    4.5k
    Malo sam prelistao forum Cardiffa. Uglavnom neki pisu da je najgori napadac ikad, smece, govno..klasicni frustrirani retardi
    A neki pisu da mu njihov stil igre nikako ne odgovara, i vec kad su ga doveli da bi trebali mu prilagodit stil. Pisu da imaju puno veci problem od Kange, jer vezni mu uopce i ne mogu isporucit loptu.
  • rioda
    9.2k
    Ja sam zadovoljan Kangom, mislim da će isporučiti ono što trebamo. Nadam se Ivanušecu jer je klasa iznad, a lijevi bek mi je u ovom iščekivanju napadača nekako postao manje bitan :monkey:
  • Omake
    10.5k
    kulenovic protiv momčadi tog ranga s ELO ratingom oko 1400 zabija svaku četvrtu a Kanga 3/5.
  • Laugreano
    4.5k
    Jesam rekao da je to neki problem? Upravo je to bila i poanta da ljudi histeriziraju bezveze.
  • scooniepenn
    5.1k

Ako već kritiziraš čovjekovu statistiku onda bi bilo fer da isto tako napišeš da su mu Young Boysi prvi dali ozbiljnu priliku i minutažu. Ne mislim da je čovjek Drogba, ali sam potpuno siguran kako je popriličan upgrade u odnosu na Kuleta na osnovu onoga što sam ga gledao.
  • K3p
    318

Sve 5, nisam tebi direktno odgovarao nego ovima kojima sve smeta. :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.