• Maximo
    666

Ne znam zaš ga onda nije potpiso na 2 godine...ali opet...fkt mi ima sličnosti s petkom...i petku se spočitava lijenost ponekad...
  • ElDorado
    1.4k
    - Ako se sedam mjeseci tražilo i skautiralo pa došlo do Kange, čovjeka koji nije zabio niti jedan gol niti imao asistenciju, onda smo u ozbiljnim problemima - rekao je Juranović.

Krenulo je....
  • Laugreano
    3k
    Gledam sad malo statistiku na Sofi, i po njima lik ima mozda 30% dobivenih duela. Kako oni te duele racunaju ja nemam pojma. i pise slabost: dueli na zemlji.
  • Davieboy86
    329
    Ajmo realno. Tko bi to bio motiviran i posjedovao voljni moment dok si u fucking Walesu di svaki dan gledaš kišu, slušaš vjetar i pijane Welšane koji čuvaju ovce. Kad vidi šta je pravi život isporučut će Wily u ovoj usranoj ligi 10+ bez problema . Wily povedi nas
  • GOAT
    1.7k
    Ti u Cardiffu puno seru za tim koji je na 21 na tablici. Kao cijeli tim im savršeno funkcionira al je Kanga problem
  • Maximo
    666

:lol:
    To je ono koda bi mu pisalo...

Weakness: strength :sweat:
  • GeneralNapoleon
    415

Zato jer je sposoban i zna sto radi.
  • dinon7
    1.4k
    Ovaj nemoze biti promašaj. Upravo ono sto na godinama napadački treba. 1.89, jak kao bik. Pojest će ligu.
    Ako još dođe Ivanusec, ovih -7 hladno pretvaramo u +7
  • Maximo
    666

I to u 2 utakmice :rofl:
  • Omake
    5k
    Ovi u Cardiffu su Kangu u par utakmica uvodili zadnjih 5, 10 minuta i stavljali na zadnjeg veznog i stopera. Vodi ih trener s 24,7% pobjeda u 77 utakmica i nakon prvog poraza na klupi Cardiffa izbrisao sve društvene mreže jer su navijači toliko bili toksični. Vjerujem da su takvi i prema Kangi, a vjerujem da će takvi biti i prema Salechu čim promaši prvu veliku šansu.
  • Sibirski plavac
    2.7k
    Taman išao bacit oko na statistiku njihovih strijelaca, po komentarima koje sam pročitao pomislio bih da su im za razliku od Kange ostali igrači u formi i razbijaju sve pre sobom, kad ono najbolji strijelac u klubu im ima jednak broj golova ove sezone kao naš Kule. Ne znam na temelju čega takav bahati stav kod njih kao da se bore za vrh championshipa i imaju napadače koji zabijaju 10+ golova u sezoni, a ne kao da su pri dnu i imaju naj strijelca koji ima 8 golova a suigrač koji je odmah iza njega ima usrana 3 gola. :cry:
  • austrijanac
    5.1k
    Potrčko sa srpskog portala zvanog Germanijak mrtav hladan napiše transfer fee 3M na što se nadovežu neki Njemci te on to pusti u javnost eto tako.

Ja nemrem vjerovat da u Hrvatskoj ne postoje dva normalna sportska novinara, pa čak ni među mlađima poput Ižaka Ante.

Nadam se da će te još dugo godina slat pod zapad da se smrzavaš za neku sitnicu, klošaru lažljivi.
  • Nolifer
    9.1k
    Ovi u Cardiffu su Kangu u par utakmica uvodili zadnjih 5, 10 minuta i stavljali na zadnjeg veznog i stopera.Omake

A ja sam se samo šalio za lijevog beka! :scream: :eyes: :lol:
  • Mali Zeus
    15k
    Ako se sedam mjeseci tražilo i skautiralo pa došlo do Kange, čovjeka koji nije zabio niti jedan gol niti imao asistenciju, onda smo u ozbiljnim problemima - rekao je Juranović.ElDorado

Zna samo srati, a jel on izbacio neko ime koje bi se moglo dovesti?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions