• Orc123
    9.9k
    Standard ga je zelio zadrzati ali nisu imali pare da ga otkupe na ljeto! Leko je sigurno rekao kakav je Kanga karakterno i da ima i malo problema s njim ne ni se dovodio.....za njega smo stvarno mogli dobiti info iz prve ruke.

Btw. Da je Kanga nastavio u ritmu kako je zavrsio u Standardu on nama definitivno ne bi bio dostupan ove zime tako da vjerojatno ova losa polusezona u Cardiffu je nama ispala najbolje moguce jer smo ga dobili za vise nego upola manje no sto su na ljeto trazili za njega! Negdje sam naletio jucer da je Cardiff imao mogucnost otkupa za oko 4mil eura ili funti sad nisam siguran....neki forum komentar, ne mogu ga sad naci.

Englezi su inace poznati po objektivnosti i realnosti.....
  • eol12
    643
    Meni je ovaj deal dobar s Kangom, ima tu potencijala, kasnimo, ali ok. Nadam se najboljem, idemo dalje!!
  • Dinaminjo
    1.2k

A Onuachu
    B Haller
    C/D Kanga
  • E46
    1.1k
    Nevistic
    RPG-Galesic-MMA-Mensah
    Baturina Selahi Stojkovic
    Cordoba Kanga Ivanusec

Pustite me da sanjam
    U ove kombinacije ne racunam Sucica jer je ozljeden i jer ce se prodat vjv, ni Petka jer je ozljeden.
  • NKDZ86
    2.6k
    samo nemojte uletit pod utjecajem opijata :joke:
  • Dinaminjo
    1.2k
    fuj Maric

Doveo je samo pola momcadi
  • OsamŠest
    4.3k
    CordonaE46

Daj molim te..
  • E46
    1.1k
    ispravljeno
  • OsamŠest
    4.3k

Ma ne to, nego daj nekog ozbiljnijeg u ovaj sastav uguraj..
  • čovjekjogurt
    1.1k
    Utipkam na You Tube "Wilfried Kanga" i među prvih desetak videa mi izbaci neke Cardiffove navijače koji se u podcastu pitaju "What is wrobg with Kanga?". Kliknem, uđem unutra i kažu da je lijen.

Drugo, novinari opet loše tretiraju Dinama. Nikad se u transfer nisu računale plaće. Onda po tome transfer Mmaeea iznosi preko 3 milijuna eura jer je potpisan na 4 godina a plaća mu je 800 tisuća.
  • Maximo
    666

Ne znam kolko se "lijen" uklapa u canavarov stil igre...ali vidit ćemo, valjda su ga dovoljno skautirali...
  • rakurs
    582
    Gledao sam sad neki kratak podcast Cardiffovih navijača gdje se pitaju gdje je zapelo s Kangom i zašto ne isporučuje. Svi su se složili da se ne trudi i da je lijen u nekim situacijama i da je to najveći problem. Uglavnom, spomenuli su taj 'workrate' više puta i tu došli do tog nekog konsenzusa.

Ja se nadam da se on tamo jednostavno nije snašao i da voljni moment nikad nije bio upitan čemu u prilog ide ta statistika u YB i Standard Liegeu.

Kako god, radit će velike muke obranama u HNLu svojim građenjem i čvrstinom, u to nemam sumnje.
  • dumitrumitu
    1.3k
    Ovo mi zvuči kao napadačka verzija Mmaeea.
  • Marley
    2.6k
    Ono kad ides prelistat 15ak stranica *uz rucak i kavu* i onda sve ispljujes po stolu jedno 3, 4 puta (@Paggini pa jebemu udavit cu se jednom zbog tebe. Kakav talent :clap: ).

A nista, jesmo plakali za napadacem, jesmo... nema druge nego se nadat da bude efikasan. Steta da barem nije pripreme prosao s nasima.

Ako nista, zvuci mocno i ubojito kad kazes *Kanga* :fire:
    (A ne pi*kasto kao npr... ne znam... Bamba)
  • GeneralNapoleon
    415

To je vrlo izgledno i po onome sto je Facke napisao. A s obzirom da je netko napisao da je ovaj transfer Maric napravio iz nuzde zbog pritiska vrlo vjerojatno ce tako i ispasti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions