• hardek
    3.7k
    Definitivno imam sumnje vezano uz njega. Nadam se najboljem
  • mikser
    18
    Sad mogu prodat KuletaElDorado

Baš, prodaj Kuleta uzmi pare i dovedi lijevog beka.
    Prodaj Hoxhu i dovedi Oršića.
    Posudi Ivanušeca i gazi redom i uzmi naslov i ligu prvaka.
  • OsamŠest
    4.3k
    Vrlo dobro se sjećam medijski naslova da je "na Maksimir stigao igrač koji gol nije zabio 620 dana".

Naravno, sve ostalo je povijest i hvala Bogu da nije zabio 620 dana.

Kanga je top napadač za Dinamo. Napada dubinu i sudjeluje u igri, odlične obje noge, odlična skok igra i igra glavom. Sa 190cm iznimno brz i fizički snažan. Jednostavno crna mrcina koja bi po svemu sudeći trebala izdominirati u ovoj ligi. Pod autoritetom kakav ima Cannavaro i okružen talentima kakve ima Dinamo, Kanga je igrač za 20+ golova u HNL sezoni.
  • Paggini
    34.2k
    Aj ovako, prodali smo Brodića koji nema ni blizu sezone kao Kanga za 1.5 milijun eura.

Kupili smo Kangu koji je mlađi, dokazaniji i potentniji od Brodića za 1.5 milijun eura.

Da se ovo napravilo na ljeto... Eh...

Dobar, dobar deal.
  • Noel
    8.1k
    I svi koji mislite srat,pogledajte statistike Petkovića i Livaje prije dolaska u HNL.
  • miro
    5.2k
    Kanga više-manje, to ćemo tek vidjeti, ali ova druga današnja vijest o Perkoviću mi je zabrinjavajuća.
    Taj dečko je sigurno više pokazao i od Mmaea i od Torrentea, još je k tome mlađi i domaći igrač i može igrat i lijevog beka. I mi se njega rješavamo?

Meni na ovome Marić pada, a ne na Kangi i Halleru
  • Paggini
    34.2k

Pa jel prodan Perković? Ajmo raditi dramu oko rendom tweeta o Perkoviću... Famozno ga se prodavalo i na ljeto...
  • rioda
    6.3k
    Em crnac, em katolik, di ćeš bolje...
    Kanga je zvijer!
    Rama86
    Joj ne, još jedan igrač uz KTC-a koji će me zatrpati insta storyjima s inspirativnim porukama... :rofl:
  • miro
    5.2k
    ok, pričekajmo, nadam se da si u pravu
  • NitkoBitan
    21.9k
    Nije Kanga nego Manga
  • hardek
    3.7k
    Perkovića treba poslati na posudbu bez mogućnosti otkupa pa na ljeto vidjet šta s njim. Kod nas neće do minuta ove polusezone.

Idealno bi bilo poslati ga nazad u Istru na posudbu nazad kod Garcie
  • Nolifer
    9.1k
    Samo da ne zavrsi na lijevom beku! :eyes: :scream: :lol: :joke:
  • Paggini
    34.2k

Ma mislim da vjerojatno ispipavaju tržišnu vrijednost i interesante, kao i ljetos. Da se prodaje, bilo bi milijun članaka.

Slažem se da treba biti u prvoj ekipi, ako uđe u formu.
  • Dinaminjo
    1.2k
    Lets dance the Kanga
  • BBB Sibenik
    5.1k
    Šta mislite koja je opcija bija Kanga? A,B,C,D zivo me to zanima. Koga se ciljalo zapravo i jel on od početka bija želja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions