• NKDZ86
    2.6k
    samo nemojte uletit pod utjecajem opijata :joke:
  • Dinaminjo
    1.2k
    fuj Maric

Doveo je samo pola momcadi
  • OsamŠest
    4.3k
    CordonaE46

Daj molim te..
  • E46
    1.1k
    ispravljeno
  • OsamŠest
    4.3k

Ma ne to, nego daj nekog ozbiljnijeg u ovaj sastav uguraj..
  • čovjekjogurt
    1.1k
    Utipkam na You Tube "Wilfried Kanga" i među prvih desetak videa mi izbaci neke Cardiffove navijače koji se u podcastu pitaju "What is wrobg with Kanga?". Kliknem, uđem unutra i kažu da je lijen.

Drugo, novinari opet loše tretiraju Dinama. Nikad se u transfer nisu računale plaće. Onda po tome transfer Mmaeea iznosi preko 3 milijuna eura jer je potpisan na 4 godina a plaća mu je 800 tisuća.
  • Maximo
    684

Ne znam kolko se "lijen" uklapa u canavarov stil igre...ali vidit ćemo, valjda su ga dovoljno skautirali...
  • rakurs
    607
    Gledao sam sad neki kratak podcast Cardiffovih navijača gdje se pitaju gdje je zapelo s Kangom i zašto ne isporučuje. Svi su se složili da se ne trudi i da je lijen u nekim situacijama i da je to najveći problem. Uglavnom, spomenuli su taj 'workrate' više puta i tu došli do tog nekog konsenzusa.

Ja se nadam da se on tamo jednostavno nije snašao i da voljni moment nikad nije bio upitan čemu u prilog ide ta statistika u YB i Standard Liegeu.

Kako god, radit će velike muke obranama u HNLu svojim građenjem i čvrstinom, u to nemam sumnje.
  • dumitrumitu
    1.3k
    Ovo mi zvuči kao napadačka verzija Mmaeea.
  • Marley
    2.7k
    Ono kad ides prelistat 15ak stranica *uz rucak i kavu* i onda sve ispljujes po stolu jedno 3, 4 puta (@Paggini pa jebemu udavit cu se jednom zbog tebe. Kakav talent :clap: ).

A nista, jesmo plakali za napadacem, jesmo... nema druge nego se nadat da bude efikasan. Steta da barem nije pripreme prosao s nasima.

Ako nista, zvuci mocno i ubojito kad kazes *Kanga* :fire:
    (A ne pi*kasto kao npr... ne znam... Bamba)
  • GeneralNapoleon
    427

To je vrlo izgledno i po onome sto je Facke napisao. A s obzirom da je netko napisao da je ovaj transfer Maric napravio iz nuzde zbog pritiska vrlo vjerojatno ce tako i ispasti.
  • Maximo
    684

Ne znam zaš ga onda nije potpiso na 2 godine...ali opet...fkt mi ima sličnosti s petkom...i petku se spočitava lijenost ponekad...
  • ElDorado
    1.5k
    - Ako se sedam mjeseci tražilo i skautiralo pa došlo do Kange, čovjeka koji nije zabio niti jedan gol niti imao asistenciju, onda smo u ozbiljnim problemima - rekao je Juranović.

Krenulo je....
  • Laugreano
    3k
    Gledam sad malo statistiku na Sofi, i po njima lik ima mozda 30% dobivenih duela. Kako oni te duele racunaju ja nemam pojma. i pise slabost: dueli na zemlji.
  • Davieboy86
    337
    Ajmo realno. Tko bi to bio motiviran i posjedovao voljni moment dok si u fucking Walesu di svaki dan gledaš kišu, slušaš vjetar i pijane Welšane koji čuvaju ovce. Kad vidi šta je pravi život isporučut će Wily u ovoj usranoj ligi 10+ bez problema . Wily povedi nas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions