• rakurs
    607
    jel on od početka bija željBBB Sibenik

Ma nema šanse, vjerojatno se ciljalo na nekog tko je od početka bio nemoguć, ali eto naši su mislili da vrijedi čekati. To ili je propalo ili je pritisak od svukud bio prejak pa su se na kraju odlučili za Kangu.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Ako su točno podatci ,top deal. A što mu se broje bubice ,pa niko ko drži do sebe Neda se jebat u zdrav mozak. Bit će njemu super kod nas . Ne brinite. A još su neki imali problema sa dardaiem ,nije on jedini a nije ni jedini koji nije uspio u prvoj sezoni u engleskoj pogotovo u tim slabim klubovima gdj je pritisak lud
  • Dudu 9
    419
    Korektan cv, ako je uz to karakter poput KTC-a naša liga će mu biti mačiji kašalj.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    A kao što sam neki dan napisao bolji je nama manga Kanga nego maler Haller
  • Maximo
    684
    Evo jedne utakmice di se vidi stil igre...

https://www.youtube.com/watch?v=hsCQEg0A70w&ab_channel=KASEupen

EDIT:
    I jedna lošija partija, unatoč zabijenom golu...

https://www.youtube.com/watch?v=TUYS0zWXMyw&ab_channel=StandarddeLi%C3%A8ge

Recimo da mu nebi dao da puca penale... :D
  • Keyser Soze
    11.8k

Daj nek se javi neki navijač Young Boysa da ga pohvali :sweat:
  • BBB Sibenik
    5.1k
    ima dobru tehniku, nije škrt, gradi se ala Bruno u najboljim danima
  • vjeko1701
    11.6k
    Ja se nadam da će u startu barem na fizikalije i nepoznatost braničima HNL-a raditi razliku a onda će se s vremenom vidjeti.
  • E46
    1.1k
    kakav igrac... Vidim miereza u njemu ali koji zna i odigrati loptu nogom, petko za sirotinju.. Top
  • Jos-Optimus
    4k
    krece se, a nesebičan...izvrsno
  • Hectorharatti
    264
    Ma dobro je to, kako je krenilo, bio bi zadovoljan da je došao Santini iz Šibenika. Ovo bi trebao bit kapitalac za napad u HNLu.
  • Orc123
    10k
    Standard ga je zelio zadrzati ali nisu imali pare da ga otkupe na ljeto! Leko je sigurno rekao kakav je Kanga karakterno i da ima i malo problema s njim ne ni se dovodio.....za njega smo stvarno mogli dobiti info iz prve ruke.

Btw. Da je Kanga nastavio u ritmu kako je zavrsio u Standardu on nama definitivno ne bi bio dostupan ove zime tako da vjerojatno ova losa polusezona u Cardiffu je nama ispala najbolje moguce jer smo ga dobili za vise nego upola manje no sto su na ljeto trazili za njega! Negdje sam naletio jucer da je Cardiff imao mogucnost otkupa za oko 4mil eura ili funti sad nisam siguran....neki forum komentar, ne mogu ga sad naci.

Englezi su inace poznati po objektivnosti i realnosti.....
  • eol12
    643
    Meni je ovaj deal dobar s Kangom, ima tu potencijala, kasnimo, ali ok. Nadam se najboljem, idemo dalje!!
  • Dinaminjo
    1.2k

A Onuachu
    B Haller
    C/D Kanga
  • E46
    1.1k
    Nevistic
    RPG-Galesic-MMA-Mensah
    Baturina Selahi Stojkovic
    Cordoba Kanga Ivanusec

Pustite me da sanjam
    U ove kombinacije ne racunam Sucica jer je ozljeden i jer ce se prodat vjv, ni Petka jer je ozljeden.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions