• ZrnTSCHeZ
    647
    vecina tih klinaca oko kojih budu drame, vrlo brzo nestanuKristijan992

Jel se uopće koji probil do iole ozbiljnije karijere koji je kak klinjo otišel od nas?
    Meni na pamet sami propaliteti padaju poput Murića, Hasića...
    Ne računam tu Kramu i Niku koji su ipak iz prve postave otišli
  • ElDorado
    1.4k
    i otjerani su jer nisu htjeli potpisat ugovor s vragom. Pa za mene ni Brekalova karijera uopće nije uspjesna kakav je to talent bio.
  • i more je plavo
    1.2k
    od danas je tamo opća mobilizacija. Iako je to već tako moralo biti, danas je dodan još veći gas jer je pet do 12 za dovesti napadačaElDorado

Znaci montiraju se lanci i ide se po Čopa u Rovinj :lol:
  • Dinaminjo
    1.2k
    Steta sto Hoff stoji tako lose, mozda bi se ipak Kramu moglo nagovoriti..

..znam, znam, nije mu u planu, zato i rijec "nagovoriti"
  • Georg Koch
    5.2k
    Kakav je ovaj Salech, netko prati dansku ligu intezivnije?
    Mozda @Kujtim Shalla ?
  • keppi
    277
    Hallet dva gola večeras. Ovdje na forumu je uredno popljuvan.
  • Tranzicijski Napad
    301

Ima o njemu u scouting temi, al ode on za 4mil dalje od nas
  • Dani Olmić
    756
    Ma nasi scouti na forumu su procijenili da Haller nije za Dinamo. Vise to znaci jebiga
  • Hectorharatti
    256
    Do kad traje PR ?
  • deda
    34.5k
    17.2.
  • Niko1986
    643
    Nadam se da ovaj komentar neće započeti kaos na temi, ali... Koliko sam saznao daleko prvi pick je Kanga, koji će se dolaskom Salecha u Cardiff vratiti u Herthu i onda ga mi želimo dovesti.
  • mlkaskic
    53
    Pa uredu je, Kanga je trenutno naša realnost. Miereza još uvijek možemo pitati na ljeto, ali do tada, po meni, nećemo naći dugoročno rješenje.
  • Peškaman
    5.8k
    Ako je istina da Y. Salech prelazi u Cardiff kako je netko napisao stranicu-dvije prije, onda je W. Kanga višak u Cardiffu jer ispred njega (bar zadnjih 5-6 utakmica) igraju C. Robinson, Y. Meite, R. Colwill.
    U prilog tome ide i da ne ulazi u igru zadnjih 5 utakmica dok je 2-3 utakmice imao minutažu po 10ak minuta.
    W. Kanga je igrač Herthe na posudbi u Cardiffu i pretpostavljam da će se on vratiti u matični klub.
    S tim da ga već treću sezonu šalju po posudbama,izgleda mi realno da ga naši ciljaju (ističe mu ugovor u šestom mjesecu).
    Iako bih ja osobno više volio da probamo dovesti F. Niederlechnera (34-godišnjak,iskusnjara, igrao za Freiburg,Augsburg,Mainz...),ušao u zadnjih pola godine ugovora.

+ ako se ne varam R. Šimić je igrač Cardiffa, ne znam kakva je situacija kod njega jer vidim da nikako ne igra?
  • Krizy
    50.3k
    Kanga s 26 godina ima jednu dobru sezonu u karijeri, to ne može i ne smije biti realnost Dinama.
  • Sibirski plavac
    2.7k
    Dvije dobre sezone, u Young Boysima 2021/2022 i u Standardu 2023/24. No, slažem se da klub poput Dinama treba ciljati bolja imena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions