• Kujtim Shalla
    3.7k
    Nešto malo ispod 4 milje transfer. Odličan i rekordan posao švedjana koji su ga kupili prije nepunih godinu dana za 500 milja. Brøndby ima klauzulu na 20 posto tako da su i oni zadovoljni
  • Maki85
    136
    Možda je moj subjektivni dojam, ali kao da mi se čini da vecina tih klinaca oko kojih budu drame, vrlo brzo nestanu, mozda jer to bude pokazatelj da su okruzeni krivim ljudima i u glavi izgoreKristijan992
    Pogotovo kad krenu članci "zašto ovaj ne igra, a generacijski je talent", uvijek ispadne flop, prije Mikića je Rukavina bio aktualan. S druge strane, one o kojima se najmanje priča i šutke odu, uspiju napravit nešto. Npr Soldo, kad je objavljeno da je to prvo pojačanje Osijeka, svi su se smijali Botu kakva je budaletina.
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    ma mi samo idemo na posudbu. Šteta što nismo uzeli onog iz CSKA ,barem je u formi i nazabijao se golova u zadnje dvije sezone. I u debiju u francuskoj odmah zabio. Jako mi se svidio. Ovak mi možemo na posudbu samo dovest nekog ko je višak i totalno van forme
  • Vedraca
    62
    Nazalost, Sam sve vise uvjeren da necemo nikoga dovesti vise ....osim ako nam se smiluje Situacija oko Ivanuseca Jos. Meni nije jasno da Mi nemoze dovesti Igrace za 2 najvaznije Pozicije! Toliko smo se nadali prije Priprema i sada Napadaca Nema Ni na vidiku! Meni to nije jasno!! Onaka Presica punih Usta .....znaju sta im je radit itd i sad ovako nesta.....strasno!! Tesko mi je napisati ovo ali ako uspijemo ipak osvojit kao sto je neko ovdje vec napisao, onda ce Maric Bit sve jaci i jaci! Lik je teska Prevara a drzat ce ga Ekipa na Funkciji.
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    Odšteta Bjelicu pojela napadača i beka
  • FelceAzzurro
    70

Najbolje da te Marić postavi za pomoćnika. Osigura ti domaće rakije, pa nakon što drmneš dvi tri ljute, šalješ poruke napadačima ko Andriću, pa možda netko dođe. Ne naravno pjehe ali može HŽ-om.
  • TV Serviser
    46
    "Noa Mikić je igrač Dinama i nitko iz Hajduka me za sada nije kontaktirao. Mislim da nije u redu da se ime i institucija Hajduka koristi za licitaciju oko maloljetnog igrača", poručio je Škegro za Germanijak.

Hajduk institucija! Lol
  • miro
    5.2k
    Sam sebi odgovara na "glasine"
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    neka pita mene za broj:rofl: pitam se da li Marić uopće i ima telefon? Spominjala se neka teka , njegovi kontakti,poznavanje 20 jezika. A došli ,Franjić i Galešić. Ja bi obje ruke u vatru stavio da ovdje na zoni ima ljudi koji bi odradili ovaj prelazni bolje od njega
  • Haza
    7.6k
    Sam sebi odgovara na "glasine"miro

:):):):):):)
  • FelceAzzurro
    70

Pa zna se kako je njih dvojicu dogovorio jer je s njima komunicirao isključivo na njemačkom jeziku kako ne bi drugi prisluškivali. Ma kakvi ljudi, boca konjaka bi bolje to napravila od njega...
  • ElDorado
    1.4k
    Taj Škegro je lagao i na sudjenju bez posljedica. Tamo se pravio mutav i imao opću amneziju. I sad jbga dati dijete takvom liku da mu bude mngr govori nekaj i o Mikićima. Tak da optuzivat tu bezuvjetno samo klub, treba biti trezven. Kad prvi klinac i njegov mngr skuzi da se hypom i ucjenom moze svasta tome nece biti kraja.
  • Haza
    7.6k
    Tak da optuzivat tu bezuvjetno samo klub, treba biti trezven. Kad prvi klinac i njegov mngr skuzi da se hypom i ucjenom moze svasta tome nece biti kraja.ElDorado

Potpisujem.
  • Facke
    4.8k
    Ja osobne nisam cul jednu dobru rec o Skegru. Kad god sam nekaj cul, navek je bile negativne.
  • emilperska
    7.7k
    Ja osobne nisam cul jednu dobru rec o Skegru. Kad god sam nekaj cul, navek je bile negativne.Facke

2010-2011 je radio u Atlanticu kao pripravnik nakon faksa. Onda je postao CFO Dinama :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions