• ElDorado
    1.4k
    Da li mislite da je Mikić neki svjecki talent da ga Cannavaro vec ne bi gurnuo u hijerarhiji?
    Ova opaska pok. Dalibana o pogodovanju mi je odvratna.
  • mlinchica
    2.3k
    Od kad je Lesički postao mjerilo za istinitost ičega?
    Lesički pusti priču, a onda traži da ju netko demantira i tako u krug. Vrlo uspješno to radi preko posrednika.
    On muti i bistri vodu, o njemu se priča i piše i jedino mu je to i bitno. Usput, u tim pričama se samo pljuje po njegovom “voljenom” klubu.
    Danas je očito u ofenzivi čim se Sanjin opet počeo spominjati.

Nakon svega danas tu pročitanog, za kraj još Lesijeve citate čitamo kao dokaz nečega… na današnji dan.. :groan:
  • Peškaman
    5.8k

Očekivano, kao što sam pisao preskup za nas.
    Prema TMu i njihovim novinama,5 mil €.
  • Tranzicijski Napad
    285
    Ode i Rick iz ludogoretsa, mogli smo ga kaparit prije negoli je potpiso produzenje ugovora prije mjesec dva

• Haza
    7.6k
    Nakon svega danas tu pročitanog, za kraj još Lesijeve citate čitamo kao dokaz nečega… na današnji dan.. :groan:mlinchica

Draga, to je citat menadžera Mikića, čitaj s razumijevanjem.
  • Haza
    7.6k
    Škegro laže čim zine.Miro Vugrinec

Ovo je istina, Škegro je generalno lažov.

Deset ljudi ne raspravlja o transferima Dinama, to garantiram.

Mikić nikad neće preći u Hajduk, i uopće razlog nepotpisivanja ugovora nije novac, i zato ne znam šta ti je trebalo da napišeš da Hajduk nudi 3 puta više love, osim ako ti nije bio cilj posrati se po našoj Upravi da se cigani za lovu (iako, znao je to biti slučaj, više nije).

Sorry za zajebanciju na temu Lesički, ali jebiga, sjeo si mi na volej;)
  • mlinchica
    2.3k
    Ne, to je tekst koji je svojim čitačima Lesički predstavio kao citat menadžera jer je rečenice stavio pod navodne znakove. S obzirom da mu ne vjerujem apsolutno ništa što piše u vezi Dinama, to smatram njegovim citatom.
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    U sn pišu gluposti kao uvijek. Kanga i Salech kao mete ,pa meni ih bog ubio da provjere i naprave barem refresh i vide da je Cardiff kupio Salecha. Potvrdjeno još prekjučer . Bruka i dno novinarstva
  • Marc
    264
    Majketi nema me cijeli dan na forumu i na ovoj temi i bolje da nisam čitao, muka mi je više od svega.. što se ovo dogadja, tko tu koga… ja se još uvijek nadam i vjerujem da uprava voli Dinamo bar jednako kao i svi mi, i da nisu toliko nesposobni ali imam osjećaj stvarno kao da nas netko već i sabotira, neki stari duhovi jer ako već dva tjedna ne možeš potpisat napadača onda ne znam.. možda smo samo svi mi nestrpljivi.. i kada smo kod Čopa i Andrića kao alternative možda da dodam i Drmića hahaha a može i da vratimo iz mirovine Gavru i Mandžu još bi nam oni bili najveća pojačanja… ohhhh teška psihijatrija je ovdje… Bože čuvaj Dinamo i Hrvatsku :heart:
  • ElDorado
    1.4k
    sori al nije jos nista potpisao niti su ga kupili
  • ElDorado
    1.4k
    ha velške novine pisu da nije. Inace pretpostavlja se cijena 3-4 milje. Kaj mu je dno championshipa atraktivnije od kluba LP?
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    sve dogovoreno ,čak i koliko ide njegovom bivšem klubu Brondbiju
  • Facke
    4.8k

Pa mislis da je Dinamo opce poslal ponudu?! :wink:
    Engleska je svakumu atraktivna. I ta druga liga. Stadioni , infrastruktura, novci itd. Pa i Soudani nas je napustil u otisel u Nottingham , a tad su bili drugoligasi.
  • ElDorado
    1.4k
    3,3 milje funti. Znaci 4 milje jura. Kaj mi mislimo da mozemo dobit jeftinijeg napadaca?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions