• Georg Koch
    5.2k
    Kakav je ovaj Salech, netko prati dansku ligu intezivnije?
    Mozda @Kujtim Shalla ?
  • keppi
    281
    Hallet dva gola večeras. Ovdje na forumu je uredno popljuvan.
  • Tranzicijski Napad
    306

Ima o njemu u scouting temi, al ode on za 4mil dalje od nas
  • Dani Olmić
    765
    Ma nasi scouti na forumu su procijenili da Haller nije za Dinamo. Vise to znaci jebiga
  • Hectorharatti
    264
    Do kad traje PR ?
  • deda
    34.6k
    17.2.
  • Niko1986
    691
    Nadam se da ovaj komentar neće započeti kaos na temi, ali... Koliko sam saznao daleko prvi pick je Kanga, koji će se dolaskom Salecha u Cardiff vratiti u Herthu i onda ga mi želimo dovesti.
  • mlkaskic
    72
    Pa uredu je, Kanga je trenutno naša realnost. Miereza još uvijek možemo pitati na ljeto, ali do tada, po meni, nećemo naći dugoročno rješenje.
  • Peškaman
    5.8k
    Ako je istina da Y. Salech prelazi u Cardiff kako je netko napisao stranicu-dvije prije, onda je W. Kanga višak u Cardiffu jer ispred njega (bar zadnjih 5-6 utakmica) igraju C. Robinson, Y. Meite, R. Colwill.
    U prilog tome ide i da ne ulazi u igru zadnjih 5 utakmica dok je 2-3 utakmice imao minutažu po 10ak minuta.
    W. Kanga je igrač Herthe na posudbi u Cardiffu i pretpostavljam da će se on vratiti u matični klub.
    S tim da ga već treću sezonu šalju po posudbama,izgleda mi realno da ga naši ciljaju (ističe mu ugovor u šestom mjesecu).
    Iako bih ja osobno više volio da probamo dovesti F. Niederlechnera (34-godišnjak,iskusnjara, igrao za Freiburg,Augsburg,Mainz...),ušao u zadnjih pola godine ugovora.

+ ako se ne varam R. Šimić je igrač Cardiffa, ne znam kakva je situacija kod njega jer vidim da nikako ne igra?
  • Krizy
    50.5k
    Kanga s 26 godina ima jednu dobru sezonu u karijeri, to ne može i ne smije biti realnost Dinama.
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Dvije dobre sezone, u Young Boysima 2021/2022 i u Standardu 2023/24. No, slažem se da klub poput Dinama treba ciljati bolja imena.
  • Dani Olmić
    765
    Ne znam zasto ali mislim da bi taj Kanga bio i vise nego dovoljno dobar za HNL - Mozda to nije zelja svih nas (nije ni moja, i ja bi vise volio da je neki tipa Haller-a), ali mislim da je sve ukupno bolji igrac od Kulenovica, pogotovo u fizickom aspektu.

Neka mi njega rijesimo, onda bar imamo solidnu opciju u napadu ako nema Petka. Tesko da cemo sad dovest neko kapitalno ime.
  • mlkaskic
    72
    Uz dužno poštovanje, tko je zadnjih godina prije prelaska u Dinamo imao jaku karijeru?
  • GeneralNapoleon
    427

Ovo nazalost zvuci tocno kao posao koji bi Maric napravio.
  • Krizy
    50.5k
    Iako bih ja osobno više volio da probamo dovesti F. Niederlechnera (34-godišnjak,iskusnjara, igrao za Freiburg,Augsburg,Mainz...),ušao u zadnjih pola godine ugovora.Peškaman

Meni jedan od najdražih igrača Bundeslige. Fantastičan joker s klupe. Ove sezone 7 golova i asistencija u 760 minuta.

Pisao sam o njemu prije par mjeseci:
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/495371
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions