• emilperska
    7.8k
    i da na lijevom beku igra lijevi bek (kakav god)Maksim Maksimirski

Imali smo to s Ogiwarom :lol: Nije ni to rješenje kod nas..
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Imali smo to s Ogiwarom :lol: Nije ni to rješenje kod nas..emilperska

On je wingbek, nije se snalazio sa 4 nazad.
  • Orc123
    10.1k
    salis se? To da dovodimo? Dinamo koji ima realne sanse za prolazak u 2. Krug LP? Klub koji zaradio cca 75milmeura? Da se zadovoljimo povratkom Andrica, Copa ili Cabraje koji nije mogao ni u Rijeci? Pa da to naprave onda nek se svi od vrha do dna raspuste!

Dokad, spustanje kriterija?

Ako nemremo uzet Taylora ispred Hull Citiya onda smo blago receno zaostali u razvoju!
  • Sibirski plavac
    2.9k
    Hull City ozbiljno zagrizao za Taylora. Prodali su svog standardnog lijevog beka i sad im je Taylor glavna meta u prijelaznom roku.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    salis se? To da dovodimo? Dinamo koji ima realne sanse za prolazak u 2. Krug LP? Klub koji zaradio cca 75milmeura? Da se zadovoljimo povratkom Andrica, Copa ili Cabraje koji nije mogao ni u Rijeci? Pa da to naprave onda nek se svi od vrha do dna raspuste!

Dokad, spustanje kriterija?
    Orc123

Ja kažem da je bolje i to nego ništa. I ja bih vrlo rado da otvorimo kesu i dovedemo dva reprezentativca u koja ćemo uložiti ukupno 5-6 milijuna ali toga očito neće biti pa onda bolje i Komnen Andrić nego da mi krila glume špicu i da usred sezone pokušavamo eksperimente sa Mbukuom kao devetkom i slične ludosti.
  • GeneralNapoleon
    427

Za Copa se i mogu jer ima on taj killer instinkt koji bi mozda i donio tih par golova koje ne dovodenje nikoga ne bi dovelo. Realno i sad jedan od boljih napadaca u ligi. Pa i prosle sezone zabio 12 komada.

Ali Cabraju da se dovede samo jer je bek tu se ne bi slozio. Bolje onda da to krpamo sa time sto imamo.
  • Crni86
    7.3k
    Bezvze se sekirate, tresete i sl. Svi su se stisli kad su vidli da petko radi opet s loptom i opet nitko ne zeli doc.

Salu na stranu, ne vjerujem da ce itko doc. Polkrit ce se to u kadru s rimcem i to je to. Do kraja roka mozda jos ivanusec i to ako nam se nizozemci smiliju i napokon vrate tesko ozlijedenog igraca s posudbe iz rangersa.

Sto prije se sa tim pomirite, bit ce vam puno lakse, a sd vas moze samo pozitivno iznenaditi.
  • i more je plavo
    1.2k
    Bolje da smo lovu potrošili na napadaca i lijevog beka, nego na 2 trenera.
    S te 2 pokrivene pozicije Jakir bi nas doveo do naslova.
    Ovak nebumo prosli dalje ni u LP a i naslov je na dugom stapu.
  • GeneralNapoleon
    427
    Sve me strah ljeta ako Maric ostane. Kako da taj covjek nadomijesti odlazak Baturine i Sucica?
  • Crni86
    7.3k
    doc ce golman i krilo poznavajuci naseg marka :rofl:
  • Haza
    7.9k
    "Noa Mikić je igrač Dinama i nitko iz Hajduka me za sada nije kontaktirao. Mislim da nije u redu da se ime i institucija Hajduka koristi za licitaciju oko maloljetnog igrača", poručio je agent igrača koji je i dalje pri stavu koji je već komunicirao prije nekoliko dana.

Ovo je objavio upravo Alen Lesički, eto barem znamo da Miro nije Lesički, ali da ne govori istinu, sad je valjda jasno i njemu;)
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Neka dodje Andrić , još dok je bio u francuskoj jednom sam mu iz zeze onako pijan napisao buraz ajde ti nazad u dinamo. Istog momenta odgovorio ,brate i pješke mi ovog momenta krenuo. Tu me je kupio
  • Miro Vugrinec
    6.8k
    "Noa Mikić je igrač Dinama i nitko iz Hajduka me za sada nije kontaktirao. Mislim da nije u redu da se ime i institucija Hajduka koristi za licitaciju oko maloljetnog igrača", poručio je agent igrača koji je i dalje pri stavu koji je već komunicirao prije nekoliko dana.

Ovo je objavio upravo Alen Lesički, eto barem znamo da Miro nije Lesički, ali da ne govori istinu, sad je valjda jasno i njemu;)
    Haza

Sto posto istina da je u priči s Hajdukom. A Škegro laže čim zine. Jedno su price za medije, a drugo stvarna istina to bi ti sam trebao znat. A Škegro je inače bas poštenjačina. Sve ti je rekao s institucijom Hajduk
  • Miro Vugrinec
    6.8k

Haza

Ne znam zašto je moj odgovor na ovo maknut, ali evo ponovit ću sve sto sam napisao je istina. Škegro priča jednu priču za medije, a drukčija je u stvarnosti. Hajduk malog želi i nudi mu 15 k, sto posto provjerena info iz vise krugova. Kao sto su točne i sve ostale info koje sam danas napisao. Eto vidjet ćemo onda u petak ili će mali potpisati za nas ili ide negdje drugdje. A moje info i istinite price su se dokazale ovdje milijun puta. Tko hoće nek vjeruje, tko neće njegov problem.

Evo vraćen je ipak prvi komentar
  • rioda
    6.4k
    Evo vraćen je ipak prvi komentarMiro Vugrinec

Nije mican ni vraćen nego se nekad forum zblesira pa se novi postovi ne vide neko vrijeme
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions