"Noa Mikić je igrač Dinama i nitko iz Hajduka me za sada nije kontaktirao. Mislim da nije u redu da se ime i institucija Hajduka koristi za licitaciju oko maloljetnog igrača", poručio je agent igrača koji je i dalje pri stavu koji je već komunicirao prije nekoliko dana.
Ovo je objavio upravo Alen Lesički, eto barem znamo da Miro nije Lesički, ali da ne govori istinu, sad je valjda jasno i njemu;) — Haza
"Noa Mikić je igrač Dinama i nitko iz Hajduka me za sada nije kontaktirao. Mislim da nije u redu da se ime i institucija Hajduka koristi za licitaciju oko maloljetnog igrača", poručio je agent igrača koji je i dalje pri stavu koji je već komunicirao prije nekoliko dana.
Ovo je objavio upravo Alen Lesički, eto barem znamo da Miro nije Lesički, ali da ne govori istinu, sad je valjda jasno i njemu;) — Haza
Evo vraćen je ipak prvi komentar — Miro Vugrinec
Nije mican ni vraćen nego se nekad forum zblesira pa se postovi ne vide neko vrijeme — rioda
Eto vidjet ćemo onda u petak ili će mali potpisati za nas ili ide negdje drugdje — Miro Vugrinec
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.