• Kujtim Shalla
    3.7k
    Neka dodje Andrić , još dok je bio u francuskoj jednom sam mu iz zeze onako pijan napisao buraz ajde ti nazad u dinamo. Istog momenta odgovorio ,brate i pješke mi ovog momenta krenuo. Tu me je kupio
  • Miro Vugrinec
    6.7k
    "Noa Mikić je igrač Dinama i nitko iz Hajduka me za sada nije kontaktirao. Mislim da nije u redu da se ime i institucija Hajduka koristi za licitaciju oko maloljetnog igrača", poručio je agent igrača koji je i dalje pri stavu koji je već komunicirao prije nekoliko dana.

Ovo je objavio upravo Alen Lesički, eto barem znamo da Miro nije Lesički, ali da ne govori istinu, sad je valjda jasno i njemu;)
    Haza

Sto posto istina da je u priči s Hajdukom. A Škegro laže čim zine. Jedno su price za medije, a drugo stvarna istina to bi ti sam trebao znat. A Škegro je inače bas poštenjačina. Sve ti je rekao s institucijom Hajduk
  • Miro Vugrinec
    6.7k
    "Noa Mikić je igrač Dinama i nitko iz Hajduka me za sada nije kontaktirao. Mislim da nije u redu da se ime i institucija Hajduka koristi za licitaciju oko maloljetnog igrača", poručio je agent igrača koji je i dalje pri stavu koji je već komunicirao prije nekoliko dana.

Ovo je objavio upravo Alen Lesički, eto barem znamo da Miro nije Lesički, ali da ne govori istinu, sad je valjda jasno i njemu;)
    Haza

Ne znam zašto je moj odgovor na ovo maknut, ali evo ponovit ću sve sto sam napisao je istina. Škegro priča jednu priču za medije, a drukčija je u stvarnosti. Hajduk malog želi i nudi mu 15 k, sto posto provjerena info iz vise krugova. Kao sto su točne i sve ostale info koje sam danas napisao. Eto vidjet ćemo onda u petak ili će mali potpisati za nas ili ide negdje drugdje. A moje info i istinite price su se dokazale ovdje milijun puta. Tko hoće nek vjeruje, tko neće njegov problem.

Evo vraćen je ipak prvi komentar
  • rioda
    6.3k
    Evo vraćen je ipak prvi komentarMiro Vugrinec

Nije mican ni vraćen nego se nekad forum zblesira pa se novi postovi ne vide neko vrijeme
  • NitkoBitan
    21.9k
    Nije mican ni vraćen nego se nekad forum zblesira pa se postovi ne vide neko vrijemerioda

Koliko sam skuzio nekad se ne pojavi prvi komentar na novoj stranici pa cim netko napise iduci pojave se oba.

Inace sto se tice malog Mikica moguce je da ce on postat slucaj Brkljaca samo u suprotnom smjeru, razvikan talent koji je ukraden rivalu i od kojeg nece bit nista.
  • BluePhone67
    4.5k
    Eto vidjet ćemo onda u petak ili će mali potpisati za nas ili ide negdje drugdjeMiro Vugrinec

Ako potpise za nas kaj onda, tu si se nasro i ajmo jovo nanovo. Ako mali Caffu ostane u Dinamu, može deal ti ne pišeš mjesec dana, ako ode u Hajduk ja ne pišem godinu dana, ako ode bilo gdje drugo ja ne pišem mjesec dana.

Može?
  • Omake
    4.9k
    Boto uzeo Juninha iz Qarabaga ispred nosa Seville

• Orc123
    9.9k
    Boto zna posao....kaj bi mi radili sa pravim SD....cuda!
  • ElDorado
    1.4k
    SN Polić:
    Prema informacijama koje imamo iz Dinama, od danas je tamo opća mobilizacija. Iako je to već tako moralo biti, danas je dodan još veći gas jer je pet do 12 za dovesti napadača. Pripreme u Turskoj su de facto gotove pa su u Dinamu krenuli ‘all in‘ po napadača, dižu se svi resursi da se konačno dovede nova opcija u napadu
  • Droljo
    11.1k
    Eto. Rešeno. A toliko ste žuči prosipali.
  • Kristijan992
    401
    Možda je moj subjektivni dojam, ali kao da mi se čini da vecina tih klinaca oko kojih budu drame, vrlo brzo nestanu, mozda jer to bude pokazatelj da su okruzeni krivim ljudima i u glavi izgore. Na stranu cak sportska politika Dinama tu koja je mozda promasena, ali tesko da ima bolje stepenice od Dinama za domace igrace. Postoji i opcija da ode negdje na posudbu, da potpise za nekoga, a Dinamo ima buy back opciju i slicno pa mu to moze biti idealna stepenica, a na kraju krajeva, u Dinamu bi mi se ipak gledalo malo kroz prste onda u odnosu na negdje vani... Ali, kako god mali odluci, a na nasoj Upravi je da se srede oko tih mladih talenata, da se nade neka filijala ili neki model gdje ce se ovakvima omoguciti kontinuirane minute i razvoj...
  • cibona
    4.2k
    Bitno da PR radi punom paromDaliban

Samo PR i radi...

Od toliko pompoznog najavljivanog prijelaznog roka, od brojnih populističkih izjava nakon sjednica sa IO, dobili smo frišku figu.

Kako je ono išlo, aha da sjećam se. "Enorman je fokus na lijevom beku i špici".
  • mlkaskic
    50
    Dobro, Mikićev menadžer nas je zajebavao oko 2 tjedna i sad mu vjerujete kad kaže da Hajduk nije opcija? A Miro je bio kao najpopularniji čovjek na forumu a sad je lažov?

Šta se dešava? :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions