• Orc123
    9.9k
    frende dosta mi vise da moramo trpiti nesposobnost, da stalno smanjujemo kriterije, da se postave strateski ciljevi koji se ne ispune i da za to nitko ne odgovara...razumio bi da Mamic drma klubom ali sada?
    Jbt ovi dole nemaju prebijenog feninga i oni isplacuju 1mil odstete za igraca...mi zaradimo 70+ mil eura i onda nemamo za prebijeni biber! Ma pun k..ac mi ovoga vise! Dinamo zasluzuje bolje od ovoga! Mi smo faking 30. Klub u Europi, ponasamo se ko da smo iz jebene Tanguzije i da nas svi odbiju osim naravno Misko koji uvijek odere kožu s nas! Pravi SD, dostojan Dinama rijesio bi te 3 pozicije jos na pocetku godine!.....mi ko da smo se jucer poceli spremati za ovaj prijelazni rok,....neki ljudi na forumu su 100 puta sposobniji naci igrace nego ljudi koji su za to placeni i to masno! Ne rade bez brige za minimalac kao 300 tis Hrvata ili ne rade besplatno iz velike ljubavi prem klubu......
  • emilperska
    7.7k
    Ja sam govorio jos prije priprema jer imam neke okolne info da ovo s Brunom nije dobro i nece bit dobro. Ali tko ga jebe..

Takozvani sportski direktor aka Dubravka Šuica zna sve, on ne griješi. Igrat ce Kule dok ne umre na terenu..
  • Maksim Maksimirski
    7k
    U ovom trenutku bih bio jako sretan ako bi se u Dinamo vratio Komnen Andrić (pa i Čop može proći) jer se kao sve realnija opcija čini da se uopće ne gleda dovođenje ikakvog napadača a kamoli nekog skupog napadača koji bi bio pojačanje.

Dovođenje ijevog beka isto vjerojatno nije izgledno pa bih se zadovoljio i povratkom Čabraje koji je još uvijek, koliko znam, slobodan igrač. Nije to neka sreća ali makar je čovjek lijevi bek. Radije bih i njega kao prosječnog HNL lijevog beka gledao na svojoj poziciji nego da ponovno trpim vratolomije u kojima će nam lijevog beka igrati desni bek, veznjak, krilo ili Oliveras.

Vrijeme je da snizimo kriterije i da samo želimo da napadača igra napadač (kakav god) i da na lijevom beku igra lijevi bek (kakav god).
  • don
    9.6k
    reka je da samo Bruno nije na sto posto, a da ostali jesu, da je na 100%, danas bi igra, to smo i znali.
  • emilperska
    7.7k
    i da na lijevom beku igra lijevi bek (kakav god)Maksim Maksimirski

Imali smo to s Ogiwarom :lol: Nije ni to rješenje kod nas..
  • Maksim Maksimirski
    7k
    Imali smo to s Ogiwarom :lol: Nije ni to rješenje kod nas..emilperska

On je wingbek, nije se snalazio sa 4 nazad.
  • Orc123
    9.9k
    salis se? To da dovodimo? Dinamo koji ima realne sanse za prolazak u 2. Krug LP? Klub koji zaradio cca 75milmeura? Da se zadovoljimo povratkom Andrica, Copa ili Cabraje koji nije mogao ni u Rijeci? Pa da to naprave onda nek se svi od vrha do dna raspuste!

Dokad, spustanje kriterija?

Ako nemremo uzet Taylora ispred Hull Citiya onda smo blago receno zaostali u razvoju!
  • Sibirski plavac
    2.7k
    Hull City ozbiljno zagrizao za Taylora. Prodali su svog standardnog lijevog beka i sad im je Taylor glavna meta u prijelaznom roku.
  • Maksim Maksimirski
    7k
    salis se? To da dovodimo? Dinamo koji ima realne sanse za prolazak u 2. Krug LP? Klub koji zaradio cca 75milmeura? Da se zadovoljimo povratkom Andrica, Copa ili Cabraje koji nije mogao ni u Rijeci? Pa da to naprave onda nek se svi od vrha do dna raspuste!

Dokad, spustanje kriterija?
    Orc123

Ja kažem da je bolje i to nego ništa. I ja bih vrlo rado da otvorimo kesu i dovedemo dva reprezentativca u koja ćemo uložiti ukupno 5-6 milijuna ali toga očito neće biti pa onda bolje i Komnen Andrić nego da mi krila glume špicu i da usred sezone pokušavamo eksperimente sa Mbukuom kao devetkom i slične ludosti.
  • GeneralNapoleon
    392

Za Copa se i mogu jer ima on taj killer instinkt koji bi mozda i donio tih par golova koje ne dovodenje nikoga ne bi dovelo. Realno i sad jedan od boljih napadaca u ligi. Pa i prosle sezone zabio 12 komada.

Ali Cabraju da se dovede samo jer je bek tu se ne bi slozio. Bolje onda da to krpamo sa time sto imamo.
  • Crni86
    7.2k
    Bezvze se sekirate, tresete i sl. Svi su se stisli kad su vidli da petko radi opet s loptom i opet nitko ne zeli doc.

Salu na stranu, ne vjerujem da ce itko doc. Polkrit ce se to u kadru s rimcem i to je to. Do kraja roka mozda jos ivanusec i to ako nam se nizozemci smiliju i napokon vrate tesko ozlijedenog igraca s posudbe iz rangersa.

Sto prije se sa tim pomirite, bit ce vam puno lakse, a sd vas moze samo pozitivno iznenaditi.
  • i more je plavo
    1.2k
    Bolje da smo lovu potrošili na napadaca i lijevog beka, nego na 2 trenera.
    S te 2 pokrivene pozicije Jakir bi nas doveo do naslova.
    Ovak nebumo prosli dalje ni u LP a i naslov je na dugom stapu.
  • GeneralNapoleon
    392
    Sve me strah ljeta ako Maric ostane. Kako da taj covjek nadomijesti odlazak Baturine i Sucica?
  • Crni86
    7.2k
    doc ce golman i krilo poznavajuci naseg marka :rofl:
  • Haza
    7.6k
    "Noa Mikić je igrač Dinama i nitko iz Hajduka me za sada nije kontaktirao. Mislim da nije u redu da se ime i institucija Hajduka koristi za licitaciju oko maloljetnog igrača", poručio je agent igrača koji je i dalje pri stavu koji je već komunicirao prije nekoliko dana.

Ovo je objavio upravo Alen Lesički, eto barem znamo da Miro nije Lesički, ali da ne govori istinu, sad je valjda jasno i njemu;)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions