• NB86
    15.4k
    Trebalo je na ljeto presjec, rec ristovskom da se ne racuna na njega i hijerarhija bit rpg/mikic/moha al jbg imao si jakira koji voli senatore, rileta u tom trenu omiljenog među navijacima zbog prijasnje sezone i sad imas posljedice toga jer je prekasno. Najrealnije pustit malog da ide di ce igrat jer kod nas ne moze do minuta, samo nek ne ide u rijeku/hajduk.
  • ElDorado
    1.4k
    Ovdje lupamo a ne znamo kakav je stvarno igrač Mikić. Gledao sam par tekmi juniora nije mi odskakao po ničemu osim možda motoričnosti. Ako ode vani ima vrlo male šanse da će uspjeti u toj konkurenciji a prve momčadi sa 17 godina i fizikalijama koje ima neće vidit sigurno.
    Cannavaro ga očito ne vidi kao neku prvu alternativu a njemu nekako vjerujem.
    Zato strpljenja mali sam mora procjeniti jer taj put koji mu se nudi u Dinamu su prošli svi koji su poslije bili koliko toliko uspješni u svojim karijerama.
  • Izet Hajrović
    3.4k
    Meni je nevjerojatno da je nekima plaća od 5k BRUTO za jednog od najvećih talenata puno. Evo, to mi nije jasno. Kako je moguće da jedan predstojnik ureda ima cca. 4k, a jednom od najperspektivnijih juniora nudi se slična plaća? Pa to je van svake pameti, prosječni igrač Varaždina, kluba s proračunom od 3 mil. ima 5k, a mi isto nudimo nadarenom klincu s proračunom koji je 20 puta veći. To su nogometaši, nisu to "obični smrtnici" kao mi da se ravnaju prema plaćama u firmama koje nemaju veze s nogometom. Logično bi bilo ravnati se prema nekim standardima u europskom nogometu i klubovima razine slične Dinamu.
  • Droljo
    11.2k
    1. Većina tvrdi da je mali generacijski mega talent i to je fakt. Od kud to? Tko je to odlučio? Odskauteral?
    2. Ne znamo što se malom nudi. Miro je rekel 5k i to je fakt isto. Nema bonusa za lp, rast plaće svake godine itd?
    3. Klub se isto mora zaštititi. Zašto bi nekom klincu dao za stan u zg u jednoj godini? Tko garantira dinamu da mali nebu nanjušil cupi i odjebo rad na sebi i čekao kraj ugovora?
  • Zagi
    8.9k
    1. Većina tvrdi da je mali generacijski mega talent i to je fakt. Od kud to? Tko je to odlučio? OdskauteralDroljo

Svi klupski i reprezentativni treneri.
    2. Ne znamo što se malom nudi.Droljo

Manje nego kaj mu nudi konkurencija.
    3. Klub se isto mora zaštititi.Droljo

Od gubljenja velikih potencijala, slažem se.
  • Droljo
    11.2k

I šta ak mali bude flop? I propadne kao 99% drugih mega talenata? Bude bilo opet mariću pederu koje nofce si bacio na tog panja, moha je za njega cafu! :lol:
  • BluePhone67
    4.5k
    Najjači su ovi kao nema za malog Caffua plan.. Plan je posudba i to odmah sada u ovom prijelaznom roku, pa onda ako treba i sljedeću cijelu sezonu opet posudba jer u Dinamu se neće naigrati. Da je igrač Dinama biti lako, bio bi svako, a taj mali nije još ta razina i posudba negdje dalje je jedino za njegovo dobro , a vi i dalje prdite skupa sa njegovim managerom. I da ode ovu i sljedeću sezonu na posudbu i vrati se tada brži, jači, bolji, spremniji, zreliji, kompletniji igrac itd, neće imati 20 godina. Dajte najte više sa tim malim, svi se ubiše za njim.
  • Mali Zeus
    15.1k
    Manje nego kaj mu nudi konkurencija.Zagi

Jer to kaže miro ili?
  • Mali Zeus
    15.1k
    I šta ak mali bude flop? I propadne kao 99% drugih mega talenata? Bude bilo opet mariću pederu koje nofce si bacio na tog panja, moha je za njega cafu! :lol:Droljo

Plus, nitko ne govori o tome da što ako bude flop u dinamu. Čak se poteže i teza da što ako ode van i bude flop, jer to bi isto bila krivica kluba brijem.
  • Zagi
    8.9k
    I šta ak mali bude flop?Droljo

Rizik posla.
  • skener
    1.4k

Točno to. Nema plana? Ima plana, ali se taj plan dečku ili njegovom menadžeru ne sviđa. i to je apsolutno sve ok, ideš tamo gdje će ti biti bolje.

Ali nije Dinamo kriv što Noa Mikić trenutno nije igrač za prvu momčad, a on i njegov menadžer traže da bude "jedan od dva beka koji se bore za mjesto u prvih 11"

Odeš na posudbu, dokažeš se i sigurno ti nitko u klubu neće reći mi te ne trebamo, dapače borit će se da te vrate što prije.
  • Zagi
    8.9k
    Ne.
    Nego jer bi se inače mali odavno slikao u plavom salonu uz dres i papir.

Nudimo manje očito, sad jel to manje novaca ili minuta , nebitno.
  • Mali Zeus
    15.1k
    Nudimo manje očito, sad jel to manje novaca ili minuta , nebitno.Zagi

A tko zna, možda rivali s juga ne nude ništa nego je to samo priča koju je netko, khm agent, pustio van kao način pritiska. Znam da zvuči ludo.
  • Zagi
    8.9k
    Fućka mi se za njih.
    Teško da mali nema hrpu ponuda od svukuda. Ima ih svaki naš junior.
  • Mali Zeus
    15.1k
    ↪Mali Zeus Fućka mi se za njih.Zagi

A gle, onda ih nemoj spominjati. A sad ima, nema, to ne znamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.