• E46
    1.1k
    nemamo baš 10 potencijala, Mikić je generacijski talent, desnog beka nismo proizveli iz nase skole jos od Jedvaja jer ih nema. Ne razumijem da se ne moze dat decku barem evo 100k eura i nekakva garancija da ce iduce sezone bit rotacijski bek ili da ce ic na dobru posudbu, ako cemo mi zbog naseg inata da to bas mora bit recimo 60k a ne 100k izgubit generacijskog talenta onda treba srusit cijeli stadion.
  • NKDZ86
    2.6k
    dobivat će 5k bruto, ne neto!
    ljudi moji, za profi nogometeša i kakti velikog talenta, 5k bruto je premalo...
  • Zagi
    8.9k
    Rile , Moha i RPG ispred njega.
    To je poražavajuća sportska politika.

Ostavit RPGa, razvijat Mikića, ostale riješit.
    Nije baš tako teško.
  • Niko1986
    645
    Pazi, 5k je smiješna plaća za 18 godišnjakaMali Zeus

Naravno da je smiješna. Nije više 2010. S takvim iznosima će nam sve više juniora odlaziti. Ne može se na pet tisuća eura gledati u odnosu na bilo koji drugi posao. U nogometu su iznosi veći.
  • emreli21
    148
    svi su, baš svi, prošli i kroz B momčad. Glupo, ali razumijem Mikića. Dobiva najmanji ugovor u svlačionici, nikakav plan za razvoj. Na pripremama je odigrao točno 8 minuta, četvrti je desni bek koji u borbi za naslov neće sudjelovati ni minute...
  • NB86
    15.4k

Sigura gatuso ne vidi ko desnog beka, igra krilo i vezu, desno koristi hrgovica i melnjaka koji su ljevaci, mali mikic bi im instant bio druga opcija i vjerovatno dobio par startova da vide jel rjesenhe
  • E46
    1.1k
    Pusti ti to kolko tko ima godina nismo vise u komunizmu pa da se na to tako gleda. Znaci onda po tebi Yamal zato sto ima 17 godina ne smije imat placu vecu od par tisuca eura jer eto sta ce decku od 17 god pare, a recimo da je Barcelona se ciganila i da nije malom ponudila neku cifru koju je agent trazio, sad bi vrlo vjerojatno neki drugi europski klub ubirao kajmak od Barceloninog vanserijskog talenta. Radi se o prepoznavanju talenta, pa jebo mu ja mater ako se odlučilo da je mali TAJ i projekt kluba sljedeca velika prodaja pa daj mu para malo manje od onog sto traži potpisi ga i ides daljes, necemo dragocjeno vrijeme trosit na natezanje sa malim i agentom za par tisuca eura vise mjesecno ako je to TAJ talent.
  • GeneralNapoleon
    426
    Ja bih rekao daj mu nesto izmedu 100k-200k i reci jasan plan sto planiras s njime. A to bi po meni trebalo biti ili da mu se kaze ovu polusezonu ides negdje na posudbu (al jao treba i to ispregovarat jel) pa onda sljedece sezone kreces kao drugi desni bek. Ili vec sada reci upadas u rotaciju makar je za to sad vec i kasno jer je onda trebao dobit vise minuta na pripremama.
    A ako bi on odmah u prvih 11 il smijesne sume onda jbg idi dalje.
  • Mali Zeus
    15.1k
    a recimo da je Barcelona se ciganila i da nije malom ponudila neku cifru koju je agent trazioE46

Kak je uopće išla ta priča?
    Ili si to izvukao onako samo kao primjer?
    Koliko bi ti dao malom Mikiću?
    Isto tak kolko kužim priču agent inzistira i na određenoj minutaži zajamčenoj. Možda nije samo lova u pitanju, al lova je dobar dio koliko vidim. Ne bi trebao klub pristati na baš sve uvjete, zato se to zovu pregovori oko novog ugovora, a ne uvjeti na koje druga strana mora pošto poto pristati.
  • Enco
    9
    Vjerujem da bi decko ostao za čistih 5 k i uz garanciju određene minutaze, ali ima jedno veliko ali, a za to nije Dinamo kriv .Koliko od tih 5k ostaje dečku? Niska je granica kada se zatvara pipa ,a uzimaju grablje. Znamo kakvi su ti ugovori s agentima.
  • emreli21
    148
    ne postoje više takvi ugovori, to nema veze s vezom.
  • Blueshadow86
    2.3k
    Vjerojatno Mikić nije u ozbiljnim planovima oko minutaže i igranja, i zašto bi mu se išlo zamjerati ako ode negdje gdje će igrati + za više love? Normalno da dečko želi otići ako se Ristovskom, koji za mjesec dana puni 33 godine, nudi novi ugovor, a tu su ispred njega još Moha i RPG. Neka ide ako mu se ide i ako se ne računa na njega. Njegovu odluku treba razumjeti i poštivati.
  • skener
    1.4k
    Bez ljutnje, ali kada se čita ova tema imaš osjećaj da je riječ o nekom gotovom igraču koji bi sutra bio pojačanje, a ne o klincu koji ima par minuta seniorskog nogometa.

Nagledali smo se mi tih velikih generacijskih talenata kojima je vrh karijere bila tribina u nekom klubu koji je baš idealan za njih i baš zbog tog kluba i vizije koja im se nudi su oni otišli iz Dinama.
    A svi ti veliki generacijski talenti nisu bili prepoznati od niti jednog trenera u Dinamu jer su sigurno svi imali baš nešto protiv njih.

Meni je najžalosnije u ovoj priči da neki klinac vuče za nos Dinamo i preko svog menadžera ucjenjuje klub.

I da se odmah razumijemo, nemam ja ništa protiv dečka, imaš bolju ponudu i misliš da će ti negdje drugo biti bolje? Sve ok, ne želim novi ugovor i idem.

Samo nisam baš siguran da je tako velika borba za njega kako se pokušava predstaviti preko menadžera i novina.
  • miro
    5.2k
    Ono kaj je meni najgore je što znamo da ako Mikić ode van, vrlo vjerojatno mu se karijera neće razvijat kako bi mogla i trebala, a Dinamo će i dalje nabavljat "rakete" izvana, koje nikad neće opravdat cijenu koju ćemo platit.

I sad da netko ne može presjeć i reć - Rile i Moha nakon ljeta više nisu u našim planovima, Noa, borit ćeš se s RPG-om za poziciju.

Odlaskom van gubimo i mi i on
  • Crni86
    7.2k
    Bez ljutnje, ali kada se čita ova tema imaš osjećaj da je riječ o nekom gotovom igraču koji bi sutra bio pojačanje, a ne o klincu koji ima par minuta seniorskog nogometa.skener

Bez ljutne ali na ljeto cemo vjerojatno prodat rpg-a jer ulazi u zadnju godinu ugovora i onda cemo opet pljunut 2,3,4 milijuna eura za desnog beka. Jer eto imamo pa mozemo. Zasto razvijat svoje, bolje pretplatit tude.

Nije Noa kriv sta nas Sd nema plan, nema ideju, nema filjalu, nije uso s njim u pregovore na vrijeme i sl. Logicno je da mali zeli plan za sebe, kad gdje i koliko minuta. Decko misli na svoj razvoj, a nas sd ne vidi dalje od sutra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.