• Crni86
    7.2k
    cime je to prikazao? mali trazi priliku za razvoj. Trazi jasan plan od nas. A mi ga nemamo, ne bi bas reko da bi odletio na prvu ponudu da je tako ne bi on ovako dugo s nama vec sad pregovarao nego bi vec imao potpisan ugovor s nekim drugim.

Mali ne zeli potpisat ugovor i zavrsit na klupi ili na raznim posudbama u znj klubovima.
  • skener
    1.4k
    Mali ne zeli potpisat ugovor i zavrsit na klupi ili na raznim posudbama u znj klubovima.Crni86

Zapravo ovo znaci da klinac od 17 god trazi mjesto u prvoj momčadi Dinama?
  • SAS1987
    15.7k
    Gdje ce dobiti takve uvjete za razvoj i garanciju minutaze?
  • deda
    34.5k
    Moram priznati da je taj izraz "plan" kod razvoja mladih igrača počeo imati mističnu notu. A još mističnije zvuči ne imati "plan". Jezivo zvuči. A još jezivije zvuči imati plan za recimo 10 juniora po generaciji. Morat ćemo zaposliti bar jedno 5 ljudi u klubu samo da pišu te planove i prate razvoj njihove realizacije.
  • rioda
    6.3k
    cime je to prikazao? mali trazi priliku za razvojCrni86

Tako je, a u jednom trenu će tražiti priliku za razvoj na većoj razini od Dinama.
  • Facke
    4.8k
    Kaj se tice Mikica, po mojem mislenju on more di god oce.
    Te drame i zajebancije znjim nam ne trebaju. Bu ga Skegro strpal u Lecce pa nek se razvija.
  • austrijanac
    5.2k
    Inače opće poznato da svi juniori kaj su otišli od nas su uspjeli.

Svi od jednog.
  • Crni86
    7.2k
    ne, trazi jasan plan. Mi imamo jako velik problem jer nemamo ni filjalu niti dogovorenu dvojnu registraciju s nekim. Pa to je vani najnormalnije, da igeacu predstavis projekt i plan za njega.

Najbolji primjer je pavic koji je prosjedio cijelu prvu polusezonu na klupi, a igra na poziciji gdje imamo samo misica i on je jos bio ozlijeden pola polusezone.

pa kao i svi. Kao i sucic kao i bati kao i ivanusec, kao i orsic. To je biznis.
  • Omake
    5k
    Nadam se da će ostati i da će to sve sjesti na svoje mjesto. Sviđa mi se kako igrač, pogotovo kad uleti u prazan prostor. Smeta mi tolika pompa oko svega. Sumnjivo mi je što se stalno spominju minuta, a u novine samo cure financije.
  • masacusec
    4.4k
    Ako mali i pomisli otići u jebeni hajduk, on je za mene već bivši! A ne da se o njemu razglaba na način " joj, htjeli bismo ga zadržati". Tim papčićima je apsolutno svejedno za koga igraju....
    Eh da je vratiti stara vremena....
  • deda
    34.5k
    Strku većinom prave novinari koji pišu po uputstvima svojih mecena. Ja ne vidim nikakav problem. Ni u klubu, ni u Mikiću, ne daj Bože. Sjedne se, netko nešto ponudi, drugi prihvati ili ne prihvati. Možda se dio razgovora ostavi za sutra pošto je sutra uvijek pametnije. I to je to.
  • skener
    1.4k
    trazi jasan planCrni86

Što to znači? Je li jasan plan potpiši ugovor i nastavi se razvijati dalje, kad budeš dovoljno dobar dobit ces priliku?
    Je li jasan plan potpiši ugovor i odi na posudbu, kad budeš dovoljno dobar dobit ceš priliku?

Ili je jedini prihvatljiv i jasan plan ono što njegov menadžer danima već govori: "Noa će potpisati za klub gdje će biti projekt i već na proljeće jedan od dva beka koji se bore za mjesto u prvih 11."

Klinac od 17 godina s par minuta seniorskog nogometa traži od Dinama da makne iz kadra dva desna beka i otvori mjesto za njega?
  • Crni86
    7.2k
    imali bi mi plan za sve kada bi imali filjalu ili barem dogovorenu dvojnu registraciju sa nekim.

Rijetko koji nas junior je spreman preskocit stepenicu i ic direktno iz juniora u nase seniore (svaka cast iznimkama bati i jole ali i oni su prvotno igrali za dinamo 2).
  • deda
    34.5k
    Druga momčad će u nekom obliku sigurno zaživjeti na ljeto, ali Mikićev manager je nestrpljiv i on bi htio garancije. Najveća fora je što bi htio garancije koje Dinamo ne može dati. A to je da ćeš igrati negdje na posudbi.
  • Ludovic IX
    7.7k
    Problem je samo što se nije sjedilo prije 6 mjeseci već tek sada. Nije se smjelo doći u ovu situaciju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.