• hardek
    3.7k
    Ma gle kao što sam rekao očito se nećemo složit oko toga i tjt. Meni nije normalno da reprezentativac ima jednu od ili najmanju plaću u klubu. To jednostavno nije normalno i ne vidim kako se to uopce može branit. Da mu se odmah prije 2,3 mjeseca digla plaća na 500,600 000 možda bi ga lakše zadržao na ljeto.
  • BluePhone67
    4.5k
    Kaj si ti prespavao prijelazni rok još uvijek je kod nas sa istom lovom koju trenutno ima, kaj će biti na ljeto to nitko ne zna osim vidovitog Milana. Možda mu daju novi ugovor, možda se proda, možda neće biti ništa od toga, možda je on zadovoljan sa ovim što ima i gdje igra, mozda ce se sutra opet ozljezdit. Ne brinite se vi oko plaća igrača, brinite se vise za lesinare managere koji siluju svakodnevno i te svoje igrače i naravno klub u kojem igraju.
  • emreli21
    148
    nije mu hajduk opcija, ima boljih i financijski ozbiljnijih ponuda iz inozemstva. Dinamo ili inozemstvo.
  • Paggini
    34.4k
    Znači mali sa 18 ima ponudu od 5k mjesečno, što je u Hrvatskoj plaća CEOa neke ozbiljne firme. To mu se nudi bez sekunde seniorskog nogometa, na temelju potencijala.

Tih 5k za sezonu, dvije moze jako lako porasti u 25k mjesecno. Sezonu dalje moze porasti na 50k mjesecno.

Onda ostvariš transfer u recimo Dortmund i imaš 120k mjesečno, uz bonus od transfera.

Kao svi ti Dinamovi eksponati kroz zadnjih 30 godina.

Ili možeš sad otići za 15k mjesečno u neki Monchengladbach di ih realno boli kurac za tebe, njima su to sitne pare, mozda od tebe nešto bude, možda ne. Vjerojatno ne.

Tamo se tavoriš tri godine, odeš na posudbu u Vitesse, tamo nešto sitno igraš, vrate te nazad, opet kurca ne igraš. Prođu tako te tri godine, vratiš se u Rijeku oživjeti karijeru na konto imena.

Ni tamo nisi neki masterclass, ali Škegro ti uvali nego angažman u Granadi.

I to je vrhunac karijere.

Murić, Šotiček, Balić i ostali su svi isto napravili. Svi su zavrsili isto, ili ce zavrsiti isto.
  • miro
    5.2k
    plaća CEOa neke ozbiljne firmePaggini

ni blizu
  • GeneralNapoleon
    426

Mozda je problem sto uz slabije financije realno ne nudimo nikakav planski razvoj?

Naravno nemam nikakve informacije. Ali realno kako stvari sada stoje nece se ni kod nas bas naigrat. Jedino ako ode takoder na neku posudbu. A onda se jos dvojimo hocemo li produzit Ristovskom, Mohi il kako vec.

Mozda da vec sada ima ozbiljniju seniorsku minutazu i jasan plan sto se zeli s njim, i ne bi bile tolko odlucujuce pare. Ali u ovom trenutku ne znam jel mu mi ista vise nudimo, osim toga sto nudimo najmanje financije.

Edit:
    Doslovce to navodi i Germanijak.
  • Paggini
    34.4k

Sve pet, ali kako su onda Sutalo, Gvardiol, Baturina, Sucic, Franjic, ovi, oni sve to napravili bez ikakvog planskog razvoja?

Pa majku mu, stvarno u tom kaosu neplanskog razvoja svega, ne znam kako svi ti igrači se opetovano razviju, u svakoj generaciji...
  • E46
    1.1k
    Moj Paggini, proslo je prije 20 godina to vrijeme kad bi ti netko potpisao takav jadan ugovor samo zato sto je Dinamovac i zadovoljan je sa najnizom ponudom, zasto bi podrzao Dinamo i njegovu smjesnu ponudu i negaranciju za projekt kad negdje dalje noze zaraditi 3 puta vise i izboriti se mozda za priliku, ista stvar je bila i sa Soticekom, ne krivim ga uopće nek je otisao neko mora reci dosta je na te bezobrazne ponude, pa 5k eura bi mu jebena istra ili varazdin ponudili i igrao bi u prvoj ekipi.
  • Str1nger Bell
    1.7k
    Znači mali sa 18 ima ponudu od 5k mjesečno, što je u Hrvatskoj plaća CEOa neke ozbiljne firme. To mu se nudi bez sekunde seniorskog nogometa, na temelju potencijala.Paggini

Ako tako gleda moze potpisat za 5 slomit nogu i završit ko Marijan Buljat.
  • Mali Zeus
    15.1k
    Pazi, 5k je smiješna plaća za 18 godišnjaka.
  • Jaro
    8.7k
    moje misljenje je da je jlub ispred svega, no iz perspektive igraca (i ekipe oko njega) po cem to Dinamo vise brine za mladog igraca od Moenchengladbacha?
    Dinamo se odmaknuo od "klupskih projekata" (s pravom) tako da malome nudi isto ko i ovi vani samo za manju lovu... Sutra ce na njegovu poziciju kupiti nekog stranca od 25 godina, platit ce milju i pol za odstetu i dat ce mu 5 puta vecu placu.
  • Paggini
    34.4k

Nisi procitao moj post.

Ne nudi se Mikiću 1.2 milijuna godišnje igdje, nudi mu se ako 150k godišnje, dok je ovdje 60k godišnje.

Ali ovdje će biti projekt kluba, na njegov razvoj će se paziti, uvoditi ga polagano u seniore i ostvarit će taj transfer i imati 1.2 milijuna godišnje.

Sad ako ode za 150k godišnje u neki rendom klub, bit će samo još jedan od potencijala - ako se razvije, top, ako ne - ko ga jebe, imamo još 10 potencijala.

Ako tako gleda moze i potpisat za 5 slomit nogu i završit ko Marijan Buljat.Str1nger Bell

Super, može ga i auto sutra pogazit. Ovi kibidabi argumenti nisu smisleni jer jako malo ozljeda koje zavrsavaju karijeru se dogodi u toj dobi, ako ikad.
  • GOAT
    1.7k
    vratiš se u Rijeku oživjeti karijeru na konto imena.Paggini

Sezona 2030/31 na zimu ides nazad u Dinamo, Ristovski je jos uvijek prvi izbor na beku,tovari kmece kako to nije regularno, zona jos uvijek trazi napadaca.
  • Jaro
    8.7k
    Ali ovdje će biti projekt kluba, na njegov razvoj će se pazitiPaggini

U ovo bas nisam vise siguran, uz trenutno Rileta, Mohu i RPGa ispred sebe...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.