• Oluja
    4.9k
    Na takticinisu radili ali su zato na fizickoj pripremi podbacili.
  • Droljo
    11.2k
    Radili su na međuljudskim odnosima. Titranju jajčeka senatorima. Transferima i kako maloga što bolje utopit u Wolfsburg i sl.
  • Zagi
    8.9k
    Pa na cemu su onda radili ostali?Laugreano

Na atmosferi.
  • Mali Zeus
    15.1k
    Pušačka soba i to.
  • Dinaminjo
    1.2k
    Regeneraciji.

Bjelica je x puta izjavio kako "nema vremena puno uigravati"

Sto je meni bilo nonsens.
    Ok 11 igrqca koji su igrali jucer tekmu nek se regenerira, imas jos 11+ za neke ideje..
  • Jaro
    8.7k
    Ok 11 igrqca koji su igrali jucer tekmu nek se regenerira, imas jos 11+ za neke ideje.Dinaminjo

e ,al zakaj da s eovi drugi uigravaju kad ce bit na klupi :D
  • Dinaminjo
    1.2k

Da, radije nek puste korjenje, niti igraju, niti treniraju, samo se regeneriraju da ne bi opekline od klupe dobili.. onda kada ubacis nekog, cudis se sto pokazuje
  • Ivdzo11
    5.1k
    Problem je što smo radili puno grešaka i one nas skupo koštaju. Puno smo radili, puno trčali i kad primimo golove kao što smo primili sad, nije nam lako. Igrači su malo umorni, puno smo radili, ali sam vidio nekoliko dobrih stvari u drugom poluvremenu kad je utakmica bila otvorena. No, moramo shvatiti da trebamo biti da ovakve pogreške ne ponalvjamo.", kazao je Talijan, a onda je kratko rezimirao rad zadnjih 10 dana u Turskoj.

Moj je cilj bio težak rad na ovim pripremama, da igrači napreduju i da se oporave od ozljeda. Petković je još izvan pogona, ali liječnička služba radila je ovih 10 dana izvrstan posao, svi su fit. Počinje natjecanje u kojem želimo biti bolji nego dosad, smanjiti zaostatak za vodećima i u dvije utakmice Lige prvaka dati sve od sebe."

Zadovoljan je, generalno, igračima i onime što su radili u Beleku.

"Radili smo na povećanju fizičkih kapaciteta, jer mnogi su igrači bili izvan stroja i fizička sprema nije bila najbolja. Igrači daju sve od sebe, uče, napreduju, žele dati sve za ovaj klub i ja sam zbog toga sretan. A jako su dobre vijesti da nema više ozlijeđenih, jer kad je puno igrača nedostupno, onda je tenreru teško sastaviti momčad. Jedva čekamo da počnu utakmice!"
  • Droljo
    11.2k
    Lijepo ga je slušati/čitati. Baš se vidi da nije balkanski floskulaš koji ne kaže ništa. U italiji novinari poderu trenere na presicama a kod nas nemaš jedno suvislo pitanje..
  • Zg123
    817
    Bitno da je Bjelica tupio kako je ekipa fizicki top spremna. Mogu misliti kako se treniralo pod Jakirom i na sta je to licilo
  • Dinaminjo
    1.2k

Da budemo fer, to mu je Ivkovic gurnuo u usta na prvom intervjuu na tv.

Docekao ga je sa stavom: ekipa je super fit jel tak..
    Sto je drugo mogao, nego potvrditi
  • wolfgang14
    1.9k
    Cannavaro za Germanijak: “Kad primimo gol, to me ubije! A njih dvojica bit će naši lideri“

Reveal
    "Tri utakmice smo odigrali, napredovali, ali nije bilo dovoljno vremena za sve. Moramo pokušati svaku utakmicu završiti bez primljenog gola, to je jako važno. Puno smo radili na igri bez lopte, previše patimo, puno griješimo i to nije dobro. Vidio sam i puno dobrih stvari i zbog toga sam sretan, jako samo napredovali kao momčad u ove tri utakmice. To je za mene jako važno, da smo bolji kao momčad! Sad nas čeka teško natjecanje, ali od prvog dana govorim samo: rad, rad, rad", priča Cannavaro i onda još dodatno pojašnjava, koji je cilj pred njegovom momčadi.

"Moramo napredovati i možemo napredovati. Znam da svi misle da smo najbolja momčad u državi, ali ispred nas su dvije momčadi, što znači da nismo najbolji. Zato tek moramo postići da budemo najbolji, trebamo puno raditi, ispravljati naše pogreške istog trenutka od povratka u Zagreb."

Dinamo je sletio, inače, u četvrtak navečer, a već u petak Cannavaro nastavlja pripremati momčad za srijedu. I ono što slijedi nakon srijede. Najveći i najteži zadatak svakako je obrana, na kojoj Cannavaro, iako pretendira ofenzivan nogomet, posebno inzistira. A Modri su u svakoj od tri utakmice primili barem pogodak, neki su golovi bili preslika onih kakve su primali jesenas. A to Talijana najviše izbaci iz takta.

"Kad primimo gol, nisam sretan! Patim jako i to mi je jako teško. Želim im pomoći, jer znam koliko trče, koliko i oni pate, zato, kad primimo gol, to me ubije. Bit ću posve iskren, dečki puno rade, trude se, ne odustaju, a to je jako bitno za klub kao što smo mi. Imamo dobro konkurenciju u momčadi, puno igrača koji konkuriraju i zbog toga sam jako sretan. To su dobre stvari, ali moramo raditi na tome da primamo manje golova, pogotovo nakon naših pogrešaka. Koje su nas u sve tri utakmice skupo koštale."

Ne želi Cannavaro nikad izdvajati pojedince, međutim, kad smo ga pitali je li ga neki igrač posebno oduševio ili ugodno iznenadio na ovim pripremama, nije dvojio ni trenutka.

"Luka Stojković i Martin Baturina su jako dobri. Mogu biti još bolji, bit će naši lideri u budućnosti. Ali, i stariji igrači su me oduševili. Nije lako kad si dugo u jednom klubu i promijeniš puno trenera, uvijek krećeš ispočetka, ali dali su mi puno pozitivnih stvari. Atmosfera je odlična, mi moramo napredovati iz utakmice u utakmicu, no, osjećam da su spremni dati sve što mogu da imamo uspješnu sezonu."

Pričali smo s njim prije no što se pročulo da je Dinamo dogovorio dolazak napadača, Wilfrieda Kange. No, zanimalo nas je kako je Cannavaro zadovoljan s kadrom i treba li još kojeg igrača, želi li sam nekoga?

"Pričao sam sa sportskim direktorom i Upravom, oni znaju što nam treba. Radimo zajedno na tim stvarima i sad čekamo", zaključio je Cannavaro.

Kratko, ali jasno, nema se tu što previše dodati. Za neke duže, šire razgovore bit će vremena, valjda i povoda, pričat će Cannavaro i za Dinamovu službenu stranicu. Ovo je zasad jedino 'izvan protokola', no sasvim dovoljno da bi se shvatilo što želi. I kakav Dinamo bi volio izgraditi!
  • Mali Zeus
    15.1k
    Stojke bi mogao jako profitirati Cannavarovim dolaskom.
  • Direktor
    100
    Nakon stanica i stranica negative na ovom forumu moram priznat da mi je baš dobro sjeo ovaj razgovor s Cannavarom.

Malo pozitive i gledanja na dobre stvari u klubu kojih itekako ima.

Ne treba bježat od konstruktivnih kritika al kad je teško treba brijat na pozitivu i tražit i naglašavat ono kaj je dobro.

Jedva čekam da Dinamo opet počne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.