• dumitrumitu
    1.3k
    Ali pokazalo se već do sada da sportski direktor nije dobar. Ne znam što se čeka s njegovom smjenom.
  • Bosskovitz
    13.6k
    Činjenice su da je naša sportska politika bila puna lutanja i promašaja u prvih godinu dana ovog mandata.Chempers

Ne, činjenica je da je "prvih godinu dana ovog mandata" tek za nešto više od dva mjeseca i da je u tom mandatu odrađen jedan prijelazni rok, u najblaže rečeno izazovnim financijskim okolnostima, a taj rok nije ni približno loš kao što ga neki žele predstaviti - i nemoj ovu moju rečenicu tumačiti kao da sam napisao da je bio bezgrešan jer nije. Ljudi su nevjerojatno brzo zaboravili kakvi su bili prijašnji rokovi i ne, oni ne smiju biti primjer i mora se puno bolje od toga, ali neki od vas se ozbiljno trude stvoriti famu o nekoj klupskoj katastrofi ove sezone, a te kastastrofe naprosto nema.

Ovaj trener (na čijoj smo temi, iako smo ozbiljno otišli u offtopic) i ovaj prijelazni rok će sve reći o sportskom direktoru. Ne pametujem o nogometu jer sam navijač i pratim ga navijački, ali imam "ponešto" iskustva s upravljanjem i vođenjem timova te znam da kad bih davao otkaze svaki put kad netko pogriješi, ne bih nikada imao tim s kojim radim. Ja, doduše, ne odlučujem o stvarima u klubu, ali oni koji odlučuju imaju još više iskustva od mene, nemjerljivo više insighta u cijelu priču koju ti i ja poznajemo tek površno i vjerujem da će u konačnici, kada će se prosuđivati ovaj mandat - kaj će biti za nešto više od tri godine a ne nakon 9 mjeseci - o njemu govoriti kao iznimno uspješnom.

Ne moramo se mi složiti, dapače. To je okej. Ali nemojmo prosipati žuć i vrijeđati ljude kao najgore neprijatelje zato što su možda napravili poneku grešku koju još itekako stignu i mogu ispraviti.
  • Ivdzo11
    5.1k
    Nije bilo lako. Uvijek je teško raditi s momčadi u malo vremena, sretan sam jer sam vidio dosta dobrih stvari od igrača. Radili su zajedno do kraja, željeli su ići naprijed i nisu se bojali. Pokušali smo dati svima minute, ali na kraju bio je to dobar trening - rekao je Cannavaro pa objasnio:

Napravit ćemo analizu, pokazat ću im što je bilo dobro, a što loše. Nemamo vremena, a to što imamo moramo iskoristiti da ispravimo pogreške. Sedam smo bodova iza dvije momčadi u ligi, imamo teške utakmice u Ligi prvaka, moramo biti jako snažni u prvoj utakmici. S vremenom se sve mora poboljšati - rekao je pa se osvrnuo na to što čeka 'modre' do kraja priprema:

- Trening, trening, trening. Ha, ha - zaključio je novi trener Dinama.
  • tp1997
    820
    Visoki presing iz prvog dijela utakmice je dušu dao za HNL.

Nijedna HNL ekipa ne zna igrom izaći iz presinga jer presing u HNLu nitko ni ne igra.
  • Zagi
    8.9k
    Neke interesantne ideje danas.
    Definitvno prerano za nekakve procjene ali prvi dojam pozitivan.
  • E46
    993
    za igrat takav presing trebamo jos jedno krilo ala cordoba i boljeg, brzeg, izdrzljivijeg napadača od kuleta i eventualno dobru šesticu u vidu Selahija ako šta eventualno prođe protivniku da siječe.
  • Nino Bule
    15.2k
    Za ovakav nogomet je selahi dusu dao, bio bi najbolji vezni lige
  • San Lorenzo
    18.4k
    Gledao sam prvih 60 minuta jer je snimka na YTu očajna pa mi se više nije dalo, ali ovo što sam vidio je bilo simpatično. Kompaktne linije pa je bilo i više opcija za kombinatoriku, volio bih Galešića uz Teofila i to je to. Prvi gol koji smo primili mi djeluje obranjivo, Nevistić je dosta sporo reagirao.
    I dalje nam fali bek i dalje nam fali špica.
  • Crni86
    7k
    Svida mi se ideja koja je predstavljena danas. U prvih 11 me brinu samo stoperi. Dosadasnja prva dva stopera (torrente i ktc) najmanje pasu na ovu igru koju fabio gaji. Mislim da ce nam u drugoj polusezoni prvi stoperski par biti gale i mma.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.