• UberAlles
    55
    Nikad lakši izlazak na izbore.IMG-1738.jpg
  • Jaro
    8.7k
    Meni je neshvatljivo da nekom našem stoperu treba na to ukazivatiMr Anderson

A jbg, svi "punditi" kaj prate engleski nogomet su tocno to zamjerali Trent Alexander Arnoldu ili pojedinim igracima Uniteda u dosta situacija. Ocito moderni igraci briju da im osnove nisu bitne pa jbg...
  • don
    9.5k
    sviđa mi se da vidi i prepoznaje greške.

"U prvom poluvremenu radili smo puno grešaka, a to ne mogu razumjeti, jer smo puno to vježbali baš te stvari zadnjih dana. Izvedba je malo slabija, ali imamo kvalitetu i to znamo. Moramo shvatiti da bez lopte moramo biti čvršći. Ako to prihvatimo onda ćemo biti bolji u budućnosti. Kvaliteta koju imamo je važna, samo moramo promijeniti neke stvari i napredovati."

"Da, neke stvari su bile bolje, razmak između linija je bio dobar, svi osjećaju što želimo i to je jako važno. Sretan sam generalno, znam da nije lako, jer dajemo igračima puno infromacija, ali nemamo puno vremena. Zato želimo to što prije popraviti."

"Naravno, najavljujem samo nove treninge i analize, moramo vidjeti gdje smo griješili i na tome raditi. To je jedino što možemo."

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/ne-mogu-razumjeti-takve-pogreske-luka-i-martin-moraju-shvatiti-neke-stvari/140077?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3-64Yw3Mb9VG0-YRIHeJbJOKaX_9UOLD7WVttKPhW9GK8UahFy-7y1p-M_aem_K-m7QhuRksTMwU18qbZDcA
  • ElDorado
    1.3k
    ovo dosta govori i o radu prethodnih trenera
  • veselko tenžera
    3.3k
    Prije utakmice su mnogi požurili s pljuvačinom jer je RPG opet lijevo, a igra i Ademi. Međutim, trener je odigrao 2 jako indikativna poteza.

Desni bek RPG, Rile lijevi - nemoguće je da u godinu dana Jakiru i Nenadu nije palo napamet zamijeniti strane Risti i RPGu. Međutim, to nisu napravili niti na 2 minute bar jedne utakmice. Da je Rile na nekoj extra razini još bi se moglo shvatiti. To je bilo čisto podilaženje pušačkoj sobi koje je, između ostalih poteza, napravilo negativnu selekciju i stvorilo dosta nezadovoljnika u ekipi. Da se razumijemo, nisam od onih kojima je RPG reinkarnacija Maicona u primeu, ali da je i kad je u lošoj formi barem tu negdje s Ristom, definitivno je.

Ademi, ali na 6ici - poznato je da Ademi to ne voli igrati iako je u klub došao kao zadnji vezni i to može odigrati jako fino. On voli krenuti kao osmica pa se sam prekomandira i glavinja po napadu kao druga špica. Ova pozicija traži puno veću odgovornost i nema mogućnosti pridodavanja naprijed.

Dakle, ne da su Ademi i Risto u prvoj postavi nastavak politike prošlih trenera, dapače, u ulogama u kojima su se našli poslana im je jasna poruka. Dečki, za vas ima mjesta, ali ne na način koji vi želite, nego na način na koji želi trener.

Mudro i suptilno, ali dovoljno jasno i odlučno. Plus za trenera.
  • NitkoBitan
    21.8k
    To je bilo čisto podilaženje pušačkoj sobi koje je, između ostalih poteza, napravilo negativnu selekciju i stvorilo dosta nezadovoljnika u ekipi.veselko tenžera

Kad se povuce crta ovih priprema - Nevistic prvi golman, a Cavlina i Filipovic se bore za mjesto drugog.

Kakav Zagorac i "zasluge", eto ti kad dode stranac koji ne jebe senatore pol posto :rage:
  • cibona
    4.2k
    Prije utakmice su mnogi požurili s pljuvačinom jer je RPG opet lijevo, a igra i Ademi.veselko tenžera

Dapače, neki su nas krenuli uvjeravati da je RPG-u lijeva strana prirodna i da je tijekom cijele karijere uglavnom igrao lijevog beka :lol:

Prvi Cannavarovi potezi su vrlo dobri. Zagorac je dobio status 4. golmana, daje se veća prilika mladima, Stojković i Baturina igraju skupa, RPG je prebačen desno.
  • Jurki
    14.4k
    Kakav Zagorac i "zasluge", eto ti kad dode stranac koji ne jebe senatore pol posto :rage:NitkoBitan

Naravno kad mu je jasno da Zagi nije Buffon i da nema nikakvog smisla forsirati golmana koji ima 38 godina i koji je mozda par mjeseci od penzije. Isto tak njemu se zivo jebe za "Zagijeve zasluge za dobar štimung" u svlacionici.
    Ak im je do druzenja, nek van sezone odu na planinarenje pa se nek tam zajebavaju kak im je volja.
    Njima je to posao i nek se izvole tak ponasati. Nije ovo amaterski klubic di se igraci mogu zajebavati i da je to njima hobi.
  • GeneralNapoleon
    309

Jako mi je drago da ne baca samo pozitivne izjave na osnovi rezultata, nego da trazi savrsenstvo.

I Bjelica je iz totalne nuzde stavio Ademija protiv Slavena na 6icu dok se naravno nije u 20oj minuti ozljedio. Ali su mi to najboljih 20 minuta koje je odigrao od kad se vratio.
  • čovjekjogurt
    1.1k
    Nije to nikakva poruka nego je Zagorac ozlijeđen. Ademi i Rile su danas igrali u prvih 11. Baš je "pokazao" senatorima...
  • Praskaton
    3.1k
    Stojković i Baturina igraju skupacibona

Odlicno izgledaju prrma naprijed ali ne znam koliko je ovo pametno s obzirom na roster.Jedino bi ih ostavio skupa da im je Sucic iza leđa.
    Ovako imamo previše problema u povratnoj tranziciji.Fali nam "misića" u sredini takoder.

S Akijem,Kacom ili Rogom smo previše ranjivi.Vidit cemo kad se vrate Sucic,Misic ili Franjic na tu poziciju.
    Naravno bitno je i tko je na stoperskoj poziciji.Galesic i Max bi se tu dobro uklopili po meni.
  • NB86
    15.3k
    Jesu ljudi ozbiljno mislili da senatori nece igrat u prijateljskim utakmicama ? Pa jedan oliveras ima 70 minuta nogometa
  • Orc123
    9.9k
    Zagorac maknut, Spikic maknut sa desnog krila....visoki presing kad treba, linije koje stoje blize, automatizmi određe i u otvaranju igre, RpG vracen na desni bek....puno puno dobrih stvari
  • Marley
    2.6k
    Kakav Zagorac i "zasluge", eto ti kad dode stranac koji ne jebe senatore pol posto :rage:NitkoBitan

Ne mora biti da je to u pitanju. Procitala negdje da Zagi ima problema s gleznjem. A vidjet cemo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.