• Majki2111
    3.7k
    Ali, kakoooo???Marley

Tako što se znanstveno informiraš o nekoj temi koja te zanima. Tako ćeš skupit znanje i informacije i lako ćeš moći isfiltrirati komentare koj i imaju smisla, a koji ne.

Kad je pak riječ o neko aktualnosti, gledaš komentare samo za onu aktualnost u koju si sama upućena ili doživjela.
  • Rakovica1986
    829
    Neva drag si mi, ali nakon ovog da ne pratiš nogomet bi te zakucao na klupu. Kako misliš da možeš postat neka svjetska klasa ako u svoje slobodno vrijeme ne pogledaš neke utakmice pa promatraš kako se golmani postavljaju na prekidu, kako traže rješenja pod pritiskom, brane penale i slično?
  • Dzoni
    952
    Nije to ništa neuobičajeno. Mogu to sam potvrditi po sebi da iako sam se relativno dugo bavio plivanjem, apsolutno ništa ne znam o njemu niti sam ga ikad pratio na TV-u.
    Naravno nogomet i plivanje su jako različiti po popularnosti, ali kad toliko si u tom sportu na treninzima, utakmicima itd., smuči ti ga se gledati i na TVu
  • javolimtebejako
    1.7k
    ima ih takvih. Ter Stegen je isto izjavio da ne gleda nogomet osim baš nekih velikih tekmi. Ben White iz Arsenala isto
  • Mali Zeus
    15k
    Ne prati nogomet?

Van s njim!
  • BBB Mataa998
    2.1k

Komentar godine a tek je pocela
  • Rakovica1986
    829
    ma jasno, ali ne zanimaju me drugi. Zanima me golman koji je nasljedio Livakovića u Dinamu i nadao sam se da će jedan dan u reprezentaciji. Naravno, nebi ga zbog toga posjeo na klupu, malo preuveličavam.
  • Marley
    2.6k
    promatraš kako se golmani postavljaju na prekidu, kako traže rješenja pod pritiskom, brane penale i slično?Rakovica1986

Gleda to na youtube. Znaci konkretno golmane gleda.
    Samo ne gleda razne utakmice jos i u slobodno vrijeme.
    I to je puno bolje za stabilnost u glavi nego da mu je nogomet u bas svakom segmentu zivota non stop.
  • Crni86
    7.2k
    Znam da je neva isao i kod onih mentalnih trenera koji su bili dosta popularni. Mozda mu se i lakse skoncentrrirati na svoj dio posla, ako nije toliko okruzen sa silnim informacijama. Svatko od nas drugacije funkcionira.

Samo neka neva odraduje svoj dio posla, a van toga neka gleda i balet ako hoce.
  • NB86
    15.3k
    Jedna od glupljih rasprava u povijesti ovog foruma
  • Mali Zeus
    15k
    Top 5 sigurno.
  • Rakovica1986
    829
    prošle godine si se izrugivao meni za moj komentar Bulata, tada sam ti kazao nešto što se naravno obistinilo.
    Spomenuo sam ovo jer smatram da iako se time vodiš u karijeri, ne trebaš javno govoriti na klupskom videu da te "ne zanima nogomet".
    Svako radi po svome, a ja smatram da Neva ima talenta za lige petice i broj 1 u reprezentaciji. Na temelju viđenog, vidjet ćemo hoće li se to ostvariti.

Sličan odgovor ti želim kazati kao i prošle godine, a to je da ti slobodno nastaviš vrijeđati, a ja ću te nastavit demantirat u svakom pogledu, pa se možda jednog dana naučiš osnovama. Životnim i nogometnim.
  • NB86
    15.3k

Sta se tocno obistinilo oko bulata ?

ne trebaš javno govoriti na klupskom videu da te "ne zanima nogomet"Rakovica1986

Gluposti, i nije uopce tako formulirano nego da ne prati strani nogomet i utakmice, sto je istina za jako puno igraca svjetske klase, potpuno irelevantno za to koliko i kako rade na sebi je da li doma upale utakmicu kao hobij.
  • Rakovica1986
    829
    obistinilo se to da je samo dobar izvođač prekida koji je prespor za bilo kakav moderni nogomet. Dinamo ga se riješio, grije klupu u Belgiji, sljedeća destinacija bi mu mogla biti neka sredina Poljske lige, pa povratak u HNL u Lokomotivu.

Ako se dobro sjećam Kule je je to izjavio, a ovaj je to potvrdio.

Moraš razumjet da moja želja nije gazit igrače i pisat sranja reda radi da se pišu. Nego na temelju dostupnih informacija oko igrača pokušavam donijeti neke zaključke u vidu toga zašto netko nije na razini, za koju ja osobno smatram da je ostvariva i moguća.

Primjer ti je i Bati koji mi je najdraži igrač, a prije koji mjesec na neko pitanje vezano za video analizu odgovara ma nikakve analize, treba bit bolji i to je to. Da malo češće gleda svoje kretanje po terenu, a malo manje ide po večerama i gleda Netflix mi nebi bili na -7 danas.

Nemoj se ljutit, ali izbaciš me iz takta svojim komentarom uvijek.
  • Mali Zeus
    15k
    Da malo češće gleda svoje kretanje po terenu, a malo manje ide po večerama i gleda Netflix mi nebi bili na -7 danas.Rakovica1986

Kad bi to bilo tak jednostavno. Uostalom oni video analize gledaju nakon treninga, prije tekmi itd. Najbolje da on i u slobodno vrijeme sjedi i gledao silne analize.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.