• Daliban
    4.1k
    znači Kanga k nama.Izet Hajrović

Nisam htio ni Salecha, ali ovo mi daje teški Oliveras vibes. Htjeli Salecha, on otišao putem Cardiffa, oni otpisuju Kangu i vraćaju ga da bi bio posuđen nama. Ispada da opet uzimamo otpatke ekipe koja je uzela našu stvarnu metu.
  • ElDorado
    1.5k
    Da zaključimo danasnji dan: čak se i Olivari na kraju pita a gdje su lijevi bek i napadač??!
  • Omake
    5.1k
    vjerojatno presudile osobne financije, ako je ikada uistinu bio opcija. Po capology šest igrača Cardiffa ima oko 800 tisuća, petorica oko milijun i dvojica oko 2 milje godišnje. Sretno mu u borbi za opstanak. Već sam zamišljao kao se igra s Uremovicem jer ga je jučer Šaponjic baš dominirao.
  • Droljo
    11.4k
    Ako su se napadači poput Soudanija, Gavranovića, Drmića, Henriqueza mogli dovesti na klasični transfetp1997

Ni blizu. Gavro i drmić došli kao slobodni igrači nakon isteka ugovora, henriquez posudba pa otkup. 3 od 4 si fulao frende ali znam šta želiš reći.
  • Odani Zgd
    34
    Kao primjer jednog Juniora Fernandesa doveli tada iz Leverkusena na posudbu,nije mi jasno da sada ne mogu privući nekoga napadača uz top plaću,zov Lige prvaka,nego se opravdava lošom infrastrukturom,slabom ligom,Petkom....itd
  • NKDZ86
    2.7k
    dobro da nije karamarko.
    što se tiče Matkovića, ja baš mislim da vrijedi 5 mil e, pa nije to nogomet od 2006. kad je anderson costa brazilsko drvo došlo 1.5 mil e.
    zašto bi čovjek koji bi se prodao iz hnl u liga petice za 10, 15 mil e, prodao za manje od 5 mil e drugom klubu u hnlu.
    kvaliteta dođe, galešić ispada minimalno 5 mil. e, ljudi ispod 3,4 mil e. ti ne možeš dovesti kvalitetu
  • Laugreano
    3k
    Fernandes je onda imao reputaciju nesto kao sada Mbuku. I bio je sasvim prosječan. Da je sada tu, nazivali bi ga škartom.
  • Odani Zgd
    34
    Ja bi bio zadovoljan da dovedemo napadača "reputacije" Mbuku-a,koji btw meni uopće ne izgleda loše,od Kaneka kojega smo trebali platiti milju bolji,jeftiniji....prvenstveno sam mislio na klub iz kojega je doveden Fernandes,vjerujem da se da iskopati nešto za nas,a ne cirkulacija imena tipa Bakrar i takvi preplaćeni poluproizvodi
  • keppi
    282
    Meni je zanimljivo da smo prije možda godinu ili nešto više kukali za krilima...i doveli Hoxhu, Pjacu, Mbukua i Cordobu te Stojkovića i Kačevendu koji su također to povremeno igrali, a sada ne možemo samo jednog jedinog centarfora.
  • Odani Zgd
    34
    Al prosječni ga uvaljao tovarima na sred Poljuda,Kali kroz noge,gol Arsenalu....slažem se da nije bio extra klasa,al nije sigurno bio ni neko razočarenje
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    A sad se treba zapitati da dodje nemoralna ponuda od 10 milja za kulena ,oni bi ga zadržali imam osjećaj. Nema prodaje bilo bi rečeno jer idemo po naslov a to nam je najbitnije. A u biti nisu u stanju dovesti mu zamjenu . Sreća pa su imali ove iz rijeke da završe Galešić a pa on samo potpisao valjda. inače ...
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Necemo pretjerivat. Visoko, brzo krilo sa solidnom realizacijom i iskustvom da bi bilo skart, a upravo to trazimo.
    Mbuku spor, Spikic nogometni IQ u minusu, Pjaca spor, Hoxha..
  • keppi
    282
    Mišljenja sam da za mjesto napadača treba dovesti dvojicu. Ako se već ne možemo boriti s financijski jačim klubovima i otpadaju nam redom planirane opcije..... treba izabrati jednog "starijeg" 27-31 godine koji je ranije dokazan, ali se sada ne snalazi u svom trenutnom klubu. Također treba dovesti nekog "mlađeg" 20-22 godine. Obojica mogu i na posudbe s mogućnošću otkupa ili mlađi odmah kupnja.
    Na ovaj način nam razne opcije izmiču iz ruku jer se sada samo s jednim bojimo eventualne pogreške koja bi nas na kraju mogla stajati prvenstva, a vremena je sve manje. Petković je i sada pod velikim upitnikom i dvojica napadača nam ne bi bila previše.
  • Droljo
    11.4k
    Fernandes je onda imao reputaciju nesto kao sada Mbuku. I bio je sasvim prosječanLaugreano

Ovo nije istina. Lik je bio brutalac. Jedan od spremnijih igrača koje sam ikad gledao u dinamu. Imao je sve, brzinu, snagu, znanje. Čileanski Perišić. Problem je imao u glavi i svađao se tamo sa svima pa ga je mlađi mamić uspio (preko svojih poznastava jer je igrao u Leverkusenu) dovesti prvo na posudbu i potpisati poslije. Ogromnu plaću je imao u dinamu. Možda i prvi koji je probio milijun. Mi da možemo takvu klasu dovesti (u najboljim godinama) bilo bi puno mirnije ovod...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions