• Jurki
    14.5k
    Orsic bi bil stvarno teski populizam za idiote koji ne kuze da vec sad imamo krila na lopate. I da bu taj isti Orsic iskoristen samo za to da se ljudima zamazu oci.
    A Orsa nije to zasluzil.

Marijan Vlak je za ovog mlatimudanta doktor nogometa. Bez obzira kak mi je taj isti Vlak isel na pickin zivac.. i muka mi je bilo ga uopce videti blizu stadiona i da se spominje u bilokojem kontekstu vezanom za Dinamo.
    Ovaj teletabis ga je uspel nadmasiti u 9 mjeseci.
  • Chempers
    452

Nisi li ti to isto pisao? :lol:

Čemu sad nervoza, pa ima još dosta do kraja roka.
  • Zg123
    815
    Meni se cini da smo imali neke opcije spremne za dovest u napadu ali da je to propalo iz ko zna kojih razloga i da se sad panicno ceslja trziste i dovode se skroz neki treci igraci koji uopce nisu ni u planu bili
  • GeneralNapoleon
    374
    Znas kolko je sati kad Orc poludi na Marica.

Pa onda se postavljaju pitanja kakve smo mi to igrace uspijeli pikirat da od 5 navodnih opcija uspiju propast svih 5. Ili kako mi to vodimo pregovore da od 5 opcija propadne 5.
  • Jurki
    14.5k
    ak ti od 5 opcija propadne svih 5... onda nisu drugi krivi nego mi.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Ne preostaje ništa drugo nego vrtit u glavi onu od Psihomoda "Sve će biti u redu" i nadat se najboljem. :pray: Iako, što više vrijeme odmiče, sve je manje nade i optimizma...
  • Paggini
    33.8k
    Mislim da ti upis ide u smjeru da misliš da je Sučić naš najvrjedniji eksponat.Haza

Više ide u smjeru da će toliko vrijediti na ljeto/iduće sezone ako se nastavi razvijati u ovom tempu, čak i ako uspori malo te svaka prodaja ispod tog iznosa (25m) je strašno loša u ovom trenutku.

Ne gori nam pod nogama, a radi se o KLINCU koji igra na nevjerojatnoj razini u jednoj od overachieving momcadi LP, reprezentativac, osmica, a uz to i napadački zreo.

Parice, parice.
  • Haza
    7.6k
    radi se o KLINCU koji igra na nevjerojatnoj raziniPaggini

Nadodao bi i da je ljubimac izbornika;) njemu cijena na ljeto može ići samo gore, potpisujem.
  • Dudu 9
    403
    Doveli su lika koji je kao prvo panj, a kao drugo već je bio njihov igrač.
    Tako da se nisu baš pretrgli od traženja igrača.
  • Daliban
    4.1k
    Pa onda se postavljaju pitanja kakve smo mi to igrace uspijeli pikirat da od 5 navodnih opcija uspiju propast svih 5. Ili kako mi to vodimo pregovore da od 5 opcija propadne 5.GeneralNapoleon

Igrače koji ni nisu za Dinamo, ali na neku foru ni njih ne uspijevamo dovest.
  • keppi
    261
    Prvi put sam večeras čuo za njega... sorry ako ne kužiš šalu i zašto sam ga napisao.
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    sorry tebi ,nisam skužio. Vjeruj da sam lud već od ovog svega ,mislim da nisam jedini jbg
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    Yousef Salech definitivno nije opcija više . Upravo prodan u Cardiff City za 4 mil eura
  • Pulfer
    163
    Uz dužno poštovanje svima, previše se međusobno hranite negativom. Igramo još pol prvenstva, nebu nitko ni osvojio ni izgubio prvenstvo u prvih par kola. Očito se traže najbolja rješenja, a ne ona dostupna prvi dan prelaznog roka. Nisu budale u klubu da ne znaju kaj nam treba. Ne samo da dobar dio zone tvrdi da su u klubu neznalice, nego su krenuli konstrukti o rikvercima, mutnim poslovima s Barom i ko zna kakve budalaštine. Treba preispitivat, treba kritizirat, ali pretjeralo se kolko god da je sve s najboljim namjerama. Previše je kvalitetnih ljudi u klubu kojima Dinamo puno znači da bi imali razloga za takvu skepsu na svim poljima.
  • YasutoWakizaka
    135
    Maric je prodao Brodica jer je htio dovesti napadaca i u tome nije uspio zbog cega se cijela polusezone svela na dva napadaca od kojih je jedan vise manje bio ozlijeden vecinski dio.
    To je njegova krivica.
    Znaci ti od ljeta znas da trebas 3. napadaca dovesti..
    Nakon sto si to fulao na ljeto, prodajuci igraca bez da si doveo zamjenu.
    Pocetak druge sezone za 10 dana, a napadaca nigdje.
    Ako ne dode do Istre, momentalni otkaz.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions