• YasutoWakizaka
    133
    Maric je prodao Brodica jer je htio dovesti napadaca i u tome nije uspio zbog cega se cijela polusezone svela na dva napadaca od kojih je jedan vise manje bio ozlijeden vecinski dio.
    To je njegova krivica.
    Znaci ti od ljeta znas da trebas 3. napadaca dovesti..
    Nakon sto si to fulao na ljeto, prodajuci igraca bez da si doveo zamjenu.
    Pocetak druge sezone za 10 dana, a napadaca nigdje.
    Ako ne dode do Istre, momentalni otkaz.
  • Crni86
    7.2k
    Prvo se pricalo kako sva pojacanja moraju doc do pocetka priprema, zatim se pricalo da bi trebali doc do polaska u tursku, zatimo smo slusali bajke o napadacu kapitalcu te kako je pred dogovorom i da bi sve trebalo biti rjeseno do petka, sad vec idu najave da to nece biti nikakvo spektakularno rjesenje.

Iz kluba su najavili da su pripremili sredstva za ovaj prijelazni rok. Do sad smo doveli niku galesica za 3 milijuna eura, franjic posudba, rog produzenje posudbe, ivanuseca zelimo na posudbu i napadaca zelimo na posudbu. O lijevom beku se vise i ne prica jer valjda se racuna s taylorom za 0 eura na ljeto. Bit ce pojacanja, pripremili smo sredstva, pripremilo se velikih 3 milijuna eura, nakon skoro 40 milijuna eura od lige prvaka (uracunao sam i zaradu od osvojenih bodova).

4 posudbe (franjic jedini za sad ima otkupnu), 1 konkretni transfer i 1 potpis za 0 euro na ljeto. Imam osjecaj kao da smo bili u predizbornoj kampanji zadnjih mjesec dana.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Ako već moram birati neko ime koje se spominje zadnjih dana onda bih radije onog Traorea iz Šahtara nego Kangu. Još će imati poznato lice u svlačionici (Franjić) što bi mu moglo olakšati prilagodbu. Čvančara mi je najbolji pick od njih trojice, ali pročitao sam negdje da ima bolje opcije iz drugih liga i da je vjerojatno otpao kao opcija.... Ponovit ću misao od prošlog tjedna, od Shpendija, Hallera, Čvančare došli smo do Kange kao možda najizglednije opcije. Downfall epskih razmjera...
  • dd29
    630
    Ja jedva čekam utakmice, puno mirnije i opuštenije nego prošle godine u ovo isto vrijeme. Prijelazni rok kao i svake godine najgori dio sezone, jedva čekam da završi.
    Ako cannavaro to posloži kako spada, a zasad izgleda lijepo na pripremama, bit će on najveće pojačanje. Kombinacija bati-stojković ima potencijal bit nezadrživa. A s krila pjaca, hoxha, cordoba, mbuku i nadam se ivanušec. Uvjeren sam da će i napadač doći do kraja prijelaznog roka, pa makar zadnji dan. Ove zimske pripreme su i tako samo neko održavanje forme, nisu ni izbliza bitne kao ljetne, klubovi liga petice ih ni nemaju. Kaj se tresete, city, juve i arsenal imaju po jednog napadača, a mi 2, čovječe, možemo 'ladno prodat jednog.
  • Daliban
    4.1k
    znači Kanga k nama.Izet Hajrović

Nisam htio ni Salecha, ali ovo mi daje teški Oliveras vibes. Htjeli Salecha, on otišao putem Cardiffa, oni otpisuju Kangu i vraćaju ga da bi bio posuđen nama. Ispada da opet uzimamo otpatke ekipe koja je uzela našu stvarnu metu.
  • ElDorado
    1.4k
    Da zaključimo danasnji dan: čak se i Olivari na kraju pita a gdje su lijevi bek i napadač??!
  • Omake
    4.9k
    vjerojatno presudile osobne financije, ako je ikada uistinu bio opcija. Po capology šest igrača Cardiffa ima oko 800 tisuća, petorica oko milijun i dvojica oko 2 milje godišnje. Sretno mu u borbi za opstanak. Već sam zamišljao kao se igra s Uremovicem jer ga je jučer Šaponjic baš dominirao.
  • Droljo
    11k
    Ako su se napadači poput Soudanija, Gavranovića, Drmića, Henriqueza mogli dovesti na klasični transfetp1997

Ni blizu. Gavro i drmić došli kao slobodni igrači nakon isteka ugovora, henriquez posudba pa otkup. 3 od 4 si fulao frende ali znam šta želiš reći.
  • Odani Zgd
    33
    Kao primjer jednog Juniora Fernandesa doveli tada iz Leverkusena na posudbu,nije mi jasno da sada ne mogu privući nekoga napadača uz top plaću,zov Lige prvaka,nego se opravdava lošom infrastrukturom,slabom ligom,Petkom....itd
  • NKDZ86
    2.5k
    dobro da nije karamarko.
    što se tiče Matkovića, ja baš mislim da vrijedi 5 mil e, pa nije to nogomet od 2006. kad je anderson costa brazilsko drvo došlo 1.5 mil e.
    zašto bi čovjek koji bi se prodao iz hnl u liga petice za 10, 15 mil e, prodao za manje od 5 mil e drugom klubu u hnlu.
    kvaliteta dođe, galešić ispada minimalno 5 mil. e, ljudi ispod 3,4 mil e. ti ne možeš dovesti kvalitetu
  • Laugreano
    3k
    Fernandes je onda imao reputaciju nesto kao sada Mbuku. I bio je sasvim prosječan. Da je sada tu, nazivali bi ga škartom.
  • Odani Zgd
    33
    Ja bi bio zadovoljan da dovedemo napadača "reputacije" Mbuku-a,koji btw meni uopće ne izgleda loše,od Kaneka kojega smo trebali platiti milju bolji,jeftiniji....prvenstveno sam mislio na klub iz kojega je doveden Fernandes,vjerujem da se da iskopati nešto za nas,a ne cirkulacija imena tipa Bakrar i takvi preplaćeni poluproizvodi
  • keppi
    259
    Meni je zanimljivo da smo prije možda godinu ili nešto više kukali za krilima...i doveli Hoxhu, Pjacu, Mbukua i Cordobu te Stojkovića i Kačevendu koji su također to povremeno igrali, a sada ne možemo samo jednog jedinog centarfora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions