• Haza
    7.6k
    Ako je ponuda za Sucica 25 milijuna, nekako ću pregrist uz posudbu do kraja sezone.Paggini

Mislim da ti upis ide u smjeru da misliš da je Sučić naš najvrjedniji eksponat. Osobno smatram da je Sučić naš najperspektivniji igrač, i nakon njegove ozljede je krenula naša kriza.
  • Jurki
    14.5k
    Orsic bi bil stvarno teski populizam za idiote koji ne kuze da vec sad imamo krila na lopate. I da bu taj isti Orsic iskoristen samo za to da se ljudima zamazu oci.
    A Orsa nije to zasluzil.

Marijan Vlak je za ovog mlatimudanta doktor nogometa. Bez obzira kak mi je taj isti Vlak isel na pickin zivac.. i muka mi je bilo ga uopce videti blizu stadiona i da se spominje u bilokojem kontekstu vezanom za Dinamo.
    Ovaj teletabis ga je uspel nadmasiti u 9 mjeseci.
  • Chempers
    451

Nisi li ti to isto pisao? :lol:

Čemu sad nervoza, pa ima još dosta do kraja roka.
  • Zg123
    814
    Meni se cini da smo imali neke opcije spremne za dovest u napadu ali da je to propalo iz ko zna kojih razloga i da se sad panicno ceslja trziste i dovode se skroz neki treci igraci koji uopce nisu ni u planu bili
  • GeneralNapoleon
    361
    Znas kolko je sati kad Orc poludi na Marica.

Pa onda se postavljaju pitanja kakve smo mi to igrace uspijeli pikirat da od 5 navodnih opcija uspiju propast svih 5. Ili kako mi to vodimo pregovore da od 5 opcija propadne 5.
  • Jurki
    14.5k
    ak ti od 5 opcija propadne svih 5... onda nisu drugi krivi nego mi.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Ne preostaje ništa drugo nego vrtit u glavi onu od Psihomoda "Sve će biti u redu" i nadat se najboljem. :pray: Iako, što više vrijeme odmiče, sve je manje nade i optimizma...
  • Paggini
    33.8k
    Mislim da ti upis ide u smjeru da misliš da je Sučić naš najvrjedniji eksponat.Haza

Više ide u smjeru da će toliko vrijediti na ljeto/iduće sezone ako se nastavi razvijati u ovom tempu, čak i ako uspori malo te svaka prodaja ispod tog iznosa (25m) je strašno loša u ovom trenutku.

Ne gori nam pod nogama, a radi se o KLINCU koji igra na nevjerojatnoj razini u jednoj od overachieving momcadi LP, reprezentativac, osmica, a uz to i napadački zreo.

Parice, parice.
  • Haza
    7.6k
    radi se o KLINCU koji igra na nevjerojatnoj raziniPaggini

Nadodao bi i da je ljubimac izbornika;) njemu cijena na ljeto može ići samo gore, potpisujem.
  • Dudu 9
    403
    Doveli su lika koji je kao prvo panj, a kao drugo već je bio njihov igrač.
    Tako da se nisu baš pretrgli od traženja igrača.
  • Daliban
    4.1k
    Pa onda se postavljaju pitanja kakve smo mi to igrace uspijeli pikirat da od 5 navodnih opcija uspiju propast svih 5. Ili kako mi to vodimo pregovore da od 5 opcija propadne 5.GeneralNapoleon

Igrače koji ni nisu za Dinamo, ali na neku foru ni njih ne uspijevamo dovest.
  • keppi
    259
    Prvi put sam večeras čuo za njega... sorry ako ne kužiš šalu i zašto sam ga napisao.
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    sorry tebi ,nisam skužio. Vjeruj da sam lud već od ovog svega ,mislim da nisam jedini jbg
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    Yousef Salech definitivno nije opcija više . Upravo prodan u Cardiff City za 4 mil eura
  • Pulfer
    161
    Uz dužno poštovanje svima, previše se međusobno hranite negativom. Igramo još pol prvenstva, nebu nitko ni osvojio ni izgubio prvenstvo u prvih par kola. Očito se traže najbolja rješenja, a ne ona dostupna prvi dan prelaznog roka. Nisu budale u klubu da ne znaju kaj nam treba. Ne samo da dobar dio zone tvrdi da su u klubu neznalice, nego su krenuli konstrukti o rikvercima, mutnim poslovima s Barom i ko zna kakve budalaštine. Treba preispitivat, treba kritizirat, ali pretjeralo se kolko god da je sve s najboljim namjerama. Previše je kvalitetnih ljudi u klubu kojima Dinamo puno znači da bi imali razloga za takvu skepsu na svim poljima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions