• Daliban
    4.1k
    Dinamovca od glave do pete koji gine za klub nećemo naći nigdje.Nogo

Ne gine za klub, zajebava se otkad nema konkurencije. Dosta populizma.
  • Pavinho
    226
    Sad sam gledao, registriran i raskinut u Dinamu 11.01.
    Od danas stalna registracija u Loksi
  • NitkoBitan
    22.1k
    Kulen mora ostati kao 3.opcija jer Dinamovca od glave do pete koji gine za klub nećemo naći nigdje.Nogo

Kalik gine za Hajduk... Ako nam je to neki kriterij za igrace onda jao si ga nama (a i taj kriterij je tesko kvantificirat, ne moze se tocno odredit koliko neki igrac "gine", odnosno daje sve od sebe).

Kulenovic mi u posljednje vrijeme izgleda bas suprotno od toga da daje sve od sebe.
  • Daliban
    4.1k
    Ostavio bih Kulenovića za ove dvije utakmice LP, dao Bog da nekako prođemo dalje i Kule uvalja par komada. To nam ostavlja tjedan dana da se riješimo njega i Torrentea te ih zamijenimo boljim igračima.

Općenito, možda bi nam najpametnije bilo pauzirati prijelazni rok dok se te dvije utakmice ne svrše. I dalje se nadam u prolazak, a to bi namamilo kvalitetnije igrače k nama i dalo bi opravdanje za još ozbiljnije ulaganje ako u tom pogledu ima nekih kočnica i ako najgora sezona od lige za bedaka nije dovoljno opravdanje za ulaganje.
  • Izet Hajrović
    3.4k
    nije, nemam pristup tamo, ali činjenica je da Dinamo nekako sudjeluje u tome. Na Tribini kaže Miho da smo ga potpisali i poslali u Lokomotivu na posudbu. Ne znaš što je gore, koja je svrha potpisivanja 22-goidšnjeg igrača koji se nije uspio izboriti za minute u jednom Šibeniku?
  • Daliban
    4.1k
    Možda smo dali dečku garanciju da ćemo ga primiti nazad ako ne uspije tamo. Mislim da se tu prašina diže oko ničega.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Sumnjivo, da. Ne znam kakav je ugovor bio u pitanju kad su ga poslali u Sibenik.
  • Izet Hajrović
    3.4k
    od kad smo mi azil za neuspjele talente s povijesti ozljeda?

U svakom slučaju trebamo informacije od upućenih, ovako nagađamo i ostaje dojam da se nešto želi zatrpati pod tepih.
  • ElDorado
    1.5k
    Također, još se uvijek očekuje i dolazak napadača, Modri rade na tom poslu i vjeruju da mogu dohvatiti golgetera, koji će odmah biti prevaga, koji neće patiti zbog prilagodbe i činjenice da nije s momčadi prošao pripreme. Jasno, ideja je i u tom slučaju posudba do ljeta, u neke skupe poslove Dinamo neće ulaziti.

Prestanimo se nadati bilo čemu.

Ne bi htio biti pogrešno shvaćen ali tovari su popunili svoje prazne rupe, napadač i krilo, naravno u svojim okvirima. Rijeka je dovela stopere da popuni rupe, opet u svojim okvirima.
    Mi smo detektirali lijevog beka i napadača i nismo doveli nikoga, ali mi znamo što radimo, to je narativ.
  • Crni86
    7.3k
    Ovo sta izet pise nigdje nije ni objavljeno za malog vasilja. Ako je stvarno takav modus, ko tu koga onda….

Jedino ako smo mi imali pravo na neki buy back i to je rademo u smislu da zadrzim malog svejedno pod sobom, al da nejde na posudbu vec je to sklopljeno kao prodajni ugovor. Ali opet, ne cini mi se bas tako perspektivan da smo to isli radit
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Uz već spomenutog napadača Maxija Gomeza, free agent je i dalje lijevi bek Ghislain Konan (50ak tekmi u portugalskoj ligi za V. Guimaraes, preko 90 nastupa u Ligue 1 za Reims, nakon toga Al Nassr i Al Fayha, ima 30tak nastupa za Obalu Bjelokosti s kojom je 2023. osvojio Afrički kup Nacija). Ako se već toliko nateže s Taylorom, ovog se može dovesti kao slobodnog igrača. Upitno je jedino plaća koju bi htio s obzirom da je u Al Nassru u kojem je igrao od 2022. do 2024. imao preko milju godišnje.
  • Jurki
    14.5k
    Ovaj potez s Vasiljem je sramota za Dinamo.
    Igrac 22 godine koji nemre meda nesti u jednom Šibeniku...
    1.8.2024 - Dinamo raskida ugovor s njim.
    10.1.2025 - Dinamo ponovno potpisuje Vasilja i istog dana se tom istom igracu raskida ugovor.
    Bas me zanima koja je logika i koja je picka materina s tim Vasiljem.
    Za ovakve poslove bi netko trebal momentalno letjeti iz kluba u 3pm.

jebena sramota. :vomit:
  • Olmic
    3.9k
    naknada za potpis i lagano dijeljenje po pola
  • GeneralNapoleon
    427

Dok procitam "u neke skupe poslove Dinamo nece ulazit" u trenutku kad smo navodno puni ko brod, lovimo -7, imamo nikad bolju sansu da udemo direkt u LP i najavljuju se kapitalci za goruce pozicije, digne mi se tlak u nemjerljive razine i dode mi da razbijem stol za kojim sjedim.

Za racionalizaciju trosenja je svako normalan. Ali ne zelim da stedimo da bi stedili nego da se to reinvestira pametnije. Vodite najveci klub u ovom dijelu europe, pa se i ponasajte tako!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions