• Sibirski plavac
    2.6k
    Uz već spomenutog napadača Maxija Gomeza, free agent je i dalje lijevi bek Ghislain Konan (50ak tekmi u portugalskoj ligi za V. Guimaraes, preko 90 nastupa u Ligue 1 za Reims, nakon toga Al Nassr i Al Fayha, ima 30tak nastupa za Obalu Bjelokosti s kojom je 2023. osvojio Afrički kup Nacija). Ako se već toliko nateže s Taylorom, ovog se može dovesti kao slobodnog igrača. Upitno je jedino plaća koju bi htio s obzirom da je u Al Nassru u kojem je igrao od 2022. do 2024. imao preko milju godišnje.
  • Jurki
    14.5k
    Ovaj potez s Vasiljem je sramota za Dinamo.
    Igrac 22 godine koji nemre meda nesti u jednom Šibeniku...
    1.8.2024 - Dinamo raskida ugovor s njim.
    10.1.2025 - Dinamo ponovno potpisuje Vasilja i istog dana se tom istom igracu raskida ugovor.
    Bas me zanima koja je logika i koja je picka materina s tim Vasiljem.
    Za ovakve poslove bi netko trebal momentalno letjeti iz kluba u 3pm.

jebena sramota. :vomit:
  • Olmic
    3.9k
    naknada za potpis i lagano dijeljenje po pola
  • GeneralNapoleon
    361

Dok procitam "u neke skupe poslove Dinamo nece ulazit" u trenutku kad smo navodno puni ko brod, lovimo -7, imamo nikad bolju sansu da udemo direkt u LP i najavljuju se kapitalci za goruce pozicije, digne mi se tlak u nemjerljive razine i dode mi da razbijem stol za kojim sjedim.

Za racionalizaciju trosenja je svako normalan. Ali ne zelim da stedimo da bi stedili nego da se to reinvestira pametnije. Vodite najveci klub u ovom dijelu europe, pa se i ponasajte tako!
  • Jurki
    14.5k
    naknada za potpis i lagano dijeljenje po polaOlmic

Nazalost nema drugog objasnjenja. Ocito neke stare prakse nikak da izumru.
    Pa nije ni cudo onda zakaj nemamo stranca za sd-a. Nije tolko lud da bi isel potpisivat tak retardiran posao.
  • Izet Hajrović
    3.3k
    neki kažu da je na posudbi u Loksi, to je još gora varijanta ako je istina.
  • ElDorado
    1.4k
    meni je frapantno kako se mijenja taj narativ u kratkom vremenu. I to ponajviše očito od Marića. Od lijevi bek i napadač enormno veliki su prioritet, pa onda Manenica u idućih par dana pojačanja dolaze, novci su osigurani. Pa onda imamo varijante ABCD, pa navijači će biti zadovoljni itd bla bla trućč truć do današnjeg "u neke skupe poslove Dinamo nece ulazit".
    Da fakat ispizdiš na sve rupe.
  • Str1nger Bell
    1.6k
    Ne mogu reci da je Kanga loša opcija jer ga nisam ni gledao, ali ako je to kapitalac kojeg čekamo par mjeseci i igrač koji bi trebao oduševiti sve nas navijače onda Marić ima dosta niske kriterije i ambicije.
  • Mali Zeus
    14.9k
    Sad kad sportski sektor doda gas i proda Kulenovića.
  • Crle
    716
    Da buraz ni ja ne kužim, ono dobili 35 milja i ono Baturina i Sučić su još 35 milja i to je 70 milja pa možemo uzet par kapitalaca kaj ne? Ak potrošimo 20 milja ostane nam još 50. a tih 20 milja je sljedeće godine opet 35 pa milja pa zapravo imamo 105 milja ak tak gledaš. Koje to neznalice vode klub? Gdje su kapitalci? Prošli petak je obećan napadač. Kaj ne zovu Feyenoord da više riješi Ivanušeca? Kaj imamo para, daj Mikiću kaj traži i potpiši mu minute, kaj minute su besplatne, ionak bumo ih odigrali. Di je lijevi bek, kaj nema lijevog kapitalca na tržištu?

Treba rušit upravu.
  • GeneralNapoleon
    361

To je modus operandi "ajmo se kockat na minimum minimuma koji ce valjda bit dovoljan da osvojimo naslov". Ako mozemo dovest bombetinu sada, treba ju dovest. A ne da se trazi jeftina bomba pa ako nema idemo natrag na jeftini skart.

Dinamo treba u svakom trenutku gledat kako bit jos bolji od samoga sebe i koristit svaku priliku da to bude jos bolje. Taj mentalitet ajmo potrosit tek tolko da nam bude dosta za naslov i da budemo tek tolko manje losi od ostalih nas je doveo u ovu hrpu govana. To je nedopustivo da itko tako razmislja. A po svemu sudeci nas SD je tocno taj.

Ako su Rijeka i hajduk sranje onda to ne znaci da Dinamo treba radit i trosit manje jer ce svakako osvojit naslov. Treba radit sto vise i trosit sto vise je moguce u sportskom sektoru. Jer ultimativni cilj nam mora bit sto bolji. A bolji uvijek mozes bit.

Osnova vodenja i poslovanja nogometnog kluba je procijena dali i kada ulazit u rizik. Pa mi nikad necemi imat sigurnih 60 milja. Onda najbolje da srozamo budzet na 5 milja i cudimo se kako nema vise rezultata.

Treba trosit koliko je moguce. A uvjeren sam da to trenutno nije slucaj. Ali to naravno sa planom za to ako rizik ne prode. Bez rizika nema rezultata. Mislim da je Daliban to dobro opisao kao "ratna ekonomija".
  • Mr Anderson
    9.5k
    E da nismo poklonili Deni Jurića Koperu, sad bi bili mirni.
  • Omake
    4.9k
    Da li je ikomu Carlos Vinicius iz Fulhama zanimljiva opcija?
  • Facke
    4.7k

Meni. Ali nazalost tolko zaraduje da nemame sanse da ga dovodimo. Ima placu od nekih 2 miljuna i prije nego kaj bi dosel kod nas isel bi u nizozemsku...
  • Droljo
    11k

Jedino ak je to Roberto Carlos Vinicius! :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions