• Maximo
    646

Promašaji su prenaglašeni... :D
  • Mr Anderson
    9.5k
    samo ne vidim smisao u tome da ga potpisujemo ako nije naš igrač i onda odmah raskidamo ugovor i odlazi u LoksuIzet Hajrović

Ovo mi je promaklo, mislio sam da je bio na posudbi. Da, malo čudno zašto ga odmah Lokomotiva nije iz Šibenika uzela.
  • Daliban
    4.1k
    Ma to su samo posudbe koje su odrađene kao šatro transferi.
  • GOAT
    1.6k
    Nice postotak baterije
  • vjeko1701
    11.5k
    Možda je tako odrađen transfer uz buyback ili postotak buduće prodaje?
  • Laugreano
    3k
    Ima Kanga i dobar video. Jak je, brz, udarac s obje noge.
  • Maxova dijagonala
    2.7k
    može se napravit video gdje Kule izgleda kao Suarez a Ogiwara kao normalan lijevi bek.
  • ElDorado
    1.4k
    Može i video di Petko zgleda ko zadnja truba
  • Maximo
    646

Prije bi napravio video di kule izgleda ko lijevi bek...
  • NitkoBitan
    21.8k
    Ako se kapitalcem može zvati igrač koji ne može zabiti u championshipu jao nama...Neznam

Na stranu trenutna forma, prosjecna momcad Championshipa je vise nego duplo vrijednija u odnosu na prosjecnu momcad HNLa iz kojeg se godinama "pojacavamo".

Malo vise respecta za ligu u kojoj vecina nasih domacih igraca ne bi mogla igrat.
  • keppi
    257
    Kada bi birao, baš takvog bi izabrao jak, čvrst na nogama, da razgrće protivničke stopere rekao bi idealno za HNL...samo koliko golova je spreman zabiti kao centarfor.
    Ipak, pitajmo se koliko je Petković golova zabio gledajući zadnje dvije godine neposredno prije dolaska u Dinamo.
  • Rakovica1986
    827
    Možda prvi put otkad čitam forum se slažem sa Dalibanom. Dovoditi nekog "klasnog" napadača u ovoj situaciji nema nekog smisla. Boljeg napadača od Petkovića dovest nećeš, a ako dovodiš drugog napadača koji ima 23-25 godina onda si u problemu kad izletimo iz Europe jer jednostavno neće biti dovoljno minuta za Kulenovića i njega. Ili se okrenuti našim klincima koje imamo , a ako su naši ocjenjeni kao prosjek dovesti nekog potentnog klinju od 19,20 godina koji će imati strpljenja čekati minute iza Petkovića i Kulenovića.

Većina ovdje kao da nije svjesna da Dinamo trenutno ima previše igrača u rosteru. Problemi će tek doći kad izletimo iz Europe i kada se vrate ozljeđeni igrači.
  • Laugreano
    3k
    Da samo sto trenutno o nemamo Petkovica. Ai kad ga imamo, ne znamo koliko ga imamo.
  • Neznam
    4
    Hvala na informaciji, ali jako dobro znam koliko je championship kvalitetna liga i da imaju iznimno jak ritam te dobre tekme. Osobno obožavam tu ligu i nikako je ne podcjenjujem, niti je mogu podcjenjivati.
    Ali baš zato što pratim tu ligu znam kakav je cardiff i kakav je panj Kanga. U 15 utakmica gola nije dao, a imao je itekako prilika. Statistika mu također ne ide u prilog jedino je u Belgiji zabijao nešto, a i to je svaku treću utakmicu. Ako mislite da je to igrač za dinamo onda vi podcjenjujete dinamo, a ne ja championship...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions