• Hrvatski Gradjanski
    37
    Ako Marić ne potpiše napadača i lijevog beka do kraja prijelaznog roka trebamo novog sportskog direktora.

Ovo je već prešlo sve granice.
  • Laugreano
    3k
    U 15 utakmica gola nije dao, a imao je itekako prilikaNeznam

Ne znam kakav je taj Kanga. Nisam ga nikad gledao, ali zasto nabadas napamet? u tih 15 utakmica igrao je 400min. Bas je to neka prilika. A ako mislis reci da se u toj jadnoj ekipi u 25min prosjecno nasao u puno prilika to je onda super.
  • Sajla
    6.5k
    RPG je potpisao za nas u veljači. to ne znači da govorim da je sve ok, da ima vremena i da se dobro radi, nego da se nadam i navijam za pozitivan rasplet isto kao što bih se nadao i navijao da sam na utakmici, da je sudačka nadoknada, gubimo 0-2 i trebaju nam 3 boda.
  • Droljo
    11k
    Ako Marić ne potpiše napadača i lijevog beka do kraja prijelaznog roka trebamo novog sportskog direktora.Hrvatski Gradjanski

Nemoj jebat. Ajd da netko ima drugačije mišljenje od većine ovod. Možda je stvarno tako...
  • mlinchica
    2.3k
    Nisi opal u nesvijest, Droljo? :lol:
  • GOAT
    1.6k
    Da buraz ni ja ne kužim, ono dobili 35 milja i ono Baturina i Sučić su još 35 milja i to je 70 miljaCrle

Nesto razmisljam da nam ne treba 70 milijuna da se dovede napadac dostojan Dinama, isto sa lijevim bekom al sta ja znam buraz
  • Droljo
    11k

A šta da ti kažem. Ni sam nemogu vjerovat koliko sam čvrst momak :lol:
  • TresnjevkaZG
    735
    Pao bi u nesvijest, ali da je to na onoj temi o SD. Ovdije jos moze malo izdrzati :grin: :lol:
  • Neznam
    4
    hoću reći da je imao 5 do 10 dobrih šansa za gol i da je minimalno 2 zicera trebao pospremiti a sve je zapucao. Naravno nisam gledao svaku utakmicu Cardiffa većinom popratim sažetke jer ne stignem previše gledati, ali nitko me neće uvjeriti da je taj panj i za 1% bolji od Kulenovića ili pak Brodića kojeg smo se brže bolje riješili.
  • Crle
    716
    Pa meni je to jasno samo mi se ne čini da je to jasno ljudima ovdje. Mi ni ne znamo koliko trenutno imamo taj neki budžet za potrošiti sada. Isto tako ne znamo da li uopće možemo sada u zimskom roku dovesti nekoga za koga smo spremni platiti više. I onda se naravno ne ide nepotrebno u trošenje jer nam dobre opcije nisu dostupne pošto se radi o zimskom prijelaznom roku.

Ako recimo misle dati 3-5 milijona za napadača koji će vrijediti toliko a sada nije dostupan, ako je procjena da možemo bez njega do ljeta onda bi radije da naprave tako nego da se uzme neki od 2 milijona na silu samo da se uzme.

Naravno nabadam jer nemam pojma ni koliko planiramo trošiti, ni za koju poziciju, ni da li nam je dostupan igrač ili nije, ni da li će možda doći...
  • dd29
    630

je li ikad igrač iz premier lige došao u hnl?
    sumnjam da se njemu dolazi ovdje, prije da će promijenit sredinu u engleskoj ili se vratiti u portugal ili brazil
  • Dzoni
    945

Angelo Henriquez iz Uniteda mi pada na pamet prvi, sad da li ima još, ne znam
  • Paggini
    33.7k
    Bole je bio na posudbi ako se ne varam iz Aston Ville jednu sezonu, ako se to računa
  • Daliban
    4.1k
    Također, još se uvijek očekuje i dolazak napadača, Modri rade na tom poslu i vjeruju da mogu dohvatiti golgetera, koji će odmah biti prevaga, koji neće patiti zbog prilagodbe i činjenice da nije s momčadi prošao pripreme. Jasno, ideja je i u tom slučaju posudba do ljeta, u neke skupe poslove Dinamo neće ulaziti.ElDorado

Vratili smo se štednji.

Lova koju sada imamo nam je garancija za gubitak titule, da ublaži udarac. Tako razmišljaju papci.
  • hardek
    3.7k
    Bilo je ovih u21 koliko se ja sjećam onaj velšanin iz Uniteda u Istri i ovaj kosovar iz Fulhama u Goricu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions