• Maxova dijagonala
    2.7k
    Ovaj kadar je sklapan bez ikakvog plana,imamo 7 stopera od kojih je jedino Galešić za prvih 11,tri desna beka sa kakvim takvim renomeom dok na lijevom beku imamo Perkovića i Franjića koji to krpaju plus nespremnog Bočkaja i "juniora" Oliverasa.
    Imamo 5 krila plus Stojkovića i Kačavendu koji to mogu igrat a nemamo rezervnog zadnjeg veznog osim "bebe" Pavića i treću špicu pa svi jebemo mater Kulenoviću jer igra ozlijeđen i iscrpljen u ritmu srijeda/nedjelja.
    Da ne pričam da trenutno u kadru imamo 4 seniorska golmana a dovoljna su ti 2...
    Baš užasno balansiran kadar
  • hardek
    3.7k
    Da, već dugo se vuku neki repovi, i oni se samo gomilaju. Iako se često ekipa sprda s FM transferima, nama doslovno treba jedan FM rok di će otić 10 igrača i dovest 4 konkretna igrača za problematične pozicije.

Npr.
    Odlasci: Perić, Torrente, Zagorac, Moharami, Ademi, Hoxha, Boćkaj, Špikić. Nisu svi ovi igrači katastrofa, ali jednostavno imamo previše igrača, a za Torrentea se da dobiti i par milijuna eura.

Dolasci: Selahi, Ivanušec, lijevi bek, napadač.
  • CastAway1986
    2.4k
    Čuli smo od dotičnog da novca ima i da je spreman za ovaj prijelazni rok? Pa gdje su pojačanja onda ? Galešić se plaća na rate ostalo sve gledamo pokriti kroz posudbe , cijelu polusezonu je imao vremena tražiti potencijalne igrače , dogovarati novi ugovor s Mikicem i rjesiti se viška igrača (Moha , Peric, Bockaj i dr.) Do sada je malo toga urađeno ali hajde dopustimo Maricu da nas pozitivno iznenadi..
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    Šta bi se tek desilo da nam se sd nije pripremio za ovaj prelazni rok ,ne smijem ni pomisliti
  • Dinaminjo
    1.2k
    Kada bude ljetni rok, zadnji dan bude sveopca ludnica..

Nisam bas primjetio da se cmizdri zasto netko nije dosao 10 dana prije..
  • cibona
    4.2k
    Marić je davnih dana trebao biti bivši.
  • Chempers
    448

Al zato trenere ima smisla micat, nije bitan ni tajming ni okolnosti ni ništa. Kao što rekoh, lijepo se vlastita nesposobnost time pokriva.

Ni najmanje me neće čuditi ako i Fabija fino otpremimo prije nego nam nas Mara najavi još jedan spektakularni prijelazni rok gdje ćemo opet dovesti razne Hallere i Onuachue, naravno isključivo u novinama.
  • Droljo
    11k
    Kojeg igrača je marić najavio a nije doveo, ime i prezime me zanima.
  • Jurki
    14.5k
    Al zato trenere ima smisla micat, nije bitan ni tajming ni okolnosti ni ništa. Kao što rekoh, lijepo se vlastita nesposobnost time pokrivaChempers

Trebala mu se stolica stresti do kraja kad je Bjelica otisel.
    Uz stvarno sve moguce olakotne okolnosti i gledanja kroz prste.. sad se ne moze vaditi na besparicu itd.
    Ili jesi ili nisi, ili znas ili ne znas..a sad ako kojim cudom i izvuce ovaj prijelazni rok i dopelja igrace koje treba.. mislim da je defintivno zgubil povjerenje da more biti sd na duzi vremenski rok.
    I treba poiskati sportskog direktora - u inozemstvu.
    Cak sam bil za to da Maric ostane u klubu da mu taj eventualni sd bude mentor, ali ocito nije za taj posel ni sad niti u buducnosti.
    Ak imamo za tolke otpremnine trenerima, onda klub treba ici po sda sa cim jacim cvjem.
    To nije trener za kojeg mores reci "mozda nebu kliknul sa igracima" sd ili zna ili ne zna.

Kojeg igrača je marić najavio a nije doveo, ime i prezime me zanimaDroljo

Pa vidimo koji su igraci dosli.. kaj treba jos nekaj?
    Za Galesica nam ne treba sd. Taj transfer bi i Manenica rijesil.
    Edit: o viskovima na pojedinim pozicijama da ne govorim kojih se nismo rijesili, ali bit ce jebade ako ostane ovak široki roster.
  • GeneralNapoleon
    361
    Cak sam bil za to da Maric ostane u klubu da mu taj eventualni sd bude mentor, ali ocito nije za taj posel ni sad niti u buducnosti.Jurki

Takoder je malo obecavajuce sto Maric po mojem dojmu nema bas neki fini karakter. Pocevsi od toga kako se rijesilo ovo sa Bjelicom, i tu mislim samo na nacin, koji mi je ostavio dojam nekoga mutnog drzanja figa iza leda.

Pa do toga da on ne djeluje kao da ima grama samokriticnosti, s time da za sve greske ima neko "opravdanje" kako bi pokazao da ubiti on uopce nije pogrijesio.

Naglasujem da je to moj osobni dojam. Ali ako je taj dojam tocan je to samo jos jedan razlog, pored u najboljem slucaju prosijecno odradenim poslom, da se u njemu ne krije neki vrhunski potencijal za tu poziciju kojeg bi vrijedilo istrpit.
  • Crni86
    7.2k
    Osvojit cemo titulu sto znaci da ce ovaj kvazi strucnjak i dalje ostat u fotelji. On je kao nas klasican politicar, iz usta ispadaju bomboni, obecava brda i doline, a onda kad dodemo da treba delat…. opet pusta obecanja.

A i ego mu je slican onom naseg premijera.

Za 2 mjeseca ce proci godinu dana od kada on vodi sportski sektor. Ja iskreno ne vidim niti jednu jedinu stvar koju je on promjenio na dobro.

Transferi i pregovaranje na razini drugoligasa, scouting mreza ne postoji, scouti uhljebljeni, nema filjale, mladim igracima isticu ugovori.

Da bar mozemo rec da radi dobro stvari za koje ne moras bas biti trgovac, pa da poslozii scouting, filjalu pa i da se mladim igracima daju na vrijeme ugovori na stol. Aposlutno niti jedna stvar u godinu dana nije poboljsana. U IO-u nam sjede ljudi iz poslovnog svijeta i jako dobro znaju kako se prati napredak te performans zaposlenika. Usporediti ciljeve s ostvarenim. Prema tome doticni mora biti bivsi.
  • serbus
    4.5k

Ako ništa drugo Primorac vjerojatno ima barem fotku sa Halandom :rofl:
  • GeneralNapoleon
    361
    Da bar mozemo rec da radi dobro stvari za koje ne moras bas biti trgovac, pa da poslozii scouting, filjalu pa i da se mladim igracima daju na vrijeme ugovori na stol.Crni86

Pa mislim da recimo i za te stvari moras imat trgovacki smisao. Filijalu trebas isto dogovorit i ispregovarat. Ugovore za malde igrace takoder. Pa vjerojatno i kvalitetne skaute treba znat nagovorit i pokazat im viziju i plan. Lakse je uhljebit drugare ali od toga nemamo neke koristi.

Tako da se da zakljucit da ili nije trgovac, jer ne uspije ispregovarat ono sto zeli, sto je skoro u svim segmentima kljucno. Ili pak nema pojma o nogometu, pa ono sto zeli svakako nije dobro, sto je takoder u svim segmentima kljucno. Ili najgora verzija nema pojma ni o jednom ni o drugom.

Po svemu sudeci barem u jednoj od te dvije tocke nema pojma i s hodno tome nije covjek za najbitniju poziciju u klubu.
  • Neron53
    1.2k
    Covjek je tu jer jednostavno nema alternative na vidiku i u ovim okolnostima ga treba pustiti da radi svoj posao u miru sve do onog trenutka dok (ne daj Boze) matematicki ne izgubimo sanse za naslovom.
  • GeneralNapoleon
    361

Pa onda bih radije dao sansu Boromisi, koji je u Olimpiji sa mizernim budzetom stvorio sampionsku momcad i prezimio u europi.

Covjek nije sigurno jako ime za tu poziciju ali je za Marica po CVu Zvone Boban. Barem je pokazao da nesto zna za razliku od Marica koji nigdje prije nije obnasao tu funkciju a i sada se ne proslavljuje bas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.