• Orc123
    9.9k
    Branio ga cijelo vrijeme ali mene je jako razocarao.....pripreme gotove za par dana. Mi do tad necemo rijwsiti 2 od 3 kljucne pozicije...sezona pocinje za 9 dana.....
    Razumio bi da smo trebali dovesti 5-6 pozicije ali jebene 3 pozicije smo trebali pokrpati...imali smo kao opcije a,b,c,d......gdje su te opcije sad?
    Mi od zacrtanog nismo skoro nista ostvarili......palac dolje za sad!
  • OsamŠest
    4.2k
    To se po pripremama ne moze zakljucit. Vidjet cemo nakon Osijeka.Laugreano

Ne znam možeš li ti, ali ja jesam :smile:
  • Laugreano
    3k
    Optimisti mozemo biti svakako.

Majstore ti si u 15 min napisao 3 ista posta kako za sada nisi zadovoljan prijelaznim rokom i Maricem :)
  • Orc123
    9.9k
    napisao sam na ovoj temi, jer do sad nisam pisao tu i za razliku od nekih prije 3 tj nisam ebao majku Maricu i dve po spisku Upravi...nego sam ga branio jer sam mislio da ima neku ebenu viziju, a i znanje.....eto za mene je sad palac dolje, nek nas demantira.....
  • Laugreano
    3k
    Ja mu dajem fore do Istre za napadaca.
  • Orc123
    9.9k
    mi vise doslovno nemamo sta uigravat s novim igracima. Ovaj tjedan se vracaju s priprema, novi igrac nece stici, deugi tjedan pripreme za Arsenal, slijedi dalje ubitacan ritam a spominje se napadac koji vjerojatno trenutno vise igra padel nego nogomet....
  • Bosskovitz
    13.9k

Mala digresija, ne kužim ovo pisanje na rubno korektnom engleskom jeziku za publiku koja govori hrvatski. Mišljenje nekoga zato što je podijeljeno na X-u ne znači više od mišljenja bilo koga od nas ovdje.
  • Keyser Soze
    11.6k
    Istina, samo je vezano za SD pa sam podjelio.
  • GeneralNapoleon
    361
    Svaki rok gotovo isto sranje. Najsmijesnije ispada onaj argument kako ga nema smisla micat sad pred rok jer si je vec zacrtao koga zeli i zna kaj nam je potrebno.

Pa ispada da ili je covjek do pocetka roka cesal jajca ili jednostavno nije u stanju dovest igrace koje si je zacrtal.

Ovo kaj je dosad odradil je mogel odradit, ne samo bilo koji SD, kojeg se moglo u to kratko vrijeme postavit, nego vjerojatno svatko ovdje sa zone.

Jako blijedo za to da moramo lovit -7.
  • Dudu9
    1.3k
    Marić ništa nije naučio iz lošeg ljetnog prijelaznog roka, mnogi su mislili da ima viziju uprava najavila novce za pojačanja, na kraju ispada da uopće nemamo spremane igrače odmah na početku priprema, opet se odugovlači transfer pokušava se valjda nešto iskemijat zato i je zastoj u dolasku igrača, dolazak Galešića može svako napraviti jer cijena je najmanje 4-5mil eura, ali tako jedino možeš odradit kvalitetan transfer, jer ako si našao pojačanje nema ciganjenja nego platiš ako imaš novce i riješio si probleme, ako su se planirala posudbe nezadovoljnih igrača drugih klubova, to je isto jednostavno lako jer poput Franjića nema tu puno odugovlačenje 1.1 ili dolaziš ili ne, ove fore sa Ivanušeć nemaju smisla unaprijed se znao status njegov tamo tako se i na vrijeme mogo pregovarati i riješit to do priprema!
  • Droljo
    11k
    Kupili bumo špicu! Ja vam velim. Ak ne, imamo juniore.
  • GeneralNapoleon
    361
    Sto vise ovaj rok odmice, i sto vise lici na nama poznatu pricu, to sam vise uvjeren da SD treba prvog dana nakon sto rok zavrsit bit bivsi, jer kao sto i kolega kaze, on nista nije naucio ili jednostavno nije u stanju naucit.
    A na upravi ili kome vec je da vec sada pocnu trazit novog SDa.
    Jer postaje sve jasnije da i ako osvojimo naslov, da ga necemo osvojit zbog Marica nego usproko Maricu.
  • Laugreano
    3k
    Dosadni ste sa tim otkazima. Dođe novi SD sutra Haland potpise. Kako da ne.
  • emilperska
    7.6k
    Da je naš SD političar, bio bi Dragan Primorac!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.