• Droljo
    11.2k
    Iskreno, ti se nisu pokazali najboljim. Bolje se drzati "domacih" kamenja.Nema zaleđa Mikića

Kao i druge stvari u životu, šta doneseš iz doma to te prati kroz život i zbog toga si (ja ću optimistično reći) dobar i kvalitetan čovjek. Tako je i sa kamenom za zelje. Nema boljeg od onog što generacijski dere sa koljena na koljeno.
  • Eduardo
    22.1k
    Evo @Majki2111... ima 6M pregleda pa valjda valja.

• Droljo
    11.2k

Jel spomene kamen (i bitnost istoga) u videu? Da sad ne gledam cijeli bzvz
  • Eduardo
    22.1k
    ne znam, nisam pogledao :monkey:
  • Brusa
    2.1k
    pogledao ja. Nema kamena uopće :down:
  • jedan u nizu
    10.8k
    ogledao ja. Nema kamena uopće :down:Brusa

repeat-dislike-dislike.gif
  • Jurki
    14.5k
    IMG-0093.jpg

Nije me briga za politiku, ali ovo sam moral objaviti.
  • NitkoBitan
    21.9k
    Za sve one koji idu u London ideja za provest utorak navecer... Millwall - Cardiff :cool:

Bit ce na utakmici i dosta nasih.
  • Livi
    61
    Imao sam to u planu, imas neki prijedlog gdje uzeti karte a da je provjereno da šljaka?
  • NitkoBitan
    21.9k
    Preko stranice Millwalla je mozda i jedini nacin kako uzet karte koliko sam pohvatao, ali prvo se treba registrirat.
  • Livi
    61
    Stvarno jednostavno za registrirat se i kupit kartu doslovno mi je 5 min trebalo. Ko planira kupovat za Cold Blow tribinu(navijačka tribina) cijena je 29 funti, ali ima i jeftinijih koliko sam vidio od 7 funti na dalje piše za neka druga mjesta/tribine.
  • rob ljubavi
    913

Koliko sam ja upratio njima je ''navijački'' dio na Dockers Stand (njihova verzija istoka) u rubnom sektoru gornje etaže
  • Livi
    61
    Vrlo moguće, nisam previše istraživao, ovo mi je izbacilo kao da je "poznata po najglasnijim navijačima Milwalla".
  • Majki2111
    3.7k
    Pošto je otvorena anketa odkuda si, imam pitanje za moderaturu mogu li otvoriti anketu o presjeku obrazovanja zonaša? Čisto iz znatiželje. Na kojoj razini su nam obrazovani ljudi s kojima komuniciramo ovdje? Jel ikog ista tematika zanima?

Pošto taman slušam/polažem pedagoško psihološke predmete na učiteljskom shvaćam kako je obrazovanje jedna kompleksna stvar i znanost sama za sebe, spoznao sam da vjerujem u to i zanima me pa pitam jel mislite da jedna teme o obrazovanju općenito s navedenom anketom ima mjesta na zoni?
  • Dino
    3.1k
    Kaj nije Neki tip prije koju godinu napravio anketu takvog profila. Iskopaj mozda tak nesto pa ponovi da vidimo kakvo je trenutno stanje ak imas vremena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.