• Jurki
    14.5k
    Iskreno, ti se nisu pokazali najboljim. Bolje se drzati "domacih" kamenja.Nema zaleđa Mikića

Vec vidim naslov u SD kupite ajducki kamen za Šegu. :rofl:
  • Droljo
    11.1k
    Iskreno, ti se nisu pokazali najboljim. Bolje se drzati "domacih" kamenja.Nema zaleđa Mikića

Kao i druge stvari u životu, šta doneseš iz doma to te prati kroz život i zbog toga si (ja ću optimistično reći) dobar i kvalitetan čovjek. Tako je i sa kamenom za zelje. Nema boljeg od onog što generacijski dere sa koljena na koljeno.
  • Eduardo
    22k
    Evo @Majki2111... ima 6M pregleda pa valjda valja.

• Droljo
    11.1k

Jel spomene kamen (i bitnost istoga) u videu? Da sad ne gledam cijeli bzvz
  • Eduardo
    22k
    ne znam, nisam pogledao :monkey:
  • Brusa
    2.1k
    pogledao ja. Nema kamena uopće :down:
  • jedan u nizu
    10.8k
    ogledao ja. Nema kamena uopće :down:Brusa

repeat-dislike-dislike.gif
  • Jurki
    14.5k
    IMG-0093.jpg

Nije me briga za politiku, ali ovo sam moral objaviti.
  • NitkoBitan
    21.9k
    Za sve one koji idu u London ideja za provest utorak navecer... Millwall - Cardiff :cool:

Bit ce na utakmici i dosta nasih.
  • Livi
    61
    Imao sam to u planu, imas neki prijedlog gdje uzeti karte a da je provjereno da šljaka?
  • NitkoBitan
    21.9k
    Preko stranice Millwalla je mozda i jedini nacin kako uzet karte koliko sam pohvatao, ali prvo se treba registrirat.
  • Livi
    61
    Stvarno jednostavno za registrirat se i kupit kartu doslovno mi je 5 min trebalo. Ko planira kupovat za Cold Blow tribinu(navijačka tribina) cijena je 29 funti, ali ima i jeftinijih koliko sam vidio od 7 funti na dalje piše za neka druga mjesta/tribine.
  • rob ljubavi
    913

Koliko sam ja upratio njima je ''navijački'' dio na Dockers Stand (njihova verzija istoka) u rubnom sektoru gornje etaže
  • Livi
    61
    Vrlo moguće, nisam previše istraživao, ovo mi je izbacilo kao da je "poznata po najglasnijim navijačima Milwalla".
  • Majki2111
    3.7k
    Pošto je otvorena anketa odkuda si, imam pitanje za moderaturu mogu li otvoriti anketu o presjeku obrazovanja zonaša? Čisto iz znatiželje. Na kojoj razini su nam obrazovani ljudi s kojima komuniciramo ovdje? Jel ikog ista tematika zanima?

Pošto taman slušam/polažem pedagoško psihološke predmete na učiteljskom shvaćam kako je obrazovanje jedna kompleksna stvar i znanost sama za sebe, spoznao sam da vjerujem u to i zanima me pa pitam jel mislite da jedna teme o obrazovanju općenito s navedenom anketom ima mjesta na zoni?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.