CastAway1986
CastAway1986         
          mlkaskic
mlkaskic         

Blueshadow86
Blueshadow86         
         Gdje se kriju sad oni što su pisali da ćemo biti jako zadovoljni ovim prijelaznim rokom?
Al ajde na stranu dolasci zašto se ne rješavamo nekih igrača, bilo u vidu transfera ili posudbe? — CastAway1986

wolfgang14
wolfgang14         
         Evo došao do mene poprilično solidno provjeren info da je Mierezova žena vrlo nesretna na arapskom poluotoku, da su otvoreni povratku čak i uz drastično smanjenje plaće. — Paggini
Mierez je katolik, skroman je i vjerujem da bi prije odabrao obitelj nego tih 3M. Ne znam jesu s njim tamo, ako jesu, ljepše im je u zagrebu nego tamo svakako — wolfgang14
 skener
skener         

marcio amoroso
marcio amoroso         
         Evo došao do mene poprilično solidno provjeren info da je Mierezova žena vrlo nesretna na arapskom poluotoku, da su otvoreni povratku čak i uz drastično smanjenje plaće.
Mariću ako čitaš, eto, riješio sam ti sve samo nazovi čovjeka — Paggini
 ElDorado
ElDorado         

Nogo
Nogo         

Olmic
Olmic         

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.