• Dumitru Mitu
    29
    Bila,dok neke stvari nisu izasle na vidjelo a sad bi bilo daj sta das
  • Olmic
    3.9k
    sorry ali ovo su gluposti..nek jedemo govna radi njihove nesposobnosti. Ako je receno da su sredstva spremna, stavljene srcedrapajuce objave onda neka ne rade budale od nas nego se prime posla

Maric setucka u kopackama ( iz ne znam kojeg razloga ) i kupa se u welnessu a mi nek se zivciramo
  • miro
    5.2k
    Ma bolje da nikog ne dovedu, nego nekog na silu samo da bi se zamaskirao ovaj očigledan nedostatak vizije.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Maric mora otic ako u 2 roka nije sposoban kompletirat momcad. Jako jednostavno.
  • Mr Anderson
    9.7k
    Nadam se da neki imaju život osim visenja na temu transfera.
    Ako netko dođe, dobro, a ako ne ja i dalje navijam za DINAMO i navijati ću!
    Nogo

Apsolutno se slažem, jedino što nas treba zanimati, naravno i krajnji rezultat. Boli me ona stvar za transfere.
  • Nogo
    4.8k

Meni je draže vidjeti probuđenog Hoxhu, rastrčanog Stojketa, famoznog Oliverasa, sina vjetra Cordobu...da se oni pokažu, dokažu, i krenu nego posudbe Ivanušeca...koji će se na kraju vratiti i šta imamo od toga. U napadu može i Mbuku uz Kulena ili da igramo bez napadača ako se Petko ne oporavi i dobro.

Zamislite probuđene ove igrače + Mišić, Rog, Sučić, Petko. Tko nam je ravan u ligi?, tko?

Šta će Ivanušec, Selahi raditi razliku?? Mislim da neće. Ni sami nismo svjesni da smo jaki, samo se moramo posložiti, krenuti zabijati u serijama i sigurno se vraćamo tamo gdje nam je mjesto, a to je na prvu poziciju.
  • Olmic
    3.9k
    petko nam treba sad odmah, a nema ga te ga nece biti valjda slijedecih 30 dana. A nama je Osijek u Osijeku 3.2
  • emilperska
    7.8k
    Kule je najbolje partije pružao kad je znao da je Petko ili kraj njega ili na klupi da uskoči ako on usere. Situacije gdje on jedina špica i zna da je jedina špica ne djeluju dobro na njega.

Mi treću odnosno prvu/drugu špicu (jer je Bruno out za dulje vremena) moramo nabaviti. Tada će i Kule vjv prodisati. On je jednostavno takav tip. Ako on bude jedina špica do susreta s Osijekom, to će bit horor, ali teški..
  • mali M
    6.4k
    + Mišić, Rog, Sučić, Petko. Tko nam je ravan u ligi?Nogo

onaj kome su 3 od nabrojana 4 ozljeđena na neodređen period...

jel vi pratite uopće što se događa sa kadrom ili automatizmom smatrate da je ozljeda 3 puta next i jednom save...
  • Orc123
    10k
    Znaci onda trebali bi se zadovoljiti da ostajemo na indisponiranom Kuletu i hvatati -7?
    To bi se morao zadovoljiti da je na vlasti onaj koji je pobjegao, sada ne da ocekujem, nego svi zelimo i trazimo da djeluju kako su i najavili, u suprotnom kako se micu treneri tako se mora maknuti i SD i svi koji sudjeluju u dogovaranju transfera....naravno pod pretpostavkom da situacija ostane identicna sljedeci tjedan-dva....ako su maknuli trenera koji nema viziju onda je ovo isto.....
  • emilperska
    7.8k
    Mindset navijača Dinama mora biti da Miška i Petka nema sigurno do Osijeka, a Sučića barem do Rijeke. A i kad se vrate, fkt je besmisleno očekivati da će biti u primeu. Pogotovo ako se Petko opće vrati uskoro nekom smislenom nogometu. Njega treba izbaciti iz svih kalkulacija za ovu sezonu, pa ako se vrati vrati. On može i odigrati 1 ili 2 tekme kao pod Bjelicom, pa se ta kronična upala opet vrati.
    Do tad smo mrtvi tri puta ako nastavimo igrati kao na jesen.

Treba djelovati odmah, zadnji vlak nam ide..
  • GOAT
    1.7k
    U napadu može i Mbuku uz KulenaNogo

Ne može. Isto tako ne moze Franjic igrati beka. Dajte ljudi ovu ligu trebamo dominirati i sa drugim sastavom a ne da razmisljamo sta ce bit protiv Istre.

Da mi Mbuku sa svojih 170 bude spica jer nismo sposobni dovest napadaca već godinu dana? Muka mi je više od unutrašnjih rezervi i cekanja da se netko probudi i magično postane Ronaldo.

Do sad smo se tjesili kako prijelazni rok nije ni poceo sad cemo si govorit da nije završio.
  • mali M
    6.4k
    Do sad smo se tjesili kako prijelazni rok nije ni poceo sad cemo si govorit da nije završio.GOAT

da.. this sums it up about right..
  • hardek
    3.8k
    Krenuli od Hallera i Cvancare a završili smo na Modestu. Bio sam optimističan kad su prva imena krenula izlazit ali trenutno mi se čini da sve vuče prema tome da ćemo na kraju potpisati Bakrara na neku posudbu s opcijom otkupa.
  • Olmic
    3.9k
    duje cop ce nam bit premija. I reci ce poznaje ligu,igrace, dokazani strijelac
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions