• Orc123
    9.9k
    Znaci onda trebali bi se zadovoljiti da ostajemo na indisponiranom Kuletu i hvatati -7?
    To bi se morao zadovoljiti da je na vlasti onaj koji je pobjegao, sada ne da ocekujem, nego svi zelimo i trazimo da djeluju kako su i najavili, u suprotnom kako se micu treneri tako se mora maknuti i SD i svi koji sudjeluju u dogovaranju transfera....naravno pod pretpostavkom da situacija ostane identicna sljedeci tjedan-dva....ako su maknuli trenera koji nema viziju onda je ovo isto.....
  • emilperska
    7.6k
    Mindset navijača Dinama mora biti da Miška i Petka nema sigurno do Osijeka, a Sučića barem do Rijeke. A i kad se vrate, fkt je besmisleno očekivati da će biti u primeu. Pogotovo ako se Petko opće vrati uskoro nekom smislenom nogometu. Njega treba izbaciti iz svih kalkulacija za ovu sezonu, pa ako se vrati vrati. On može i odigrati 1 ili 2 tekme kao pod Bjelicom, pa se ta kronična upala opet vrati.
    Do tad smo mrtvi tri puta ako nastavimo igrati kao na jesen.

Treba djelovati odmah, zadnji vlak nam ide..
  • GOAT
    1.6k
    U napadu može i Mbuku uz KulenaNogo

Ne može. Isto tako ne moze Franjic igrati beka. Dajte ljudi ovu ligu trebamo dominirati i sa drugim sastavom a ne da razmisljamo sta ce bit protiv Istre.

Da mi Mbuku sa svojih 170 bude spica jer nismo sposobni dovest napadaca već godinu dana? Muka mi je više od unutrašnjih rezervi i cekanja da se netko probudi i magično postane Ronaldo.

Do sad smo se tjesili kako prijelazni rok nije ni poceo sad cemo si govorit da nije završio.
  • mali M
    6.3k
    Do sad smo se tjesili kako prijelazni rok nije ni poceo sad cemo si govorit da nije završio.GOAT

da.. this sums it up about right..
  • hardek
    3.7k
    Krenuli od Hallera i Cvancare a završili smo na Modestu. Bio sam optimističan kad su prva imena krenula izlazit ali trenutno mi se čini da sve vuče prema tome da ćemo na kraju potpisati Bakrara na neku posudbu s opcijom otkupa.
  • Olmic
    3.9k
    duje cop ce nam bit premija. I reci ce poznaje ligu,igrace, dokazani strijelac
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Apsolutno sam za dovođenje Modestea

Ali prije 7 godina kad je bio mlađi i u top formi, sad defintivno ne... :rofl:

Inače s obzirom da naš SD očito voli "posrnule napadače" (spominje se posrnuli stranac u medijima), eto nam Paca Alcacera. Zadnje 2 godine je u Emiratima, ugovor ističe na ljeto, vjerojatno mu je ko i Mierezu dopizdilo igranje u pustinji, iako nije u formi za našu ligu bi bio top. Naravno, pitanje je koliko bi eurića tražio...
  • Daliban
    4k
    E sad, reći ću vam što sam ja čuo kak se priča o dovođenju napadača u klubu. "Napadači koji su u kuloarima kao ništa ne garantiraju a skupi su". Prvo kaj sam pomislio tko je tu lud, a onda doza realnosti obzirom da pozicije koje nam gore (LB i Špica) nije nitko doveden, onda valjda nisam ja lud nego oni u klubu.mbzg

Eto im od mene plus ako je ovo razlog nedovođenja napadača i općenito slabe aktivnosti na tržištu. Barem su nešto naučili iz zadnjih nekoliko rokova ako je ovo slučaj.
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    Jedna stvar mene nalo zbunjuje/zabrinjava. I Ivanušec i taj napadač i uostalom i Franjić se dovode na posudbu. Zašto? Gdje su pare? Šta ako dođe sad karikiram taj Cvancara i Ivanušec. Želimo ih obojicu ostavit, da li mi onda dajemo na ljeto preko 10 milijuna eura na transfere samo dva igrača? Uostalom budu vjerojatno i drugi neki igraci trebali. Jako nejasna situacija meni...
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    ma ispasti će da se Bakrar davno potpisao ,a ostalo je mazanje očiju. Pa kao sve smo probali. Nije stave Marić najbolji frend sa Barom
  • OsamŠest
    4.2k
    Meni sve vuče na scenarij u kojem se ne dovodi napadač, dolazi Ivanušec, a Pjaca postaje špica.

Teško da se mogu buniti na takvu ofenzivnu liniju, što god tko rekao.
  • hardek
    3.7k
    Ma posudbe u ovoj situaciji nisu nikakav problem. Nama trenutno treba kvaliteta da izvucemo sezonu i osvojimo naslov sa kojim vjerovatno osiguravamo Ligu prvaka bez igranja pretkola.

Dakle dovuć se do ljeta kako tako a onda u remont jer ćeš na osnovu LP moć dovuć malo jača imena, nadamo se tome barem.

Bolje i posudbe nego igrači upitne kvalitete na 4 godine ugovora.
  • Pesca90
    65
    Kad smo kod Traorea,jučer sam gledao njegov video,malo išao istraživati i naletio da ga Boto razmatra dovesti u Flamengo,jel im je prvi napadač Pedro ozljeđen.

I ako sam dobro pohvatao informacije,čini mi se da ga je Boto doveo u Shakhtar iz Ajaxa.
  • njurci10
    31
    Ja sam klasa optimist,
    Pa se nadam npr.Bakraru i jos jednom bombasticnom :lol:
  • Džingis Kan
    14
    kuletu spomenik dići za ovo kaj je odigrao ove sezone. povukao je kad doslovno nije imao tko drugi. nažalost, on kad nije na 100 posto ili preko toga jednostavno nije dovoljno dobar i nemremo samo na njemu ostat.
    za petka bog zna. trčkara uz teren, ne trenira, navodno ga ne boli niš, ali boga ptaj kad će on moće bit u full pogonu...

na zimu dovesti napadača koji će odmah raditi razliku je uglavnom utopija. to mora biti ili a) netko tko zna ligu tipa mierez ili b) ekstra klasa, ali ona košta, a ni to ti opet niš ne garantira.

ovo sve ostalo je lutanje i bacanje para. čvančara eventualno, ali samo ako je kupovanje vremena da na ljeto konačno dovedeš nekog konkretnog.

kažem, meni je suludo da oni nisu imali odavno spremnog nekoga po koga će barem krenuti all-in...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions