• Tranzicijski Napad
    269

Po meni je vise problem postavljanje zadnje linije nego preuzimanje igraca, puno uze je to trebalo biti jer nema igraca siroko, kasna reakcija obrane, svako stoji po svom.

fbfc494bda722c5ffab845cfeadd4b11.jpg
  • mali M
    6.3k
    u futsalu je puno manji teren, pa je preuzimanje i vrlo olakšano s time. Ovdje na ogromnom terenu nemožeš "pustiti" igrača, jel će ga netko drugi već preuzeti.. Nemoj preuveličavati i dramiti jer nitko nije rekao da na velikom svi trče za svakime, nego pričamo o ovoj specifičnoj situaciji!

Zašto onda po toj tvojoj teoriji dva igrača nisu imali svog čovjeka?Mr Anderson

Koja dva? Teo i RPG su zamjenili pozicije i oni su sa lijeve strane, Mmae čuva svog igrača. Jedini igrač Šta je RPG trebao trčat na kontra stranu da preuzme Riletovog igrača?

da je npr Rile i otrčao za svojim igračem na suprotnu stranu (gdje je bilo naših slobodnih igrača)Mr Anderson

Riletov igrač nije otrčao na suprotnu stranu, to je prvo što krivo tvrdiš nego u sredinu u kojoj je Mmae već čuvao svojeg igrača.

a neki drugi Poljak iskoristio prazninu koja bi nastala tamoMr Anderson

nemožeš izmisliti potencijalnu situaciju za argument. Nije bilo drugog poljaka, a da ga je bilo koji je utrčao to bi bio problem ili desnog krila ili veze koja treba taj dio odrađivati, jer kako smo već zaključili, cijela momčad treba igrati obranu..

Meni zbilja nije jasno s čime se ti boriš? Nitko ne razapinje Rileta, nitko mu ne skida glavu, kako sam rekao da se i KTC prethodnu tekmu bezveze povlačio u nazad umjesto da zakorači prema napadaču, sada je svima iz aviona vidljivo da je Rile zakasnio.. i bok, šta tu vodimo borbe tolike za običnu taktičku grešku koju (skoro) svi vide...

evo pogledaj sliku koju ti je Tranzicijski stavio, čišće da ne može biti..

više manje se slažem, s obzirom da je u samom lijevom čošku jedan igrač kojeg Teo čuva, mislim da nije moglo biti uže, jednostavno kiks, bez sad neke drame, ali kužim što želiš reć
  • OsamŠest
    4.2k
    Da pojednostavimo, obzirom da Mmaee drži igrača, a iza leđa mu utrčava igrač koji je jedino Ristovskom u vidnom polju i 3 metra od njega, Ristovski je trebao ispratiti i zatvoriti.

Obrambena struktura je ovdje jako dobra, samo što su bekovi trebali malo uže, ali vjerojatno je situacija koju sekundu prije zahtjevala izlazak (Theo se vraća), pa izgleda da stoje široko.

Nepažnja pojedinca (Ristovski), dosta puta viđena u prvom djelu sezone. Ako mu se ne da, ima ih kojima se da..
  • Droljo
    11k
    svako stoji po svomTranzicijski Napad

Bar su u liniji.
  • Mr Anderson
    9.5k
    Na ovoj slici koga čuva RPG? Theo izlazi skroz na liniju i što radi tamo? To je trebao zatvoriti Mbuku, a Stojković koji nema nikog preuzeti sedmicu. Uostalom ova slika ne otkriva sve bitno.
    Da su svi u fazi obrane stajali kako treba, nebi bilo gola. Najlakše reći, kriv je Rile jer nije trčao na drugu stranu za igračem, a ostali igraju neobavezno bez preuzimanja igrača.
  • mali M
    6.3k
    Na ovoj slici koga čuva RPG? Theo izlazi skroz na liniju i što radi tamo?Mr Anderson

kako to misliš? jel me zezaš ili? Teo je preuzeo RPG-ovog igrača uz liniju, RPG preuzima Teovu poziciju. Šta Mbuku mora čuvati krilo njihovo? Koga onda treba čuvati naš bek?

Najlakše reći, kriv je Rile jer nije trčao na drugu stranu za igračemMr Anderson

opet namjerno iskrivljavaš istinu jer je igrač doslovno 2 metra od Rileta, nije Rile morao trčati na "drugu stranu".

a ostali igraju neobavezno bez preuzimanja igrača.Mr Anderson

doslovno su RPG i Teo napravili preuzimanje pozicija, a Mmae imao svog igrača.. jedini koji nije imao svog igrača niti nikoga čuvao niti ikoga preuzeo je baš Rile..

Ovime završavam ovu našu simpatičnu besmislenu raspravu, jer s tobom je u ovom slučaju situacija "mujo na autoputu", svi u krivu.. Daliban ove teme...
  • Mr Anderson
    9.5k
    eo je preuzeo RPG-ovog igrača, RPG preuzima Teovu poziciju.mali M

Pa bog te mazo, ako je preuzeo njegovu poziciju i šta radi onda na toj poziciji? Zuji i kopa nos? On nije na svojoj poziciji, pa onda nije ni Theo. Na kraju nitko ne čuva tu poziciju i igrač im se zavlači iza leđa.
  • Orc123
    9.9k
    Hehehhee ja cu se raniti.....nema sanse da prihvati da je u krivu....znaci sad je RPG trebao cuvati desno krilo koji se spusta sa krilne pozicije prema sredini a Rile ga ne prati kretnjom....znaci Rile je trebao cuvati prazni prostor .......
  • mali M
    6.3k
    ma ja sam stao.. skužio sam da nema argumenata i dalja rasprava je samo ego koji odbija prihvatiti da je možda fulao.. brate mili mene tu demantriali stotinu puta i šta, prihvatiš da si mislio drukčije i to je to..
    ma netreba dalje sa ovom situacijom niti spomenutim kolegom forumašem, samo već spamamo temu dok je svima sve jasno..
  • mali M
    6.3k
    što je pjesnik time htio reći? kojeg uzorka?
  • Majki2111
    3.6k
    Otvori i čitaj. Imaš slike i objašnjena.
  • mali M
    6.3k
    a brate mili, pa nemam taj blentavi twitter... šta lijepite linkove na koje se moram registrirati i otvoriti račun da bi pročitao šta ste zaljepili.. to mi je ko kad mi ekipa da link za tik tok
  • Majki2111
    3.6k
    Daj mi trenutak potrudit ću se.
  • mali M
    6.3k
    Daj mi trenutak potrudit ću se.Majki2111

hvala ti Majki.. #nohomo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.