• Daliban
    4.1k
    U utrku za Taylora se uključio i Trabzonspor te navodno Espanyol, Hull i QPR.Sibirski plavac

Najbolje vijesti dana.
  • Crni86
    7.3k
    Pogledao sad tekmu protic lecha i nama samo na ovu igru fali jedan selahi. Jedan pitbull koji ce pokupit sve te lopte i bit prvi okidac kontre.

Nista protiv roga, ali takvih igraca imamo na bacanje. Steta sve u svemu da se selahi nije doveo (ili igrac njegovih karakteristika).
  • ElDorado
    1.5k
    Ajmo Mariću u napad ima lijevih bekova!!!!
  • ElDorado
    1.5k
    i to mi bas nije jasno nakon onih benevolentnih izjava njegovog mngra sta se ceka.
  • dinon7
    1.4k
    Kakav bek. Nama treba napadač. Hitni da ne može hitnije
  • Sibirski plavac
    2.7k
    Slažem se u potpunosti, al nažalost mislim da se više neće dovoditi veznjaka u ovom roku jer smo "prekrcani" u veznoj liniji. Inače i ja bih volio Selahija ili nekog sličnog (npr. "moj" već na scout temi opjevani Besard Šabović koji je trenutno bez kluba nakon kaj mu je istekao ugovor sa Djurgardenom, a lik igra poziciju defenzivnog veznog i ima sve, od odličnih dodavanja i presjecanja lopte, do udarca i ubačaja).
  • Droljo
    11.2k
    Besard ŠabovićSibirski plavac

Sa njim bi i špicu pokrili :lol:
  • Sibirski plavac
    2.7k
    S obzirom da je samo 2 cm niži od Kuleta, zašto ne. :rofl:
  • Bosskovitz
    13.9k
    Najbolje vijesti dana.Daliban

Stari pa već i sam Taylor zna da ga ne želiš u Dinamu, ne moraš to ponavljati svakih sat vremena. Uzmu te neki ljudi ovdje na pik ali s pravom, ovo izgleda kao da dežuraš na Zoni i samo čekaš komentar na koji bi odgovorio da posereš Taylora:

temp-Image-Ge-LOs2.avif
  • dinon7
    1.4k
    Stvarno mi je fascinantno da 2,5 mjeseca znaš da ti napadač nasušno treba. Imaš toliko vremena i ne uspiješ na prvi dan priprema potpisati i predstaviti tog igrača. Fascinantno. Uistinu fascinantno.
  • Blueshadow86
    2.3k
    Natučeno bezbroj stranica. Ima li smisla čitati? Jel došao tko osim Galešića i Franjića? I ako ne, zašto ne?
  • Odani Zgd
    34
    Prođe još jedan dan,od napadača ni N,koliko se sjećam netko je bio napisao da se očekuje dolazak najkasnije do kraja tjedna.Nedaj Bože da se Kule ozlijedi kao Franjić danas,ja ne znam tko će igrati špicu u tom slučaju.Lijevi bek ako se ne dovede,to još mogu progutati....al za napadača neznam,valjda će nas iznenaditi s nekim slijedeći tjedan da se bar malo upozna i uigra s ekipom
  • ElDorado
    1.5k
    Danas se vidlo da Perkovic nije solucija. Potpuno je van forme i treba mu dosta vremena da se vrati u ozbiljan nogomet
  • miro
    5.2k
    Slazem se, ispao je ko pionir 2 puta na beku. Nadam se da ce ga na stoperu drzat, jer u suprotnom, nece on jos dugo ostat u Dinamu
  • Paggini
    34.5k

Sva vaša beskonačna drljanja i udaranja jednog te istog iz dana u dan neće manifestirat napadača ni danas ni sutra ni ikad.

Je, treba nam napadac. I da, nije dosao jos.

Jel možemo još 20 stranica kako nije dosao napadac?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions