• ElDorado
    1.5k
    Obrana je sigurno bila veći problem ali u 4 tekme dali smo 17 golova, a bila je serija pod Bjelicom 3-4 tekme gotovo bez zabijenog gola
  • GeneralNapoleon
    427

Mi smo u tri tekme gdje smo u svakoj zabili 2 gola ispusili 7 bodova. Mislim da je sa time sve receno.
  • ElDorado
    1.5k
    očito da u fazama nije štimalo ni jedno ni drugo ali obrana puno više zasigurno
  • Jay
    335
    Ivanušec na klupi protiv Utrechta. Haller isto na klupi
  • skener
    1.5k
    Ivanušec na klupi protiv Utrechta. Haller isto na klupiJay

A mogli su biti u prvih 11 sad protiv Lecha
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Sposoban sd završi posao. Nije moguće da nas svi odjenu, jednostavno nije moguće. Mi smo klub koji ima i image,i ime . Neki smo racku jbg. Ali da nas svi odbiju tu mi nešto smrdi. Onda tu nešto ima i do nas. Kupi i plati ,jednostavno. Ili reci nemamo. Kakve crne posudbe. Kupi igrača ,a ako Petko može super. Ako ne onda imaš zamjenu. Ili shvatiti da treba novi sportski direktor koji će znati završiti posao. Marić nek se bavi scoutingom. Ima nešto vjerovatno i to treba iskoristiti najbolje moguće. Ali ako nisi za sd onda treba ići dalje
  • Žan
    318
    Koyalipou upravo zabio gol za Lens, kakvih na ovom forumu promasaj od ljudi ima, ne znam jel ih ima po komunama...
  • E46
    1.1k
    jbg forumu nije dovoljno dobro ime koyalipou jer igra za tamo neku cska sofiu, a ovdje se odma uklopio i prvi sastav i dosta dobre ocjene vec u prvom nastupu za lens.
  • Orc123
    10k
    Kronicno fali jedan jak napadac koji bi rasteretio malo ekipu! Jedan napadac ala Mierez....
    Ovo s Kuletom je kamilica, nit radi pritisak, nit dobiva duele, nit asistira, nit ne zabija, a sad po novom nit ne ulazi u prilike....
    Nadam se i Tayloru sto prije....
  • rioda
    6.3k
    Današnja vijest, dobra za nas zbog Ivanušeca.

I dok Rangersi 'stupaju u kontakt' oko švedskog internacionalca Hjalmara Ekdala, klub bi mogao prekinuti jednu posudbu s Ibroxa kako bi pomogao da se sklopi dogovor. To je zato što Feyenoord želi službeno prekinuti Rangersov ugovor o posudbi za Neraysho Kasanwirjo kako bi poslao još jednog igrača iz svoje momčadi na posudbu.

Kasanwirjo, 22, vratio se u Feyenoord na liječenje nakon što je zadobio ozljedu dok je igrao za Nizozemsku U21 u prijateljskoj utakmici s Engleskom ranije ove sezone. Nakon operacije, svestrani branič sada se vratio u Nizozemsku fokusirajući se na svoj oporavak, a Rangersi su navodno još uvijek zainteresirani za trajno potpisivanje ugovora s Kasanwirjom.

Unatoč tome, National tvrdi da Feyenoord ozbiljno razmišlja o raskidu ugovora o posudbi Neraysho Kasanwirjo Rangersa ovog siječnja.

https://www.rangersnews.uk/transfer-news/rangers-loan-deal-could-be-cut-short-as-gers-target-former-premier-league-international/
  • skener
    1.5k
    Nije mi bas jasna situacija s Ivanusecom
    Njima ne treba (danas gube doma i trener ga ne uvodi ni minute), zele ga posuditi, mi ga zelimo uzeti, vjerujem da Luka nema nista protiv povratka.
    Znaci svi se oko svega slazu i da se 10 dana ne mogu rijesiti papiri?
  • scooniepenn
    3.7k
    Kolega na dobrom ste tragu, ali ono sto se ovdje ocito zanemaruje su dvije stvari. Unutar Europske unije ljudi i robe mogu nesmetano putovati i ne vidim koja to FIFA moze djetetovim roditeljima braniti da dodju u Hrvatsku i srede si radnu dozvolu te nastave svoj zivot t . Drugo, ako je malom istekao ugovor on ima potpuno pravo potpisati za drugi klub i ne vidim koja su to mutna posla, ako je njegova obitelj procijenila da ne zeli potpisivati ugovor s klauzulom od 30 milja Eura.
  • Paggini
    34.6k
    Znaci svi se oko svega slazu i da se 10 dana ne mogu rijesiti papiri?skener

Feyenoord je posudio 6 igraca, sto je max koliko se moze posuditi, a ako se ovaj ozlijeđeni vrati, a vraća se, Ivanušec službeno potpisuje.
  • Sibirski plavac
    2.8k
    U utrku za Taylora se uključio i Trabzonspor te navodno Espanyol, Hull i QPR.
  • Olmic
    3.9k
    i to bi znacilo kraj nasim sansama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions