• Teofil Kateran
    1.6k
    Ne znam čemu kritike za našeg trenutno najboljeg beka koji igra na suprotnoj strani. On jednostavno nakon prijelaznog roka (nadam se da ćemo napokon dovest lijevog beka) mora igrati desno. Volio bih da se postepeno gradi nova momčad bez Ristovskog, Ademija, sa KTC-om na klupi… A RPG-a vidim tu kao jednu od okosnica nove momčadi.
  • Jaro
    8.7k
    bojim se da cemo nakon prijelaznog roka o RPGu pisati u topicu "bivši"...
  • NVKOD
    2k
    Nadam se da ćemo dovesti kvalitetnog lijeva beka da RPG može igrati na svojoj prirodnoj poziciji jer je jučer odigrao vrlo kvalitetno. Mašina! Unatoč igranju na neprirodnoj poziciji s drugačijim postavljanjem, odlično je čistio opasnosti po naš gol, pravovremeno uklizivao i pokušavao odigrati prema naprijed s Pjacom.

Izgubiti ovakvog igrača zbog toga što mora krpati lijevog beka bio bi veliki minus. Već smo nekoliko igrača "potrošili" tako što su igrali neprirodne pozicije, stoga je vrijeme da se nabavi kvalitetan bek kako bi RPG mogao igrati desno. Nadam se da je jak karakter kojemu ne smeta što igra na suprotnoj strani, ali njegov pun potencijal ipak je na desnoj strani.

Nabava kvalitetnog lijevog beka - pokušaj #24. Nadam se da ćemo ove zime napokon pogoditi s igračem.
  • Mali Zeus
    14.9k
    Ako ne na zimu onda na ljeto pod hitno naći lijevog beka, RPG je bio maestralan jučer, ali opet ne na omiljenoj poziciji.

Uostalom zar Rile mora igrati baš svaku, nije predodređen, ne bi trebao biti. Perković je na klupi već par tekmi, siguran sam da može pokriti lijevo kao što je i prije. Nije neka ekstra kvaliteta, ali nije ni loš.
  • morales
    232
    Rpg sinoc odlican,samo jednu je gresku imao pred kraj prvog poluvremena kad je se poigravao bespotrebno na 16m pa izgubio loptu.Vrijeme je za lijevog beka na zimskom prijelaznom roku da on pocne igrat desno.
  • Ijayi Atiemwen
    1.7k
    Majstore molim te napusti ovaj klub već na zimu, za tvoje dobro!
  • Praskaton
    3.1k
    Oprosti im ne znaju što čine...
  • Orc123
    9.8k
    Odi Rpg iz Dinama za tvoje dobro....kao sto sam najavio prije pola godine ...izgubit cemo RPG najboljeg beka lige radi Ristovskog i senatora! Nek smo mi budale!
  • Ijayi Atiemwen
    1.7k
    Ne valja RPG jer je Francuz, ipak Bjelica gradi atomski Balkan FC
  • Benito
    1.1k
    Kaj smo mi njemu napravili zbog Rileta. Užas, stvarno mi je žao zbog njega
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Ajde, da se i taj mit razbije jer se popeo na vrh…znate već čega.

Kada je došao u klub, iskomunicirao je da je u karijeri češće igrao lijevo nego li desno. To vam je ko’ Sveto pismo. Najbolje partije kod nas je doslovno igrao na lijevom beku. Jedan trener ga stavlja lijevo, po komentarima ispada kreten. Dođe drugi, isti modus operandi, opet kreten. Dođe stranac za trenera, na kojega se,by the way, svršava zadnjih tjedan dana zbog kakti pressinga i automatizama na Shakhtaru, koje ni on sam nije vidio (niti može nakon pet ipo’ treninga), također ga stavlja lijevo i opet kreće forumsko divljanje.

Ajde, prvo sami sa sobom raščistite da kad dešnjak igra devedeset minuta lijevo nije uništavanje i propadanje nego participacija svih jebenih devedeset minuta u natjecateljskom nogometu. Biti na klupi, biti na tribinama, biti šikaniran, e to je uništavanje.

A onda uzmimo u obzir da je par puta u zadnje vrijeme pokazao simptome kronične boli u predjelu penisa, dat će nam odgovor zašto je pao u formi. Uostalom, igrao je nedavno na prirodnoj poziciji i bio prilično blijed (ne u doslovnom smislu da nam se neki leftard ako čita ne uvrijedi).

Poljud na proljeće, Istra doma, Qarabag doma…samo neke od sekvenci koje mi padaju naum i gdje je bio savršen. Pozicija, pogađajte, lijevi bek.
  • Dinaminjo
    1.2k

Jesi li ti upravo pokusao od postave u pripremnoj utakmici izvuci neki zakljucak

Inace ako nisi pratio, Ogiware nema, Franiic ne moze igrati grupnu fazu, Perkovic nije ni prijavljem, dakle RPG je nas lijevi bek prptiv Arsenala i Milana..
  • jp23
    2.9k
    Kada je došao u klub, iskomunicirao je da je u karijeri češće igrao lijevo nego li desno.Tongo Doumbia

Ovo se da odmah provjerit i vidjeti da je odigrao 101 susret kao desni bek, 34 kao lijevi bek. Od ith 34 kao lijevi bek, 19 ih je odigrao u Dinamu. Doslovno vidljivo sa transfermarkta. :sweat:
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Zaključak? Ja?

Ja upravo odgovaram na slične zaključke a i, da budem iskren, rugam se s ljudima koji se žale jer on igra lijevo. A doslovno je najbolje tekme u Dinamu odigrao tamo. Što i ako ga Cannavaro ostavi tamo u HNL? Bolji su od njega i Perković i Franjić?
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Ne namjeravam pisati detalje, ali vrlo dobro znam i da ga se dogovorilo da konkurira na obe pozicije kao univerzalac i da je to rekao jer se takve stvari i komuniciraju i rijetko se išta radi bez prethodnih razgovora s igračima i njihovim mogućnostima/dometima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet