• Paggini
    33.5k

Mislim da se više cilja u smjeru da bi više kao ekipa dobili sa kombinacijom RPG desno / Franjić ili Perković lijevo nego s kombinacijom od polusezone.

RPG ima možda dva ubačaja s lijevog beka cijelu polusezonu, to je nikakav napadački doprinos, a i da ne kažem koliko u igračkom smislu znači igrati na kontra strani, pogotovo na krilu/beku. Ristovski nije mogao pratiti tempo utakmica, nažalost. Neću mu oduzeti fantastične partije s početka sezone, ali pred kraj je bio na škrgama.
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Meni se s tom kombinacijom dobije isti efekt, “Ristovski” koji je lijevo (defanzivno stabilno, naprijed tanko).

Apsolutno sam za ideju da RPG bude prvi desni bek u dogledno vrijeme, ali nismo doveli prvog lijevog beka i ne vidim iskreno razlog zašto Cannavaro ne bi nastavio s prokušanim.
  • CastAway1986
    2.4k
    I meni je smiješno kad vidim pojedine kako nariču ovdje jer kao šta mu to rade u klubu , da zbog Ristovskog mora igrati lijevo , da je bolje da napusti klub nego da to dopušta i sl..Može pokriti obje pozicije a za igrača je najbitnije da igra..
  • hardek
    3.7k
    Konačno imamo trenera koji razumije da nam ne trebaju oba beka udarat po liniji gore dole.

Planski je ovo danas posložio Fabio. Lijevi bek glumi trećeg stopera a lijevo krilo širi teren, desni bek širi teren a desno krilo ulazi u sredinu. Dobivaš balans u igri, a rest defence bi trebao biti bolji jer imaš lijevog beka odiza kao ispomoć stoperima.
  • Crni86
    7.1k
    Dobili smo ja mislim odgovor zasto je tako cesto mjenjao klubove. Stvarno zna biti fantastican u nekim utakmicama, a u nekima je potpuno nezainteresiran, kao da ide sa pola gasa.

Volio bi sto prije preuzmemo vodstvo i krenemo desno forsirati mikica.
  • Orc123
    9.8k
    Pa u cemu je peoblem ljudi? Rpg danas jako dobar! Koju ste vi tekmu gledali? Odlicna kombinatorika prema naprijed, odrađivao iza ali normalno da sad malo treba proc vremena da se opet vrati na tvornicke postavke....decko je ubijan u pojam pola godine!
  • Maxova dijagonala
    2.7k
    Ubijan u pojam pola godine? Šta mu nisu dali jest?
    On je na lijevom beku imao top partija,tehnički odličan i fizički moćan igrač ali ima neke očite mane kao što su povratna trka i okretanje guzice na udarce i ubačaje(pogledajte prve golove Istre i Slavena).
    On će na desnom beku bit možda 5-10% bolji igrač,neće se pretvorit u Carvajala kao što neki ode misle.
    Za našu ligu odličan igrač ali malo se pretjeruje sa hvaljenjem njega,nije on bezveze sa 26 godina došao u HNL.
  • Orc123
    9.8k
    Daj nam samo vise takvih nikakvih igraca u hnl mozda ne bi ispadali od Armenskih i Slovackih amatera....
    Smijesno
  • cibona
    4.2k
    Dobili smo ja mislim odgovor zasto je tako cesto mjenjao kluboveCrni86

A taj odgovor dobio si nakon što je odigrao 45 minuta u pripremnoj prijateljskoj utakmici, i to sasvim solidno?
  • Crni86
    7.1k
    dobio sam u zadnjih godinu dana jer nemam misljenja niti da je top niti da je flop.

Ima jako puno mogucnosti, ali ocito on to dozivljava kao da je iznad lige i igra na svojih 60%. To je moj dojam. Nije bas tako uvau kako ga se predstavlja. Solidan igrac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet