• Teofil Kateran
    1.5k
    Ne znam čemu kritike za našeg trenutno najboljeg beka koji igra na suprotnoj strani. On jednostavno nakon prijelaznog roka (nadam se da ćemo napokon dovest lijevog beka) mora igrati desno. Volio bih da se postepeno gradi nova momčad bez Ristovskog, Ademija, sa KTC-om na klupi… A RPG-a vidim tu kao jednu od okosnica nove momčadi.
  • Jaro
    8.3k
    bojim se da cemo nakon prijelaznog roka o RPGu pisati u topicu "bivši"...
  • NVKOD
    1.6k
    Nadam se da ćemo dovesti kvalitetnog lijeva beka da RPG može igrati na svojoj prirodnoj poziciji jer je jučer odigrao vrlo kvalitetno. Mašina! Unatoč igranju na neprirodnoj poziciji s drugačijim postavljanjem, odlično je čistio opasnosti po naš gol, pravovremeno uklizivao i pokušavao odigrati prema naprijed s Pjacom.

Izgubiti ovakvog igrača zbog toga što mora krpati lijevog beka bio bi veliki minus. Već smo nekoliko igrača "potrošili" tako što su igrali neprirodne pozicije, stoga je vrijeme da se nabavi kvalitetan bek kako bi RPG mogao igrati desno. Nadam se da je jak karakter kojemu ne smeta što igra na suprotnoj strani, ali njegov pun potencijal ipak je na desnoj strani.

Nabava kvalitetnog lijevog beka - pokušaj #24. Nadam se da ćemo ove zime napokon pogoditi s igračem.
  • Mali Zeus
    14.6k
    Ako ne na zimu onda na ljeto pod hitno naći lijevog beka, RPG je bio maestralan jučer, ali opet ne na omiljenoj poziciji.

Uostalom zar Rile mora igrati baš svaku, nije predodređen, ne bi trebao biti. Perković je na klupi već par tekmi, siguran sam da može pokriti lijevo kao što je i prije. Nije neka ekstra kvaliteta, ali nije ni loš.
  • morales
    232
    Rpg sinoc odlican,samo jednu je gresku imao pred kraj prvog poluvremena kad je se poigravao bespotrebno na 16m pa izgubio loptu.Vrijeme je za lijevog beka na zimskom prijelaznom roku da on pocne igrat desno.
  • Ijayi Atiemwen
    1.5k
    Majstore molim te napusti ovaj klub već na zimu, za tvoje dobro!
  • Praskaton
    2.8k
    Oprosti im ne znaju što čine...
  • Orc123
    9.3k
    Odi Rpg iz Dinama za tvoje dobro....kao sto sam najavio prije pola godine ...izgubit cemo RPG najboljeg beka lige radi Ristovskog i senatora! Nek smo mi budale!
  • Ijayi Atiemwen
    1.5k
    Ne valja RPG jer je Francuz, ipak Bjelica gradi atomski Balkan FC
  • Benito
    1k
    Kaj smo mi njemu napravili zbog Rileta. Užas, stvarno mi je žao zbog njega
bold
italic
underline
strike
code
ulist