• GaijiZG
    1.5k
    Svi znate kako dišem, pogotovo kaj se tiče stranaca generalno u državi,klubu ili Europi, al ovdje sam na strani RPGa. Znači Ademi i Gabriele se sukobili, niti jedan nije full nevin, a Gabriele biva nagrađen klupom protiv Salzburga? Zatim i da su senatori stali iza Ademija, zašto oni ne bi bili sankcionirani, realno samo Misić i Petko su nam presudni. Ademi nije više neki tamo inspirativni lav, neg sve više liči na neurotičnog Ristovskog.

U sukobu senator vs stranac, ne biraš stranu onoga čija leđa štite senatori, nego biraš stranu onoga koji je u pravu. Jer svemu tome svjedoči ostatak svlačionice, i ako vide da nisi fer i pošten, neće ti grist protiv Istre/Slavena.
  • Papastrumf
    12.8k
    Ajde prestanite kenjat vise. Vi si stvorite svoju istinu pa na temelju toga omalovazavate ljude koji veze nemaju s “incidentom”.
    Njegova kazna nema nikakve veze s Ademijem.
  • Eduardo
    20.7k
    Bjelica se osvrnuo i na slučaj Pierrea-Gabriela koji nije putovao u Šibenik s ekipom.

- Što se Pierre-Gabriela tiče, ništa se nije dogodilo. Želio sam nagraditi Perića, Moharramija i ostale igrače da budu s ekipom jer su pokazali da žele biti dio ove momčadi. Pierre-Gabriel najnormalnije konkurira za sljedeću utakmicu protiv Slovana.

Sad baš da ništa nije bilo mi je teško povjerovati, ali želim vjerovati da nije ništa strašno i da je u konkurenciji za Slovan. Uvijek sam za odgojnu mjeru ako je donešena iz opravdanih razloga ma o kome se radilo. U slučaju da djeluje pozitivno - odlično. U slučaju da nije ispunila cilj bar se pokazalo da se sranja ne toleriraju.
  • rioda
    5.1k
    Hm, nije li uvedeno da može biti neograničen broj rezervi na klupi?
  • Eduardo
    20.7k
    nije, u HNL-u ih na klupi možeš imati 12.
  • Jurki
    12.3k
    Kaj je na kraju s njim?
    Jel de spomenuto zakaj nije putoval u Šibenik?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet