• DiddyGuela
    2.7k
    I dalje tikve sadimo sa agentom koji jede zloglasnom Z.M. iz ruke. Ovo je mutan transfer kako god okrenes. Ali ajde, nadam se da ce klub na kraju imati koristi od svega. Samo se nadam da Bara preko svojeg frenda iz djetinjstva ne parkira igraca u Dinamo dok se prasina ne slegne.

Smrdi.
  • Mlađi referent
    12.4k
    Imamo i mi svoju situaciju s Mikićem, imali smo ju s Rukavinom, treba i tu lekcije naučit.

Ovaj mali će i nama radit sranja za godinu, dvije ne bude li imao jasan karijerni put, isto kao kaj sad radi Mikić. To je realnost nogometa.

Posao je dobar, Dinamo ako ima priliku se treba uključivati u ovakve trke i uzimat dijamante. Samo onda mora bit do kraja odrađeno kako spada, mali svoje minute mora dobit jer će ih brzo tražit.
  • ElDorado
    1.3k
    Gledao sam podcast s Barom. On tvrdi da Belinho nema ugovor s Dinamom i da u svakom trenutku može klinca odfurat di hoće. To mi zvuči malo suludo kako smo mi tu uopće zaštićeni? Vjerojatno je slično s Varelom.
  • Jurki
    14.4k
    Problem je pozadina cijelog tog posla.Daliban

Zakaj bi to bil problem? Igrac bez prisile potpisuje ugovor? Ako je otisel iz Porta, to je iskljucivo njihov problem, isto kak je problem Dinama kaj je otisel Pajsar u Parmu i bilo koji drugi igrac u Kustosiju.
    Olmo je dosel sa isto takvom pozadinom pa kaj onda?
    Dinamo mora napraviti sve da takve prebjege svede na minimum, a to se zna kak se radi.
    Moras uspostaviti sustav razvoja igraca po kojem on zna da bu dobil priliku sto posto, a ne obecanja "joj pa mi bumo ovak ili onak". A dalje je sve na njemu i kak bu on delal da dojde u prvu ekipu Dinama.
    Garantiram da nebi imali tolko prebjega, niti bi se npr Mikic premisljal o potpisu novog ugovora, da mu se otvoreno veli: potpisi ugovor, ides na posudbu u filijalu de bus starter i nakon polusezone ili sezone bumo revidirali tvoj status, dal ostajes u filijali ili dobivas status rotacijskog igraca u prvoj momcadi.
  • sport
    4k
    "Naime, Cardoso Varela bio je velika nada Porta, ali je odbio potpisati ugovor zbog odštetne klauzule od 30 milijuna eura. Napustio je klub....."
    A što bi bilo kad bi se Dinamo postavio slično za nekog svog klinca?Vjerojatno isto.
    Tako da ne treba kriviti samo agente kad su u transfere uključene najmanje tri strane.
    Dinamo je reagirao i na našu sreću ako je to istina pridobio dečka i obitelj za transfer u Dinamo.
  • marcio amoroso
    38.8k
    Što je bolji igrač, veća se prašina digne. Iz Dinama, Porta ili drugih klubova sa dobrom omladinskom školom godišnje odu desetci igrača iz ovih ili onih razloga.

Tek kada ode neki koji je top digne se prašina.

Mislim da smo se svi borili da klub poštuje zakone i dok je tako ja pozdravljam potez.
  • Noel
    8.1k
    Dajte mi Belinha i Varelu i 9 senatora i osvojit ću Seriu A. Fabio Cannavaro.
  • marcio amoroso
    38.8k
    Opomena @Jos-Optimus i @ElDorado

Dečki ako imate napisati nešto konstruktivno napišite. Provokacije drugih forumaša ćemo sankcionirati.
  • miro
    5.2k
    Nisam polovio, jel taj Varela isto Barin igrač?
  • Beowulf112
    367
    Neka bude Varela dobar ko prezimenjak iz Porta i ja zadovoljan
  • Jaro
    8.6k
    u Portugalu su izlazne klauzule obavezne kao i u spanjolskoj i normalno da klibovi inzistiraju na malo nerealnijim ciframa, doduse ne kao u Spa gdje su klauzule od 100-500 milja pa i milijarde postale normala nakon sto je "Neymar isplatio svoju od 222 milje" i otisao u PSG. Razlika je sto u Por tu klauzulu smije direkt klub aktivirati, dok u Spanjolskoj igrac radi uplatu La ligi i onda ona isplacuje klub. Naravno, to se rjesava jednokratnim "sponzorstvima" igracima - kod Neymara - Katarska vkada i QSI (vlasnik PSGa) su ga isplatili i pretvorili u nekakvog ambasadora za 222 milje...

Kod Varele je simotomaticno da su zainteresirani klibovi koji su vec u problemima s transfernofinancijskim malverzacijama... Naravno da tu nisu cista posla....
  • emilperska
    7.5k
    Petko i jucer odvojeno trenirao. Bojim se da nam nece biti od koristi prvih 4 5 kola. Kule sam to ne moze ni kad je u formi..

Treba nam jedan klasni napadač momentalno jer bi mogli svjetski najebat samo s Kuletom..

Taj transfer je trebao biti rješen još jučer..
  • PlaviDuh
    110
    a kaj ja govorim od zadnjeg kola zimskog djela

NAPADAČ
    NAPADAČ
    NAPADAČ
  • tp1997
    836
    I duboko se nadam da smo jednom za svagda raskrstili s pričom da je Petković neprikosnoveni broj jedan, i onom glupošću da mi eto želimo napadača ali ga ne možemo dovesti jer, gle čuda, nitko ne želi pristati na to da Petković ima rezervirano mjesto u prvoj postavi.

Petković je ionako jedan od najnepredvidivijih igrača (samo mu se to trpi jer je "poseban"), debelo je zagazio u 31. godinu, već drugu sezonu zaredom je ozlijeđen, u ovom slučaju još od listopada a još nema ni traga povratku na teren.

Mi moramo dovesti napadača za prvih 11, a Petković će igrati prema spremi, formi i zalaganju. Dosta je starih zasluga.
  • Jos-Optimus
    3.7k
    ne majstore. Fantomsko "to"mu se trpi jer je najbolji i jer nam je opet donio naslov i poveo momčad kad smo bili u rasulu. Nitko nam ne brani da dovedemo napadača, čisto sumnjam da bi se Petko bunio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions