• Dumitru Mitu
    28
    Da je Dinamo sad na +10 ja sam uvjeren da bi se davalo prilike i Mikiću i drugima kao što smo uvjek i radili
  • Captain America
    19.2k
    Dovođenje ovakvih stranaca pozdravljam :ok: Belinho i Cardoso :fire:
  • dzis
    938
    Mali ako bude promasaj nikome nista,a sa druge strane mozda imamo novog Leaoa
  • Jurki
    14.3k
    Imamo mi puno klinaca sa velikom perspektivom, kaj je stvano za svaku pohvalu. Misli se na buducnost, jer bu trebalo i dalje na neki nacin napuniti budget.
    Pavic, Mikic, Šunta, Vrba, ak je tolka graja oko tog Varele onda sigurno nekaj ima, mali Jakir, dolazi i Meksikanac, Rimac, Ćutuk, Belinho ima tu puno materijala za sloziti u buducnosti ekipu "za vola vmoriti" ali ima jedan ali u toj prici - tim deckima treba seniorski nogomet cim prije.
    Sad na polusezoni se ne mogu nikakvi angazmani sloziti po pitanju filijale, ali do pocetka iduce sezone to pitanje treba rijesiti i to mora biti top prioritet kluba.
  • GOAT
    1.5k

Mali Vini jr
  • Chempers
    434

:rofl: :rofl:

Kad si već toliki fan onda je red da ti bar odgovorim. Baš sam pocascen što trošiš vrijeme na analize mojih postova na forumu, nešto tako "impresivno" odnosno suludo dugo nisam vidio al je fora, ne mogu rec.

Ovako na prvu, neke stvari si izostavio, odnosno sve svodis pod "neutralno" što bi moglo biti i "pozitivno", također čisto po sjećanju, nikad nisam govorio nešto protiv Baturine, niti protiv novog dresa.

Na pitanje kako mi se da, pa kako se bilo kome da, valjda jer je u pitanju Dinamo. Koliko vidim, ja sam u prosjeku na manje od posta dnevno, tu ima ljudi koji postaju dan i noć.

Svakako nastavi pratiti moj rad i javi ako imaš kakve buduće analize pa mozda prokomentiram. Lp
  • Ivdzo11
    5.1k
    Naravno, postoje tu još neke prepreke, FIFA je jako rigorozna kod transfera mladih igrača. Prije dva dana tako je krovna svjetska organizacija dala za pravo Portu i odbacila mogućnost da Varela potpiše za klub iz Odranskog obreža, smatrajući da 'nešto smrdi' ako takav talent potpisuje za hrvatski niželigaški klub. U Portu su tu odluku pozdravili i vjeruju da još nisu izgubili Varelu, odnosno da on neće moći potpisati ni za koga, jer u pozadini leži očita trgovina maloljetnim igračima. Naime, FIFA je nekad prihvaćala takve transfere ako je s maloljetnim igračem u zemlju novog kluba preselila i obitelj, ali sad su ti propisi puno stroži. Sad obitelj mora preseliti iz osobnih razloga, a onda mladi igrač nastaviti igrati nogomet u novoj domovini, a ne obrnuto.
  • Jaki991
    231
    Odlican prospect, ako budemo u dobroj situaciji u cetvrtom, petom mjesecu bilo bi fora vidjet te klince u seniorima
  • Daliban
    4k
    Neupitno je da je mali talent. Problem je pozadina cijelog tog posla.
  • Pavinho
    168
    koga briga...pa nismo ga nikome ukrali, decko je slobodan igrac i moze potpisat, a kako je doslo do toga da je slobodan nije nas problem
  • Krizy
    49.9k
    Prilično je jednostavno. FIFA će odobriti ili ne.
  • Izet Hajrović
    3.3k
    to je Barin problem, ne i Dinamov. Ako su ga htjeli City, Barcelona, Borussija, zašto ga ne bi htio Dinamo. Odnosno, da je došao u Barcelonu ili City, bi li se pričalo o problematičnoj pozadini posla? Čisto sumnjam.
  • rioda
    6.1k
    Pozdravljam njegov dolazak jer je očito veliki talent, ali mu se i ne veselim pretjerano zbog te pozadine. Nedavno je nama Belinho skoro otišao na isti način, a i dalje nismo sigurni što će biti s njim. Isto tako su već neki igrači otišli, i još će neki otići preko Kustošije.

S obzirom da smo klub koji teži razvoju igrača preko škole, draže bi mi bilo da se donesu propisi koji će u ovim situacijama nekako zaštititi klub, nego da dođe ovaj Varela
  • Daliban
    4k
    Sve pet, ali osobno mi se to ne sviđa. Ne volim agente i njihove makinacije.
  • Efes Pilsen
    9.5k
    Slazem se s dalibanom po generalnom pitanju statusa menadzera u globalnoj nogometnoj prici. Stakori su se postavili iznad klubova i besramno guraju dalje. FIFA i UEFA su nemocne, koji god propis donesu on pada na sudu.
    Ako ce nesto donjet propast europskog nogometa onda su to ovi stakori i pohlepne glavonje top europskih klubova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions