• DiddyGuela
    2.7k

Tocno.

Petko je polagano veteran. Nije jos skroz u veteranskim godinama ali njegova forma, minutaza i cesta dugotrajna izbivanja sa terena ukazuju da je on prosao svoj prime. Netko u klubu je morao vidjeti ovakav rasplet i reagirati na vrijeme. Mi sada vec kasnimo, prakticki nemamo prvog napadaca.

Jos kad se sjetim da Princ Valiant mrtav hladan izjavi da ne mozemo dovesti pravog napadaca jer nas svatko ozbiljan odbije jer je Petko tu...uh popizdim!

Igramo se a nastavak prvenstva je tu, drugo kolo idemo u OS.
  • IceMan
    2.5k
    Neki dan sam pročitao, Livaja je odigrao skoro sve minute ove polusezone. Na 3/4 mjestu je, i to svega par minuta manje od prvoga.

Jel ima netko podatak koliko smo mi igrali bez Petka zadnjih 3/4 godine?

Znam, on se rauba u Europi, ovaj drugi ne, i nikad ih nebi uspoređivao, al držimo da je Petko naš no 1 kao i Livaja njihov a previse često je izvan stroja, sklon ozlijedama i to je jako loše po nas.

Mi moramo dovesti klasnog napadača, sjetimo se kad smo u kadru imali Gavru i Petka, nije bilo zime. I ko god da je igrao od njih dvojice bilo je dobro.

Kule nažalost nije na toj razini, a Petko u zadnje vrijeme prečesto nespreman i ozlijeđen.
  • tp1997
    835
    Nitko nam ne brani da dovedemo napadača, čisto sumnjam da bi se Petko bunioJos-Optimus

Nitko i ništa, osim fetiša na Petkovića koji poput tebe ima sportski sektor pa mu rezerviraju mjesto u prvih 11 i to, očito bar prema izjavama SDa, jasno komuniciraju prospektivnim napadačima.

Cannavaro će valjda shvatiti da igrač koji je redovito među najgorima na svim testovima izdržljvosti i fizičke spreme ne može pratiti tempo visokog presinga koji on traži, i da ako nije spreman, nije u formi i stalno je ozlijeđen, treba prijeći u rotaciju kao što bi se desilo bilo kojem drugom igraču u tom stanju.
  • Olmic
    3.9k
    Petko ako nije spreman nama trebaju 2 napadaca ne 1…
  • emilperska
    7.5k
    Mi ovisimo o Petku kao naš BDP o turizmu.
    Odmak od toga je trebalo krenuti raditi jos na ljeto, sad je stvarno zadnji vlak za to..
  • Krizy
    49.9k
    Znam, on se rauba u Europi, ovaj drugi ne, i nikad ih nebi uspoređivao, al držimo da je Petko naš no 1 kao i Livaja njihov a previse često je izvan stroja, sklon ozlijedama i to je jako loše po nas.IceMan

Od 2021./22. - klubovi
    Livaja - 11 737 minuta
    Petko - 10 609 minuta

Od 2021./22. - reprezentacija
    Livaja - 600 minuta
    Petko - 1274 minute

0d 2021./22. - ukupno
    Livaja - 12 337 minuta
    Petko - 11 883 minute

Razlika je u pet utakmica.
  • don
    9.4k
    Petko nije obnovio ozljedu ili nešto slično, već Dinamo s njim ne riskira i ne gura ga svaki dan u trening s cilon ekipom.
  • PlaviDuh
    110
    :eyes: Ne znam jeste vidjeli ali Greg Taylor nije u prvih 11 Celtica
  • GOAT
    1.5k

Čini mi se da braća u Celticu svaki dan igraju po utakmicu. Svako malo je update o njihovih prvih 11
  • Odani Zgd
    17
    Slažem se,također ako ima ikakva ponuda za Špiku i Hoxhu,prodati ih,na krilima smo ionako duplirani,i za te novce probati dovesti još jednog napadača.Nebi se baš puno oslanjao na Petka u nastavku prvenstva
  • Jos-Optimus
    3.7k
    ja ne znam kako tako nespreman igrač uopće funkcionira u jačim europakim utakmicama, reprezentativnim, sigurno je taraba. Ponavljam, trebamo napadača, ali omalovazavati Petka je jadno i nepotrebno, da ne kažem nesto gore, a on kakav god da bude će nam uvijek biti dodana vrijednost.
  • emilperska
    7.5k

Nitko tu Petka ne omalovažava. Ja sam njegov najveci fan ovdje hahaha..
    Ali čovjek nije igrao od listopada, trenira i dalje odvojeno, a mi ostali na Kulenatoru..

Mariću!

3,2,1 kuhaj!

Dosta je bilo zajebancije. Ulovili smo te u direktnoj laži za Brodića. Ili laže Brodić ili laže Marić, ali netko laže..
    Prestani nas muljat sve skupa i dovedi bar 1 poštenu špicu.
  • Captain America
    19.2k
    3,2,1 kuhaj!emilperska

Vafli se peku.*
  • Jos-Optimus
    3.7k
    komentar na koji sam se referirao ga omalovažava, ja isto tvrdim sa trebamo napadača, možda i 2, ali Petko je nasa legenda, tko to ne vidi se posvađao s mozgom i ne razumije što znači imati takvog igrača.
  • tp1997
    835
    Pa i Oršić je naša legenda, pa su nekako svi ovdje negativni prema njegovom povratku zbog...vidi čuda...spreme.

Ne kažem da Petkovića treba nogom u guzicu iz kluba, kažem da ne može biti pretplaćen na prvih 11, i da klub treba ciljati napadača koji je pojačanje, a ne grijač klupe Petkoviću.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions