• Paggini
    33.1k

sm_932f423c-21b1-4918-bd0c-02988d6415bf.png

Kako se Žuvi uvalio u stručni stožer?
  • Jaki991
    214
    lovili smo gol zbog pickaste taktike deseti derbi zaredom, ne zbog roga…ne kazem da je super kaj je dobio crveni ali mi je drago da se ne plasi bit drvosjeca kad treba
  • badjibadara
    4.4k
    https://gnkdinamo.hr/hr/momcad
    Sad kad ste pogledali možete krenuti sa željama i pozdravima
    sport

Pod napadac ih imamo 8, a tu se stvara psihoza i narativ da smo samo na Kuletu ostali.
  • Dino
    3.1k

Ne znam, brate…pozdrav, brate!
  • GOAT
    1.5k

:smirk: #nohomo
  • Dinaminjo
    1.2k
    Ne znam sto se sekirate oko napadaca..

Uvijek mozemo posudit Roka Simica..
  • Crle
    646
    Kladim se sa bilo kime ovdje ako Cannavaro uspije da nam igra bude momčadski presing i da igrači ne stoje daleko jedni od drugih nego prate kretnje, kao što je bilo naznaka u ovoj prijateljskoj, da će Rog biti puno korisniji igrač. Njegov problem, kao i od dosta igrača, je bilo kašnjenje u startu na igrača koji ima loptu pa su lako ispadali. Od tuda je i došlo mnogo frustracija što se je vidjelo na Rogu. Pogotovo taj crveni na derbiju.

Isto tako on je imao dosta situacija kada bi izbacio protivničkog igrača na centru i krenuo naprijed, u čemu je zbilja dobar, no ne bi imao riješenje jer smo se otvarali stihijski. Da ne spominjemo da nije imao ni najmanji kontinuitet.

Također u derbiju mu je jednu loptu skrenuo obrambeni igrač Hajduka a priča se kao da je fulao ne znam što.

Ova tema je jad i bijeda što se sve piše i svedena je da su transferi kao da se ide kupovati paradajz na dolac. Bilo od nekakvih procjena da nitko ne valja, da moramo imati ne znam kakve igrače koji valjda rastu na obližnjem drvetu, da treba dovesti nekoga tko će trpati golove no da košta malo, da treba dovesti nekoga tko košta koliko god, da su svi nesposobni jer svaki igrač sanja hnl, da imamo 30 milijona za tranfere jer smo toliko dobili od LP, da je nešto obećano baš neki dan... itd.

Tovari kojima generacije nisu vidjele prvenstvo su za prosječnog razmaženog dinamovca na ovoj temi pojam smirenosti i realnosti.
  • dd29
    621

Ista priča svaki prijelazni rok. Kad se išlo u eksperiment s japancima, većina je bila oduševljena, jeftini, a kvalitetni, motorični. Kad je propao eksperiment onda je sportski direktor kreten i nesposoban.
    Ne treba pretjerivati. Nigdje ne gori. Minus 7 zbog ogromnog broja ozljeda ključnih igrača i zato što hajduk i rijeka ne igraju europu. Da je obrnuta situacija, da oni igraju europu, a da imaju uz to hrpu ozljeda prvenstvo bi već bilo riješeno.

Ovaj sad prijelazni rok traje 2 dana, od novih imamo cannavara, galešića, franjića i roga. Pitanje je jel i jedan drugi klub dinamovog ranga više poslovao. Vjerojatno nije.
    Al ni to ne valja jer nije doveden lijevi bek. Kao da dinamo ima neki standard lijevih bekova, ovaj sad duo franjić-perković je jedan od jačih. Jebote najbolji lijevi bek kojeg sam gledao je bio rrahmani koji je desni stoper. Osnovni preduvjet je da bude čvrst u obrani i ne radi gluposti, a to može i bartol na proljeće. Neće bit kao prime marcelo, neće odlučivat utakmice.
    Strpljenja malo i razumijevanja.
  • hardek
    3.6k
    Bez zajebancije, modovi ključajte ovo. Svaki put kad dođem na Zonu iz nekog razloga sretan otvaram ovu temu i kad prelistam sve stranice dođe mi da popijem šaku normabela.
  • tp1997
    825
    Nisi ti puno lijevih bekova gledao ako ti je najbolji Rrahmani...
  • Paggini
    33.1k

Ako zaključamo, prelit će se na ostatak foruma i tek smo onda zasrali. Dok je ovdje u karanteni, dobro je.
  • Dinamo Sarajevo
    58
    Slažem se da je mučno slušati toliko negative o LB i Bartolu F. Ponavljam se ali čovjek se prodao igrajući lijevog beka (naravno uz karakteristiku polivalentnosti). Ali argument je kako on to nije igrao od tada. Mislim, uz dužno poštovanje, nogomet ipak nije nuklearna fizika. Ako igrač s međunarodnim iskustvom ne može odigrati 15-ak utakmica na LB i to utakmica u kojima moraš dominirati na sve načine (što znaci i posjedom) i ako nam naslov ovisi baš o tome, neka ga i ne osvojimo. Mislim da je kompletan kadar, bez ozljeda, uz određeni trenerski rukopis, u stanju dobiti skoro sve do kraja. To naravno ne znaci da mislim da nam ne bi sjajno došao LB i pogotovo napadač ali ne vidim razlog za histeriju i pljuvanje.
  • hardek
    3.6k
    Prošlo mi je kroz glavu to al sam u afektu napisao jer je teška psihijatrija al slažem se s tim da.

Nebi ni bilo toliko strašno samo da svi konstantno ne ponavljaju iste stvari i iznose svoje stavove 15 puta na različite načine. Ugl. to je to od mene na tu temu.
  • Crni86
    7.1k
    Ja sam uvjeren da ce Noa potpisat ugovor s nama. Koja ce biti kombinacija ne znam, ali ih ima milijun. Samo sam siguran da ce Noa i u buducnosti nositi najljepsi dres.

Ne treba ni zavoraviti da rpg na ljeto ulazi u zadnjih godinu dana ugovora, tko zna kakva su i njegova razmisljanja. Ukoliko nema interesa za produzenjem, vec na ljeto ga treba prodat.

Edit. I taj clanak s skegrinom izjavom je ispario s stranice sportskih. Vjerujem da link jos radi, ali na naslovnici ni traga ni glasa.
  • Chempers
    428
    Hehe, sad je već i Rog mega pojačanje a i opet su počele priče da smo avion za HNL.
    Do kraja prijelaznog roka će biti ekstaza oko povratka Mišića i Petkovica i kako su to najveća pojačanja i ne trebamo nikog. Ako se Petkovic uopće vrati do tada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions