• GeneralNapoleon
    427

I meni je nejasno kako mozes bit navijac kluba, znaci valjda imat neke emocije prema ovom klubu, i onda bit toliko negativan oko dolaska jednog naseg decka. Mislim ajde mogu shvatit da nekima nije po kvaliteti toliko dobar posao, iako cemo i to vidjet.

Ali valjda imas neku emociju prema "nasim" igracima. Naprimjer i da Orsa dode jednostavno ne bi mogao bit ljut na klub jer mi je kao igrac pre drag, makar ne mislim da bi ga trebalo dovest.

To je kategorija igraca koja je emocionalno vezana uz klub i koja je klubu i dala mnogo. A ne moramo se pravit da su neki panjevi jer sigurno nisu.

Pa valjda kao navijac nekad budes i iracionalan. Nismo valjda jebeni roboti. Stvarno neshvatljivo.
  • San Lorenzo
    18.4k
    Jedini argumenti za Roga koje sam dosad pročitao jesu da voli Dinamo i da uklizuje bez straha iako je bio ozljeđen.
  • tp1997
    917
    Ništa oko ostanka Roga nije loše. Koristan rotacijski igrač ako ništa drugo.

Nije problem što ostaje Rog, problem je što nisu dovedeni napadač i lijevi bek. I nije stvar u tome što nisu došli na prvi dan priprema, stvar je u tome da sve manje ljudi vjeruje da je sportski sektor u stanju dovesti pojačanja za ključne pozicije. Znalo se da je lijevi bek goruća pozicija i na ljeto, dobili smo upitnog klinca koji je minute upisao samo protiv Trnja. Brodić je prodan s najavom dovođenja novog napadača, on nije doveden. Zašto vjerovati Mariću? Na osnovu čega?

Netko od kolega je gore pitao zašto ne bi protiv Istre lijevi bek bio Franjić ili Perković jer kao, prejaki smo za HNL ionako...ne, nismo. Već drugu sezonu u nizu se jasno pokazuje da se ne možemo HNLom prošetati s polurješenjima.
  • Crni500
    20
    Rangers zeli Mmaeea,znaci ucjenjuju nas za Ivanuseca,koji bi dosao kod nas,samo ako Rangers vrati posudjenog igraca Feyenoordu,a Cannavaro vjerojatno ne zeli dati Mmaeea.
  • Dumitru Mitu
    29
    Loši rezultati do sad su najvise psihicki problem komplet ekipe, to je moje misljenje.I tesko da itko moze iskakati jer ugl u takvim situacijama svi igraci se uklope u sivilo.City trwnutno ima isti problem ako ne i veći.Treba ih dici i motivirati jer i trenutni kadar je sasvim dovoljan za HNL.Ja se nadam da je pogođeno sa Cannavarom i da će on podići ekipu
  • GeneralNapoleon
    427

Pa mislim puno ljudi pise da nije nista pokazao. Ali je cinjenica da nam je barem donio dva boda protiv Gorice i bod protiv Monaca. To je barem vise od nicega.
  • Krulek
    671
    Slažem se s povratkom Roga i sa pozitivom u tom smjeru, ali zašto onda toliko negative oko povratka Oršića. Isto je dokazani dinamovac, imao istu ozljedu, približnih su godina, čak je Orša po meni i više zadužio Dinamo, ne znam zašto je oko njegovog dolaska toliko protivljenja.
  • E46
    1.1k
    Posudba se moze raskinuti uz penale koje mi mozemi pokriti.
  • GeneralNapoleon
    427

Mozda da dode bi ipak prevladale emocije i vecina bi bila pozitivna prema povratku.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Rangers zeli Mmaeea,znaci ucjenjuju nas za Ivanuseca,koji bi dosao kod nas,samo ako Rangers vrati posudjenog igraca Feyenoordu,a Cannavaro vjerojatno ne zeli dati Mmaeea.Crni500

Televisa presenta.
  • Beowulf112
    368
    Zato sto na orsinoj poziciji smo pretrpani i orsa nije isti igrac kao prije, nije igrao ozbiljan nogomet godinama..preprodajni potencijal je nikakav jer ima i neke godine

Da ne kazem da je pretrpio teske ozljede i da sigurno nije hitar ko prije
  • dd29
    630
    stvar je u tome da sve manje ljudi vjeruje da je sportski sektor u stanju dovesti pojačanja za ključne pozicijetp1997

To su uvijek jedni te isti, bez brige, kad se riješe ta 'goruća' pitanja smetat će im nešta drugo, defanzivan nogomet, skauti, stranci, filijala, zašto ne igraju 'naša djeca', bla bla, bla i tako u krug dok im ne zasmeta neki igrač iz prvih 11 koji će u međuvremenu past u formi. Onda će bit idući prijelazni rok goruće pitanje te pozicije pa će se opet srat po sd-u
  • Jaro
    8.8k
    Pozdrav, pratim zonu vec ohoho, nisam se dosad ukljucivao u rasprave,TV Serviser

Daore, jesi to ti?
  • badjibadara
    4.4k
    Dont tac aur Sami, or vi'l kome to glazgov and drink ol jor bladi bir
  • tp1997
    917
    Oprosti ali meni je sve ovo što si ti napisao čisti populizam i floskule. Da, možda ima takvih kojima nikada neće biti pravo, ali ne vidim po čemu je SD do sada zaslužio išta osim kritika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions