• Maxova dijagonala
    2.9k
    Čemu tolika negativa oko ostanka Roga na posudbi do ljeta?
    Odličan izvođač prekida,borben,odličan udarac,prodori...zahvalan igrač za rotaciju,dobro će nam doć u to sam uvjeren.
    Također,može igrat protiv Milana i Arsenala u ligi prvaka za razliku od nekog novog igrača koji ne bi mogao bit prijavljen.
    Okej,svi smo očekivali više pa tako i ja ali ode vlada negativa kao da smo vratili Tibora Halilovića a ne produžili ostanak bivšeg reprezentativca.
    Ja Rogu ne mogu zamjerit ništa kad on ide na svaku loptu kao da mu je zadnja dok neki drugi spuštaju štucne i djeluju kao napušeni na terenu.
    Nije ovo Fifa manager mode da maknemo igrača od 30 godina i odma umjesto njega ubacimo Vrbančića ili Kačavendu.
  • ElDorado
    1.5k
    Pretpostavljam da su se opcije A B C D za napadaca izjalovile pa smo sad na opciji L ili M
  • blubach
    723
    Čemu tolika negativa oko ostanka Roga na posudbi do ljeta?Maxova dijagonala

Meni osobno je problem što se onda na njega računa u veznom redu, što znači da se najvjerojatnije računa onda na Franjića na beku (jer smo inače prenatrpani u vezi). I to je debakl, što god netko rekao.
  • bongo
    992

Gledaj vezni red kroz prizmu Lige prvaka odmah na otvaranju proljetnog dijela. Franjić ne može igrati uopće, Sučić je ozlijeđen, Mišić bi se vjerojatno trebao oporaviti, a što ako ne bude mogao ni on?
  • don
    9.9k
    Meni osobno je problem što se onda na njega računa u veznom redu, što znači da se najvjerojatnije računa onda na Franjića na beku (jer smo inače prenatrpani u vezi). I to je debakl, što god netko rekao.blubach

kako si ti te dvi stvari uspija spojit?

ko će igrat protiv Arsenala? Franjić kojeg se ni ne može prijavit?
  • Mali Zeus
    15.2k
    Al dobro mi je kad ekipa završi post sa - štogod netko rekao.
  • Vratite nam Istok
    355
    Marić je na članskom danu rekao da je napadač jedan od prioriteta koji će se sigurno dovesti, s obzirom da kasni, očekujem da to bude veliko ime i moćan igrač.Keyser Soze

Od Marića više ne očekujem ništa.
  • njurci10
    44
    budimo realni, ako je Franjić debakl I to za HNL, onda možemo zatvoriti klub i reći doviđenja.
    Pa ne igraju u hnlu Messi,Ronaldo itd.
    Za HNL je sasvim dovoljno bitno je da se riješi lijevi bek na ljeto. Do ljeta to prolazi bez problema sa Franjićem
  • Jos-Optimus
    4k
    možda najbolje da otkažemo Roga, Rileta, Kulenovića, Maxa i Nevistića pa neka LP igraju kadeti.

Nevjerovatna je razina intolerancije na naše dečke, a strance ste voljni čekati do sudnjeg dana. Ja sam uvjeren da nam Rog može dati puno više, davao je naznake toga, ali trenutak u kojem je konačno dobio priliku je bio užasan i svi su bili van ritma i forme.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Rog opasno kasni u duele, svaki drugi start mu je potencijalni zuti karton. Ofanzivno ionako ne igra otkako je otisao iz Dinama, nesto sitno je igrao u Napoliju, ali u Caligariju ne, a bio je pravi macak ofanzivno.
    Ako ga je Cannavaro blagoslovio neka ga, nadam se da moze bolje od ovoga sto je do sada odigrao.
  • Mali Zeus
    15.2k
    Čovjek treba utakmice, igrao je na kapaljku i uletio onda u prvu momčad kad su svi vezni bili ozlijeđeni, zahvaljujući sjajnom hendlanju momčadi od strane Bjelice.
  • Izet Hajrović
    3.5k
    ili je Marić izgubio listu s pojačanjima pa sada traži po medijima koji su se to napadači povezivali s nama u prošlosti i eto došao je do Šporara i Bakrara.
  • Crle
    766
    Rog je kao i dosta igrača imao par bljeskova i neke loše utakmice. Uglavnom je ulazio i nije imao kontinuitet. Imao je nekoliko oduzetih lopti i prolaza gdje bi iz njegovih dodavanja na kraju akcije pao gol. Također može se bilo tko složiti sa čim želi no Nenad je svašta radio i momčad mu je sve više izgledala kao raštimani bezidejni stroj. Rog je bio dosta agresivan no kao i puno igrača je kasnio u duelima jer se presing nije radio momčadski nego stihijski, pa su igrači stajali daleko od protivničkih igrača sa loptom te je kašnjenje u duele posljedica toga.

Ako mi uspijemo odigrati presing pod Cannavarom kao što je bio u prvoj ovoj utakmici gdje momčadski stojimo bliže i gdje radimo organizirani presing onda će i Rog tu biti puno korisniji jer će manje kasniti u duele. Što je bilo vidljivo u ovoj utakmici kada je Šahtar izlazio i kada je naš presing njih natjerao na greške i predaju lopte nama, kao i kada su igrači puno lakše uspijevali oduzeti loptu.

Može se vas ovdje ne znam koliko složiti oko nečega, no to ne znači da ne pričate gluposti.
  • Droljo
    11.5k
    nije imao kontinuitetCrle

Ključ svega.
    Rog i Kačavenda bi morali pojest hnl i bez prave šestice tolika energija i trka bi morala biti dosta bar za našu ligu.
  • ElDorado
    1.5k
    Piše da sad saljemo novu ponudu za Bakrara. Jesmo se mi nekome zamerili pa nas pod sitno jebucka ili ipak ima nekaj u tome kao zadnji stupanj očaja?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions